Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Nina – Luxury

Tak mě poprvé v životě vyhodili z masáže 🙂 Přemýšlím, jestli teď začnu dostávat bany v různých salonech, tak jako třeba údajně prosteFilip :), ale do Luxury už se vracet nebudu, nejsem provokatér (i když oni si to o mně asi myslí).

Píšu dneska dopoledne přes WhatsApp, jestli se dá k Nině zajít ve 3. Dostanu odpověď, že 15:40. Vyrážím, abych došel ve smluvený čas, ale kvůli dopravním problémům ohlásím zpoždění příchodu nejdřív na 15:45 a pak 15:50. Zároveň zdůrazním, že masáž mi mohou zkrátit na 50 minut, není problém. Přesně 15:50 píšu, že jsem u dveří. Otevře mi Nina, moc přátelsky nevypadala. Ale až postupem času mi došlo, že už v ten okamžik byla extrémně naštvaná.

Vycítil jsem divnou atmosféru, tak mě ani nepřekvapilo, že mi nebyla nabídnuta společná sprcha. Doufal jsem, že se Nina mezitím líp naladí. No ani ne. Po výlezu ze sprchy na mě vybafne, že jsem byl podle operátorky objednaný na 13:30 a dorazil jsem až 13:55, tedy že kvůli zpoždění 25 minut by chtěla dělat jenom půlhodinovou masáž. Já na to, že to není pravda, že jsem se zpozdil o 10 minut, ale masáž mi klidně může zkrátit, jak uzná za vhodné. (Zpětně viděno, říkat cokoliv byla zásadní strategická chyba 🙂 Ale na druhou stranu pochybuji, že všechno odkývat by něčemu pomohlo.) Pokusil jsem se taky úplně změnit téma a rozkecat Ninu lehkou konverzací, jelikož já tak nějak určité duševní propojení mezi mnou a masérkou potřebuji, abych si masáž užil. To ale bohužel nikam nevedlo.

Tak lehnu na břicho, Nina po mně asi 5 minut naprosto strojově jezdí svým tělem, pak zavelí otočku. Jsem poněkud překvapený rychlou otočkou, což jí i řeknu. Ale snažím se u toho tvářit mile, čestný skautský 🙂 Zase něco řekne o zpoždění, tak ji ještě jednou ujistím, že zaplatím plnou cenu a že masáž může trvat tak dlouho, jak jí to časově vyhovuje. Na to se mi dostane (hodně naštvaným tónem) odpovědi, že já možná rád o věcech diskutuji, ale ona tedy rozhodně ne, a že můj styl jí nesedí od samotného počátku.

Pak ještě zkusí po mně pár minut (opět naprosto strojově) jezdit tělem v poloze na zádech, ale nakonec to vzdá a masáž ukončí. Musím říct, že i já jsem byl velmi blízko tomu, abych masáž ukončil, ale zase jsem nechtěl být ten, kdo z celé akce kompletně vycouvá, aby nemusel platit.

Nina mě pošle do sprchy a vyleze na chodbu. I přes zavřené dveře slyším, jak extrémně naštvaná křičí a někomu vysvětluje, proč se rozhodla masáž ukončit. Když pak vycházím z pokoje, tak teatrálně švihne rukou směrem ven, jako by vyháněla nejposlednějšího slouhu, který nedostatečně splnil její příkazy. To byl vlastně docela vtipný okamžik, až jsem se musel pod vousy pousmát. Beze slova si obuju boty a odcházím. U hlavních dveří do salonu mi Nina opovržlivým tónem řekne jednu poslední větu: „A příště si běž svoje komplexy léčit někam jinam!“

No, a tady mě tedy máte 🙂 Na náhradní masáž jsem jaksi neměl náladu, tak jsem se přišel vypsat sem. Názor ať si každý udělá sám, já jsem se snažil celou situaci popsat s maximální přesností. Co je ale určitě objektivně špatně na straně salonu, je to, že operátorka ze zpoždění 10 minut udělala 25 minut (a možná tím i Ninu vystresovala víc, než bylo nezbytně nutné).

Erotická masáž, délka cca 10 minut (door-to-door možná 25?) placeno 0 Kč

https://tapky.info/?4034,nina-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-grand

Hodnocení snad protentokrát vynechám.

nina_044.jpg