Erotické masáže Praha

Mia – Candy Shop

Miu jsem měl ve wish listu už nějaký čas, má spoustu smajlíků, ale před odchodem jsem si v recenzi přečetl, že má čerstvá umělá prsa a nafouklý rty. Trošku mě to zklamalo, ale pozdě měnit. Přesto to byl s Miou luxusní a výborný zážitek a jsem rád, že jsem ji poznal. Vešel jsem sebevědomě dovnitř, hezká barmanka mi nalila whisku (pak odešla přivítat nějakého cizince, který, když ji viděl, si vyžadoval masáž přímo s ní – ona prý ale nemasíruje, i když i já bych si s ní dal říct), to už mě přivítala vysoká a hubená brunetka s trochu nafouklými rty, ale nic extrémního. Důležitější bylo, že se ke mně hned měla, polibky na tvář a lehké obejmutí.

Na pokoji mě začala svlíkat a po každým svlíknutým kousku se ke mně silně přitulila, políbila někam na obličej, zavzdychala a pokračovala dalším kouskem. Takhle to má vypadat! Jen ponožky jsem si sundal sám. A pak jsem jí přetáhl její minišatičky přes hlavu a spatřil její plné a pevné umělé kozy s výraznými bradavkami. Radši bych sice, kdyby měla jen dvojky, ale přirozené a měkčí, ale budiž. A pak mi dovolila stáhnout jí kalhotky a zblízka poprvé kouknout na její pipinku! Ta se mi na ní asi líbila nejvíc. Sprcha, jako tradičně u cukrátek, naprosto luxusní a kvalitní. Kromě neustálého mazlení a zpracovávání mýho penisu se mi třeba líbilo rychlé přirážení jako při divokém sexu, jen s tím rozdílem, že se můj klacek nenořil do její vagíny, ale do oblasti mezi jejími stehny…

Zrcadla orosený, i když je utřela kapesníčkem, brzo byla zase – aspoň to boční, takže výhled žádný. V tom přede mnou jsem si zase ve výhledu vadil svojí hlavou. Tato pasáž byla velice zdařilá. U Mii bych zejména ocenil skvělou práci nohou. Nejen masáž koleny, ale uměla i prsty u nohou zajet do mých kulek, různě se v nich „vrtat“ a to způsobem, který u mě vyvolával vzrušivé vlny. Moc se mi líbila pasáž, kdy mě masírovala zadečkem s rozevřenýma nohama směrem k zrcadlu. Sice jsem si ve výhledu trochu vadil hlavou, ale její rozevřená pipinka občas vylézala tu vpravo od ní, tu vlevo, tu nad mou hlavou, takže paráda!

A pak otočka a jízda pokračovala. Mia to prostě umí – naše obličeje často u sebe, neustále střídala různé prvky a její skvělá práce nohou pokračovala. Nevím, jestli v těch přeplněných balonech ještě něco cítí, ale na můj kontakt s jejími bradavkami reagovala a čím víc jsem je „zpracovával“, tím víc uspokojeně vrněla, a i když to normálně nedělám, kromě jazyku jsem zapojil i trochu zuby a ona reagovala, jako by se jí to hodně líbilo. Možná to jen skvěle hrála, ale kdo ví, každý máme rádi něco… A pak jsem neodolal a mohutně se do těch tvrdých měchů zabořil, olej neolej. A pak 69ka – wunderbar!

Prostě paráda a naprostá spokojenost. Kdyby jen měla měkčí a přirozená prsa a normální rty. Byla sympatická, tělo božské, ale… Nicméně ten její přístup byl vynikající, a prý ještě dělá extra foot job – to jde ještě víc a líp? Bývalá gymnastka se vyzná…

Hodnocení: (super)

Masáž Mix, 60 minut, 2000 Kč, https://tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia-9-candy-shop.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx