Erotické masáže Praha

Liza – Candy Shop Massage

Liza, ach Liza, začínám psát pěkně s chutí a tuze rád se vracím v myšlenkách zpět. Tak usměvavou slečnu jsem dlouho nepotkal, fakt milý stvoření, který mě svým přístupem dostalo. A nejen přístupem. Sice nejsem na blondýnky, ale Liza mě zaujala již před delší dobou a tentokrát jsem měl kliku a shodou okolností měla volno. Cukrárnu jsem si oblíbil a za mě je to nejlepší salon, holky jsou vždy milý, usměvavý a snaží se splnit snad vše, nač člověk pomyslí. Jsem velmi potěšen, že moc pěkný prostor po Nirváně obsadila právě cukrárna, která by měla být pro ostatní pomyslným etalonem. Stejné to bylo i v případě Lizy, která mi ochotně splnila všechna přání týkající se průběhu, ba co víc, vypadala z nich uvěřitelně nadšená. Atmosféra byla skvělá díky její pozitivitě a tak jsme docela dlouho štěbetali, přičemž mě mile překvapila svými názory. Vím, asi tohle nikoho nezajímá, nicméně za mě když si lidsky se slečnou sednu, tak už to nemůže být špatný zážitek.

Tělo má Liza pevný, zadeček výstavní, prý ani nemusí tolik makat, ta se má nebo spíš my se máme. Prsa menší, což já raději a krásný plochý bříško. Za mě těžko co vytknout. V obličeji rovněž moc hezké děvče. Pleť má na dotyk jemnou a je vidět, že o sebe všestranně pečuje a je pěkně vymicinkovaná.

Po příchodu na pokoj mě šla okamžitě obejmout a já uvnitř skáču až do stropu, miluju tohle počáteční potulení, který prolomí ledy. Její ruce kolem mého krku, moje na jejích bocích a domlouváme se, pohledy z očí do očí, za mě super začátek. Nic ve stylu příchod a „Tak jakou masáž chceš? Dáš si něco k pití? Běž do sprchy a za chvíli se vrátím.“ Ne, fakt ne, tahle holka ví, jak na to a hlavně je to autentický, žádný stopy po něčem ve stylu musím se chovat tak a tak, vše jsem jí věřil. Great Theatre. Opravdu úvod chválím, jeden z top, co jsem na masážích zažil.

Do sprchy jsem šel na vlastní žádost sám, ale….. Liza už neodešla a šla se mi předvést na postel, takže jsem se na chvíli přestal mydlit a jen na ni koukal. Fakt super nápad. Nesvlékla se, to nechala na mě a velmi mě tím potěšila. Jsem milovníkem těchto detailů a rafinovaného chování, vše to významně pomáhá budovat atmosféru, takže aniž by se mnou byla ve sprše, tak vylezu a mam stojanjakotyč a do toho jí během chvilky stahuju podvazkový pás a kalhotky, ona na mě špulí zadeček a já mám úplně odkrvený mozek. Bomba. Masáž byla mazlivá, poněvadž já i Liza to máme rádi a tak to byla jedna velká předehra. Divoký gymnastický sestavy nemusím, mnohem radši si masérku stáhnu k sobě, obejmu jí a klidně jen tak ležíme a prostě si to tak nějak užíváme, občas se nějak přesunem. Píšu užíváme, poněvadž když to necítím, tak to nelámu a ani mě to nebaví. V průběhu jsme se domluvili na příplatku, který se rozhodně vyplatil a líbačka byla jako s milenkou. S panem domácím rovněž ví, jak pracovat a věnovala se mu dostatek času, do konce jsme došli bez problémů. Pak už jsme se společně odebrali dotulit do sprchy a sotva jsme vypli vody, bylo slyšet lehký zaťukání na dveře. Rychlé obléknutí, poslední objetí, pusa a hurá ven.

Celkově total GFE „masáž“ s krásnou holkou, která byla milá a splnila mi vše. Tahle slečna umí a ví a to jsem byl v rámci směny poslední!!! Klobouk dolu, moc jsi mi ten den zvedla náladu a nejen náladu 🙂

Druh masáže: B2B
Délka masáže: 60 min
Cena: 2k + extras 500
https://tapky.info/?4552,liza-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hnodnocení: super

liza_024-1.jpg liza_2-2.jpg liza_1-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
utesitel
24 května, 2024 09:51

Tady si musím trochu lítostivé povzdechnout. Lízu si pamatuji v jejích začátcích, když mě při mých opakovaných návštěvách nadšeně vítala Ale ano je stále milá a je pořád jedna z mých TOP 5 a stále mě uvítá mile,ale asi i z důvodu její větší vytíženosti než měla na začátku tak ji samozřejmě stouplo i sebevědomí a uvítání už není tak procítěné. Ale k tomu byznysu to asi patří a jeden se nemůže na ni zlobit.
Tak tedy zmáčknu svoji malou slzu i z důvodu že k Lize je to nyní trochu složitější ae dostat.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx