Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Napsat recenzi na Paulu snad nebude házením dříví do lesa a když už mám napsat svoji první recenzi na masáže, tak jsem si vybral svou nejoblíbenější masérku. Začnu tím, že Paula je doteď jediná masérka, u které má pro mě smysl návštěvu opakovat. Není to právě a jenom masáž, co Paula umí výborně, ale kompletní balík všech činností, které k tomu patří. Od komunikace, která je fajn a uvolněná hned při vstupu, po služby, které jsou všechny jasně dané v jednotné ceně, přes hygienu a nějakou bezpečnost, což také oceňuji.

Nevím jestli má smysl rozepisovat se o sprše, ale zatím v obou případech jsem neodolal a když se mě zeptala, zda pokračovat, nemohl jsem nesouhlasit. Je to otázka na každého, ale Paula je fakt šikovná, takže další průběh masáže není ohrožen. Po sprše následovala masáž zad, což mě vyhovovalo, protože jsem měl krk a záda v dost špatném stavu. Ta netrvala ale moc dlouho, protože sama Paula řekla, že tam jsem asi kvůli něčemu jinému.

Na zádech už násedovala masáž všeho a samozřejmě největší pozornost dostával penis a jeho blízké okolí. Před vyvrcholením mi Paula nabídla masáž prostaty, kterou jsem zkusil, ale poté přerušil, jelikož mě vyhovuje spíše klasické ukončení, ale nikdy neříkej nikdy, tak možná příště.

Co napsat na závěr:

Paula je empatická a snaží se Vám vyhovět a pokud přání nejdou za její stanovené hranice, tak Vám je ráda splní.

Paula je hezčí než na fotkách, to mi přijde jako jediné mínus, protože mi nepřijdou moc kvalitní, ale vzhledem k její pověsti asi není potřeba je měnit.

Plusy: Super komunikace, všechny vymezené služby za jednu cenu, kamaradský přístup ke klientovi.

Mínusy: Snad jen ty fotky na webu.

Název masáže: Exclusive masáž – Paula má jen jeden druh a v tom je zahrnuto vše výše zmíněné.

Délka masáže: 60 minut
Cena: 2500 Kč
Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka
Hodnocení recenze: (super)

paula_06-2.jpg paula_08-3.jpg paula_02-0.jpg paula_05-1.jpg

1.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx