Erotické masáže Praha

Amelie – Infinity Spa

V Infinity se stále objevují nové dívky a mě prostě láká je vyzkoušet 🙂 Rád objevuji a tak jsem si nemohl nechat ujít ani Amélii. Objednával jsem se den dopředu a Amelie měla na preferovaný čas volno. Fotky na stránkách vypadají lákavě a já se těšil, co se bude dít.

Přišel jsem na čas na pobočku v Koubkově ulici a otevřela mi přímo Amelie v černém župánku a s úšměvem mě zavedla na pokoj, kde jsme si potvrdili délku a typ masáže. Vzal jsem Infinity mix masáž na 60 minut za 2400,- Kč. Na první pohled působí Amelie sympaticky. Navíc je to češka, takže zde není žádný komunikační problém. Nemám problém s komunikací v angličtině, ale přeci jen občas nedokážu říct přesně co chci. V rodném jazyce je to o fous příjemnější. Amelie mě vyzve, ať si odložím, že za moment přijde a půjdeme do sprchy, která je v pobočce Koubkova na chodbě a společná pro více pokojů.

Během chvíle si mě vyzvedla a přesunuli jsme se do sprchy, kde mě začala Amelie pěkně omývat. Poctivě mě namydlila každé místo na těle a pak pěkně důkladně opláchla. Já jsem jí to hned oplatil a mohl se tak lépe seznámit s jejím tělem. Důkladně jsem ji celou mydlil a pěkně umyl. Amelie je drobnějšího vzrůstu, má velmi štíhlou postavu a krásný zadeček. Ptal jsem se jí jak to dokázala a jestli sportuje. S úsměvem odpověděla, že se tak narodila 🙂 Prsa má menší, ale pěkně pevná a adekvátní k její postavě. Už ve sprše byla příjemná atmosféra, nenuceně a uvolněně jsme si povídali o všem možném.

Po přesunu na pokoj jsme začali na břiše. Opravdu mě bolela záda a tak jsem poprosil Amelii o důkladnější masáž zad. Říkala, že nemá moc sílu, ale nebyla to pravda. Pěkně se do mě opřela a opravdu důkladně namasírovala záda a nohy. Moje sportem zničené tělo to potřebovalo. Při masáži jsme kecali o všem možném. Amelie řekla, že v Infinity pracuje teprve 14 dní, ale už zkušenosti s masážemi má. Vlastně jsem si uvědomil, že příjemný pokec o všem možném mi občas u cizojazyčných masérek chybí. Ale je jasné, že kvůli klábosení na masáže nechodíme 🙂

Amelie se mě v průběhu masáže starostlivě ptala jestli je vše v pořádku a po důkladné masáži zad se pustila do B2B a bylo opravdu vidět, že už to někdy dělala. Pěkně po mě jezdila, zapojovala i nohy a ruce a ovíjela se kolem mě jako liána. Chvíli jezdila od zdola nahoru a pak zase z boku. Pěkně špulila zadeček do zrcadla a bylo se na co dívat. Tím, že jsme větší část masáže na břiše věnovali na mojí žádost zádům, tak po několika minutách zavelela k otočce a to jsem určitě neprotestoval.

Na zádech začala s jemnými doteky na hrudi a břiše a občas letmo přejela u přes už dávno stojícího kamaráda. Postupně začala rozjíždět B2B ze strany a já krásně dosáhl na její zadeček, který jsem i zároveň pozoroval v zrcadle. B2B sestavu má opravdu povedenou a dokáže se příjemně třít o správná místa, chvíli stehnem a chvíli břichem. Při B2B občas vzala stožár do ruky a buď jen přidržovala nebo zatím jen jemně dráždila. To bylo velmi příjemné. Pak mi krátce dala ochutnat svoje bradavky a když viděla, že se mi to líbí, tak se pěkně usmála a nabídla je znovu.

Pak přešla do pozice 69, kde jsem měl krásný výhled na její zadeček a tušil, že finále nebude daleko. Zatím co Amelie dole stupňovala tempo, tak jsem jí hladil po zadečku a zádech. Během chvíle bylo hotovo a já jen oddechoval. Amélie mě ještě vymačkala do poslední kapky a na chvíli si také lehla.

Čas už dávno vypršel a tak jsme ještě rychle vběhli do sprchy kde mě Amélie v klidu zbavila nánosů oleje. Pak už jen krátký pokec, co mám ten den ještě v plánu, rozloučení, přání hezkého dne a já pěkně namasírovaný a zrelaxovaný uháněl k domovu.

Hodnocení recenze:
(dobrá)

https://www.tapky.info/?4146,amelie-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_1697.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx