Erotické masáže Praha

Vendulka – Vendulka masaze

Za tuhle návštěvu vděčim jednomu zdejšímu kolegovi, který mi Vendulku doporučil a musim konstatovat, že nekecal. K solitérkám jsem chodil ve svých počátcích a na některé si pořád vzpomínám. První salon jsem navštívil až pár let po začátku chození, ono jich tu bylo taky výrazně méně a mě to vlastně tenkrát bralo trochu jinak. Dnes je přesalonováno a když čtu některé recenze, tak mi některé podniky přijdou trochu zbytečné, protože ty zážitky jsou v nich opakovaně dost bizarní. Jako zrovna včera, masáž za 5,4k a slečna mu nabídne, že si můžou zaplavat? WTF! O to víc si nefalšovaně vážím všech poctivých holek, jako je např. Vendulka.

Domluva proběhla v pohodě a tak jsem se u dveří objevil relativně krátce po objednání, což mi vyhovuje. Instrukce po sms, dostávám se do baráku a vidím, jak slečna otevírá dveře. Nakouknu dovnitř a úsměv se mi rozleje po tváři, líbí se mi, je to kočka, není to AAA kráska, ale ty já nemusím, naopak jsem si na ní hned našel něco, čím se mi velmi zamlouvala. Domluva rychlá, Vendulka je usměvavá, ne úplně upovídaná, ale komunikace nevázne.

Do sprchy jsem poslán sám, zde doplnim, že sprcha byla super čistá, což u sólistek oceňuju a v hlavě už mi běží, jaký to asi za pár minut bude. Po příchodu ze sprchy jdu s kůží na trh a opět se domlouvám na průběhu a vše je přijato s úsměvem. Čas plyne, kecáme a já si užívám Vendulčina těla, který je moc pěkný, sem tam nějaký obrázek a když jsme u toho těla, tak má moc pěkný „oči“ 🙂 jo no, myslím „oči“. Je to za mě kočka a celkově je na ní vidět, že holduje sportu a tak když jsem postupně poznal celý její tělo, rozhodně palec nahoru. Masírovat umí, má dar doteku, lehkost jí není cizí a dokáže si fakt pěkně pohrát. Ani nevím, jestli jsou či nejsou možné příplatky, na nic jsem se neptal, ale za líbačku bych se nezlobil, ta by asi korunovala skvělej zážitek. V tomhle případě to za mě nebylo o GFE, ale bylo to hodně erotický, všechny polohy, způsob B2B a celkově to, jak se mě dotýkala, se mi velmi líbilo. Při 69 jsem byl jako v ráji. Čuňačinky jsem si odpustil, poněvadž mi Vendulka dopřála dostatek prostoru v rámci pomazlení a tak jsem řádnou část masáže protulili. Nevypadala, že by jí to vadilo, naopak mi říkala, že je to moc příjemný a vypadala docela spokojeně. Když jsem viděl na kůži husinku, tak jsem se raději zeptal, jestli ok, ale hned mi řekla, že se jí to líbí, ať pokračuju 🙂 Práce s pantátou AAA, umí za to vzít vč. oddálení, věnovala se mi fakt dlouho, za mě rozhodně palec nahoru, stříkal jsem jak velryba. Druhá sprcha byla rovněž samotná, nemam nic proti, takže jsem ani nevyslovil žádost o společnost, asi by mi vsříc vyšla. Celkově nemám co vytknout, jen se mi k ní nedaří objednat znovu, holt je to holka šikovná.

Druh masáže: prostě ero masáž
Délka masáže: 60 min
Cena: 2k
https://tapky.info/?4339,vendulka-vendulka-masaze-732-789-895-732789895

Hodnocení: super

vendulka_05-2.jpg vendulka_04-3.jpg vendulka_01-0.jpg vendulka_02-1.jpg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Phil Ipp
24 června, 2024 22:46

This sounds very interesting. Where can I find contact information?

Admin
Famed Member
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx