Erotické masáže Praha

Lara – Avalon Club

Lara – Avalon Club

Domluva s několikadenním předstihem z důvodu omezeného časového okna. Z nabídnutých slečen mě dle fotek nejvíc zaujala Lara. Domluva přes WhatsApp byla OK. Klub se nahází na Vinohradech, Chodská 12. Vstup do klubu bez problému a zcela diskrétní. Před návštěvou jsem dostal zprávu, že Lara nebude a ať si vyberu jinou dívku a byly mi nabídnuty 3 jiné. OK, vybral jsem si jinou. Po příchodu se mnou recepční probrala detaily masáže a začala nabízet ty jejich příplatkové služby s tím, že mám jednu v ceně a … popravdě v tomto mají trochu chaos a dělají to zbytečně sobě i zákazníkům složitější. Nakonec jsme se domluvili, byl jsem uveden do jejich SPA zóny a zde jsem čekal na masérku. K mému překvapení přišla dívka, která se představila jako Lara, dle tělesných proporcím opravdu odpovídala fotkám Lary…takže nevím, opět trochu chaos.

Lara přišla v černém poloprůsvitném župánku, pod kterým měla černé sexy prádlo. Na první pohled vypadá hodně luxusně. Krásná mladá holka s pevným tělíčkem a nádhernými ňadry.

Navrhla, zda půjdeme nejdříve do bazénu. Ok souhlasil jsem a chtěl jsem se nechat překvapit využitím těchto prostor. Vyzvala mě ať se svleču a zavedla k bazénu. Sama si zatím svlékla župánek, v tom černém prádýlku byla k nakousnutí. Další svlékání se však nekonala a takto vlezla do vody. Šel jsem za ní. Ona si mezi tím přece jen svlékla podprdu, ten pohled na její krásné pevná lehce se pružně pohupující kůzlátka byl bohužel nejsvětlejším bodem této části masáže. Sedla si vedle mě do bublin a jen mlčky seděla. Pokus o konverzaci – z její strany jen strohé odpovědi. Když jsem se zeptal, co tu budeme dělat, tak řekla, že si můžeme zaplavat… OK, ale proto tu snad nejsme. Nakonec jsme zůstali chvíli sedět v bublinkách a já si alespoň přisedl blíž a trochu si pohrál s jejím tělem, hlavně tedy kozičkami. Ochotně se nechala osahávat, ale žádná velká iniciativa z její strany se nekonala. Po chvíli nabídla, zda nechci do sauny? To jsem odmítl a řekl ji, že půjdeme rovnou na masáž.

No obecně mi celé toto wellness přišlo tak nějak zbytečné a navíc. Asi to má smysl v nějaké větší skupině, když jste dva, tři a vezmete si k sobě tři holky. Posedíte, pokecáte a motají se kolem vás ty nahé holky. Potěšíte oko, sáhnete si a pak každá zmizí s jednou z nich na masáž…tak třeba sauna a druhé kolo s výměnou holek…to může být super zážitek, ale takto ve dvou to byla spíše ztráta času.

Masáž zahájena klasicky v poloze na břiše. Lara si nechala kalhotky a ani na mou žádost si je nechtěla svléknout. Prvních 10 minut se jednalo o klasickou masáž, bez jakékoliv erotického náboje. Pak začalo B2B přitiskla se na mě a začala po mě jezdit hrudníkem. To už začalo být zajímavé, ale po chvilce to utnula a vyzvala mě k otočce. Ani jedno vjetí rukou mezi nohy, nic dráždivého.

Po otočce opět začala klasickou masáží, sice příjemnou, ale opravdu jen masáží, Dívka bohužel striktně odděluje masáž a erotické hraní. Po promasírování si olejíčkem nadřela ňadra a začalo opět B2B, kdy mi přejížděla po hrudníku svými krásnými ňadry. Bohužel se takto pohybuje jen od břicha po krk. Když zjistila, že jsem vzrušený, tak přestala a zahájila útok na mého kamaráda. Klečela vedle a intenzivně mě honila. Přičemž se soustředila opět jen na jednu činnost a nedoplnila to ničím jiným, jediné pozitivum bylo, že jsem se jí dostal rukama na kozenky a mohl si s nimi dosytosti vyhrát.

Zbyl nám čas ještě na další kolo…sprcha…masáž…chvilka B2B a frontální útok.

Celkově hodnotím dost rozporuplně. To VIP v tomto formátu prostě za mě nemá cenu a za ty prachy půjdu raději dvakrát jen na masáž. Ty různé příplatky a výběr jedné služby „navíc“ ze tří v ceně už raději také nekomentuji. Lara je za mě nádherná holka s perfektním tělem, ale bohužel jinak to není úplně to, co bych od tohoto typu masáže očekával. Na druhou stranu mi sama říkala, že je tu jen krátce. Pokud půjde do sebe a bude se snažit zdokonalit, případně ji nějaké jiná šikovná dívka více proškolí, tak má obrovský potenciál.

Hodnocení recenze  (průměr, nic moc)

https://www.tapky.info/?5114,lara-avalon-club-737-747-828-737747828-eroticka-masaz

VIP program, 1,5 hodiny, 5400 Kč

Lara.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 května, 2024 16:52

Předpokládám, že jsi to vyhrál, protože za 5400kč za tohle bys asi reagoval jinak  😄  🤦‍♂️

22 května, 2024 19:55
Reply to  Sktr

Ty voe, uplne jsem s kolegou to utrpeni prozil. Tohle je fakt nepochopitelny. Po precteni “Když jsem se zeptal, co tu budeme dělat, tak řekla, že si můžeme zaplavat…” to jsem se docela smal.

22 května, 2024 17:18

For this money, I order Escort from eurogirl website and she lets me take off bra, panties, whatever is she wearing, also get to do sex wherever I want in my own luxurious apartment or shiny new hot-tub.

22 května, 2024 21:09

Já myslím, že tady žádné proškolení nepomůže. Podle toho, jak jsi její chování popsal, tam žádný potenciál není. Komu není shůry dáno, v apatice nekoupí. Naopak, která to má v sobě od přírody, ta se nepotřebuje ani školit. Pamatuj, že hezký kozy ještě nemusí znamenat velký potenciál. Ten je v něčem jiným.

utesitel
24 května, 2024 09:28

Ten začátek kdy tam masérka není a potom se ukáže že tam je mi připadá že slečnu museli dost přemlouvat aby se zhostila svého úkolu což usuzuji dle zdržovací taktiky,kterou slečna nasadila a její neochotu sundat si prádlo. Jen mi ještě chybí informace,zdali si aspoň v průběhu masáže sundala ty kalhotky.V Avalonu jsem nebyl,ale jestli to vedou takto tak asi chtějí peníze předem a bude problém s vrácením, když někdo udělá okamžitou otočku. Já bych jí udělal určitě to mi naštěstí problém nedělá ať je holka krásná jak chce.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx