Erotické masáže Praha

Šarlota – Studio Le Velour – speciál se společnou sprchou

V Le Velour měli zase speciální masáž – tentokrát je ten jejich speciál jiný – každá masérka si tam zvolila to co má asi nejradši a to udělá. Každá to má jinak. Já si vybral dle jejich popisku na webu Šarlotu. A to proto, že nabízí jako jediná společnou sprchu (což v tomhle salonu normálně nenabízí).
Konkrétní popisek vykopírovaný z jejich webu:

ŠARLOTA – Očistný dotek s vůní ananasu
Ač ve Studu Le Velour běžně nezažijete společnou sprchu s masérkou, s Šarlotou si ji tento měsíc užít můžete – ve formě vzrušujícícho mýdlového rituálu. Po masáži Body to body vás dále opečuje ananasovým peelingem a postará se tak o dokonalou relaxaci a očistu po masáži.
 

To je fakt psaný „reklamštinou“ 😀 LOL
Uplně jsem si to při čtení přestavoval jak to nahlas říká Alzák 😀
Nicméně ten popisek sedí s realitou. A Alzáka tam na masáži nepotkáte.

Objednáno přes jejich registrační systém Reservio – ten je perfektní – naživo tam vidíte jejich volné termíny a po zarezervování ten termín ze systému zmizí. Příjde SMS s instrukcema. Nic se nepotvrzuje (nebo to alespoň v mém připadě nikdy nepožadovali – ta SMS příjde z nějakého generického info čísla takže to ani potvrdit nejde).
Zazvonil jsem na číslo zvonku uvedného v SMS, otevřeli mě bzučákem a sešel jsem dolu do sklepa.

Tam už mi otevřela Šarlota oblečná v průhledném županu a zavedla mě do pokoje a uvařila mi kafe. Na pokoji jsem se svléknul, dala mi velký čistý ručník a odvedla mě do koupelny.
Sprcha je mimo pokoj – přechází se do ní v ručníku.

Společná sprcha je před i po (pouze v případě tohoto speciálu, normálně společnou sprchu nedělají).

Sprchový kout je dost mrňavý a tvar je půlkruh, takže při pokusu umýt masérce nohy už jsme se tam pomalu nevešli. Při té první sprše na začátku před masáží se jsme se navzájem namydlili a omyli.
Dost kolísá teplota vody – tentokrát mezi normální teplotou a vařící (evidentně s tím něco dělali, protože při minulých návštěvách to kolísalo mezi normální teplotou a ledovou teplotou). Ale chtělo by to fakt dát termostatickou baterii – tohle kolísání teplot dost ruší zážitek – možná proto tu společnou sprchu běžně nenabízí.

Jestli čekáte brutální frontální útok ve sprše jak u legendární Barbary nebo legendární Pauly tak vás zklamu. Tohle bylo spíše takové přátelské oťukávání ve sprše, navíc ta sprcha je dost časově krátká. Ta společná sprcha je orientovaná na horňáky. Penisu se tady víceméně Šarlota dotkla jen letmo. Tohle bylo jako když si vlezete do sprchy s nejlepší kámoškou. Ta sprcha byla o tom si omýt navzájem tělo a hlavně prsa – spíš je to romantické než erotické, je to takové ŤUŤUŇUŇU sprchování.

Pak návrat na pokoj – začíná se v poloze kdy ležím na břiše – ta je velmi krátká cca 10 minut. Je to spíš erotická/tantra masáž, nikoli sportovní (pokud chcete sportovní masáž protože vás bolí záda tak jdetě za Emily).
Pak otočka a začlo mazlení.

Tady ale fakt ale bacha na jednu věc – tenhle salon má dost zákazů – nesmí se šahat mezi nohy, nedělaj pussy cat a nelíbaj. Sice dělaj pozici 69, ale dělaj to tak že se nesmí dolu nijak šahat a ani to nejde – nedošáhnete tam. Ty zákazy mě uplně nevadí – holt se člověk myšlenkama zaměří jinam – je to spíš takový tantrový (což není negativum) – já tam chodím kvůli tomu rád protože můžu vypnout a být víceméně pasivní (pokud chci).

Tenhle salon je bych řekl primárně určen pro horňáky (to není negativum upozorňuju).

Nejvíc času strávila body to body masáží, kdy mi jezdila celým tělem po penisu a rukou/nehtama/prsama/bradavkama při tom dráždila penis. Strká i prsa do pusy a nechá si do nic zabořit hlavu (prsa má ale dost na to malá). Dokáže obejmnout. Líbá pusou na tvář (není to líbání na pusu).
Brutálně celou dobu kouká z očí do očí (super). V reálu co se masáže týká jsem pak dostal něco mezi tantrou a „erotickou masáží pro horňáky“.
Ten tělový peeling o kterém mluví se děje jen ve sprše – na matraci nikoli (to je vysvětlivka pro tatary jako já 😀 ).

Parametry: je to češka, mluví česky. Věk: 21 (sedí s realitou). Výška: 160 cm (sedí s realitou).| Váha: 58 kg (je lehoučká, to sedí). Vlasy: přišly mi tmavě hnědé až černé. Oči: má velmi velmi tmavé.

Prsa: 2, přírodní – to sedí s realitou, ale jsou dost od sebe a jsou do špičky, já tenhle tvar moc nepreferuju. Na fotkách jsem vybral 3 fotky které ty prsa nejlépe vystihují.
Je to pro horňáky: Ano i ne – ve smyslu, že sice tvar se mi moc nelíbí ale ona vysloveně vyžaduje si na ně nechat šáhnout tvrdě – což mě dost zarazilo přece je to jen masáž – teprve po tvrdém stisknutí jí ale teprve strvdly bradavky a prý se jí to tak líbí (asi je trošku masochistka, přecijen tohle je i BSDM salon). To jak to vyžadovala bylo super.

Po masáži je pak ještě na konci druhá společná sprcha – tam mě namazala nějakým „body scrub“ – to je asi ten „peeling“ (v tomhle se nevyznám) – vypadá to z dálky jak Solvina, ale na rozdíl od Solviny je to příjemné, je to více tekuté, narozdíl od Solviny to neřeže a voní to po meruňkách. Konzistencí je to takový brusný gel, který asi odstraní zbytky staré kůže. Ten „body scrub“ ze mě pak omyla (to by ani jinak nešlo, jinak bych při odchodu celej vrzal).
Co se masáže penisu týká tak bylo jen jedno kolo a to bylo na matraci.

Platí se až na konci.
Celkové hodnocení bych dal tak 90 %.
Co tomu chybělo k dokonalosti: Bylo to krátké, těch 90 minut uběhlo jako voda – chtělo by to tak 120 minut ale těch 120 minut nešlo objednat v systému Reservio. Chtělo by to být trochu více kreativní ve střídání poloh – v podstatě 70% masáže proběhlo v jedné poloze – ta poloha byla super, ale člověk se v jedné poloze přeleží. V té sprše bych přidal i trochu více masáže penisu – krátce klidně bez dokončení.

Název (druh) masáže: Oni to nazývají cituji „Naše srdcovka Limitovaná akce na květen 2024“, v podstatě to je erotická masáž plus dvakrát společná sprcha plus tělový peeling ve sprše.
Délku masáže: 90 minut (reálný čas door to door 99 minut)
Cenu za masáž: 3100 Kč (já dal 100 Kč navíc ještě dýško, takže 3200)
Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?5002,sarlota-studio-le-velour-777-317-249-777317249
Hodnocení recenze: pozitivní smajlík – super,dobrá

image_12365029151-3.webp image_6483441_1-8-2.jpeg image_6483441_7-0-1.jpeg image_6483441_4-82-0.jpeg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 května, 2024 17:23

I feel so „shower privileged“ after reading this „special“. Candy, Infinity and RabbitHall girls usually offering highly erotic shared shower for free have spoiled me.

Last edited 1 měsíc před by JonSnow
16 května, 2024 18:55
Reply to  k69

I have been to both places but most recently to Halkova where Chloe took me to a good enough shower just outside room. Candy is best for showers, I am talking about all the groping, flirting and kissing while showering with a pretty lady, of course some of it depends on Chemistry. I don’t really care that much about quality of shower room or water pressure or temperature etc.

17 května, 2024 12:14

Tyto „srdcovky“ jsou podle mě snad nejlepší nápad pro speciální verze erotických masáží.  👍  Masérky si samy vyberou, co je baví, takže to i zvyšuje šanci, že to bude dobré a obě strany budou spokojeny.

Last edited 1 měsíc před by Sktr
17 května, 2024 19:43
Reply to  k69

A ten bohužel asi láká víc lidí, protože Jenny má beznadějně plno  🙄 

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx