Erotické masáže Praha

Paula – Masáže Paula

Krátká verze: Společná sprcha byla asi nejlepší co jsem zatím zažil. Tohle je asi maximum co se dá na masáži zažít tak, aby to bylo zároveň bezpečné (bez rizika přenosu chorob). Vše co dělá je bezpečné – nedělá pussy cat, nedělá french kiss (to je ale plus). Je jí už 35 let, ale na druhou stranu je díky tomu neuvěřitelně zkušená, prý to dělá už 10 let. Vzhledem a myšlením bych jí tipnul tak na 29 let (je zachovalá).
Dlouhá verze: Objednává se přes SMS. Nemá Whatsapp (prý záměrně). V SMS mluvíte přímo s ní, nikoli s operátorkou. Mě teda v SMS vykala, ale v osobním setkání už potom tyká (tohle je asi moje blbost, já totiž začal s vykáním, protože jsem si nebyl jistý jestli píšu na správné číslo). Je teda problém se ní dostat – dala mi termín až za týden, asi je dost vytížená. Vyžaduje potvrdit den předem. Teprve po potvrzení den předem pošle přesnou ulici a přesný návod jak se k ní dostat. Aktuálně nikde neinzeruje pokud vím. Nedá se k ní na první návšťevu objednat na 120 minut, to prý lze až na pozdější návštěvy – takže mě objednala jen na 90 minut (byl jsem u ní poprvé).
Logistika: Už nedělá v Alfa masážích. Přestěhovala se – masíruje teď sama a sídlí v Praze v Podolské ulici (kousek od Podolské vodárny). Kousek od ní je restaruace Podolka – jedna z nejlepších restaurací v Praze – v ní se dá luxusně čekat pokud dorazíte moc brzo. Já jsem k ní jel městskou hromadnou dopravou Metrem trasa C – vystoupil jsem na stanici metra „Vyšehrad“ a odtamtud je to cca 1 km příjemná procházka z kopce dolu přes parky. Vzhledem k tomu že se jde z kopce dolu tak ten 1 km je úplně v pohodě. Při pozdějším rozhovoru jsem zjistil, že se bude Paula ale brzo stěhovat jinam – aktuální prostory jí nevyhovují.
Při příchodu na mě vykouklo to nejvíc pozitivní stvoření, jáké jsem snad kdy zažil v pozitivním slova smyslu. Permanentně se usmívá. Pověsila mi bundu. Nabídla mi vodu s citronem a zeptala se jestli nechci čaj – tak jsem si dal i čaj. Prý se platí až na konci.
Nechá mě svléct a kouká na mě. Stojí tam v průhledném krajkovém županu a ve spodním krajkovém prádle a říká mi ať si jí rozbalím. Že prý stačí jen u toho županu zatáhnout –  a fakt že jo, měla tam šikovně udělaný uzel tak, že se ten župan rozbalil po zatažení. Vyžaduje ať jí ten župan sundám. Pak vyžaduje ať jí sundám podprsenku – je jen na 2 háčky takže to jde dobře. Pak si ještě sundá kalhotky. A říká že jdeme do sprchy.
Tady musím vypíchnout jednu věc – poté co jsem jí svléknul tak si všimla, že z toho mám erekci. Takže si mě dovedla do sprchy tak, že mě jemně chytla za penis, ten použila jako vodítko a za penis mě odtáhla do sprchy. To mě fakt rozsekalo (v dobrém slova smyslu). To jsem ještě nezažil 😀
Sprcha je mimo pokoj, ale to nevadí protože tam masíruje sama (nemá kolegyně). Přecházení z masážní místnosti do sprchy je díky výše uvedenému „vodítku“ mega příjemné.
V základní ceně jak jsem pochopil je 2x společná sprcha (před i po). Ta společná sprcha je to co jí brutálně dost odlišuje od ostatních masérek – fakt to stojí za to. Ta společná sprcha je fakt s ní boží.
Sprcha je čistá a vydesinfikovaná. Před vlezem do sprchy má puštěné topení, takže je ve sprše teplo. Po  každé sprše mi dala pod nohy suchý ručník – dbá na to abych nedostal plíseň na nohy. Sprcha je dost velká pro dva – jen je ta sprcha trochu úzká, ale to nevadí protože je velmi kontaktní.
Pořádně vás umyje, nechá namydlit a umít i sebe. Celou dobu se kouká do očí. Vyloženě se jí líbilo, že jí myju, a to i v rozkroku (tady fakt jen bacha na omezení, prsty dovnitř fakt ne) – je fakt citlivá. Rukou mi zajížděla ze zadu mezi nohy a dráždila ze zadu kulky a hráz. Přímo ve sprše dělá nejdříve imitaci orálního sexu – nasliní si jazyk tak aby to vypadalo jako sperma v její puse a při tom jemně honí rukou. Pak mi udělala boob job – říkala mi ať jí píchám mezi její prsa – řekne to dost perverzním rajcujícím způsobem, což k tomu docela sedí – ona si je držela u sebe a já jí do nich zajížděl – asi po 2 minutách jsem kapituloval brutálním výstřikem. Postříkal jsem jí celá prsa. Pak jsme se navzájem znova oba umyli. To umytí jsem tentokrát dostal roztomilým rozkazem – že si mám umít to co jsem jí nastříkal. Takže jsem jí důkladně omyl hlavně ta postříkaná prsa a pak následně i celé tělo.
Zákazy: Dělá jen erotické masáže. Nedělá sex, nedělá orál. Nejsou povolené prsty dovnitř, jen povrchově. Vysloveně mi říkala, že prsty dovnitř nemá ráda.  Já jí dráždil docela dost na povrchu v rozkroku a to se jí docela líbilo – takže zákazané jsou opravdu jen prsty dovnitř. Asi záleží jak máte ostříhané nehty – doporučuju dát si při stříhání nehtů extra práci a zastřihnout a zapilovat si boky nehtů, plus si ostříhat nehty na nulovou délku. Francouzáky nedělá jak jsem pochopil – dělá jen takové jemné polibky. Nedělá pussy cat – nelze jí lízat mušli.
Po sprše na mě čekala před sprchou v ručníku a celého mě osušila. Pak mě zavedla do masážní místnosti a tam jsem se položil na břicho.
Masíruje na matraci na podlaze. Vlevo je zrcadlo, takže jí můžu krásně pozorovat. Do zrcadla se vyloženě předvádí, protože ví že se na ní koukám. Do zrcadla předvání akrobatické pozice. Jsou to brutální panoramata. Masíruje i z boku prsama. Masíruje i zadečkem z boku. Začala mi rukama masírovat záda, krk a nohy. Dělá i body to body. Ví že jsem jí sledoval v zrcadle, takže se dost nastavovala – zajímavé pokoukání.
Zajíždí i naolejovanou rukou mezi půlky a provokuje koule a hráz. Funí do uší, líbá mi ušní lalůčky. Do toho tam hraje nějaká indická relaxační hudba.
Pak otočka na záda. Nejdřive body to body – koukáme se z očí do očí. Líbá mě na pusu opakovaně (ale není to francouzák). Opět mi lízá a líbá ušní lalůčky. Lízá mi bradavky.
Dělá i imitaci sexu v poloze kdy na mě jakoby rajtovala otočená ke mě – v té poloze má péro v ruce a má ho přiložené na břícho a skáče nahoru a dolu – musím říct, že to je dobře udělaná imitace.
Při masáži i líbá – ale jen tak omezeně aby nehrozilo riziko přenosu nějakých nemocí (není to francouzák).
Zkouší i pozici 69 (ale není to pussy cat, není to o lízání) – v té pozici si krásně můžu hrát prstama s její mušlí a zadečkem. Má jí fakt nádhernou. Dvěma prstama jí dráždím na povrchu.
Pak zkouší boob job – kdy můj penis nejdříve prsama tře mezi našema tělama. Pak si ho dá mezi prsa, prsa si přitiskne rukama k sobě a tře s ním mezi prsama. Má u toho dost rajcovní průpovídky.
Pak se mě ptá, jestli můžeme zkusit masáž prostaty – já už jsem byl tak nadrženej že jsem řekl že jo. Ta masáž prostaty je dobrovolná – lze jí vynechat. Vzala si gumovou rukavici na ruku a prstem mi začala zajíždět do konečníku. Tady jsem začal chápat, proč ženským tolik vadí prsty dovnitř – ten nehet je tam prostě cítit. Ale já byl tak nadržený, že mi ten nehet ani nevadil. Tím prstem dráždí místo mezi řitním otvorem a varlaty – ale zevnitř těla. V této poloze mě udělala podruhé – teda musím říct že ten výstřik byl ještě větší než ve sprše a to sperma mi snad musela vytáhnout až z paty. Ona tím prstem asi našla nějaký G bod, protože tak silný výstřik jsem snad ještě nezažil. Já jsem totiž na tu masáž šel docela vystříkaný – 5 dní předtím jsem byl na jiné masáži jinde – takže fakt to musela vytáhnout až z paty 😀 . Fakt nechápu jak se jí mohli povést 2 výstřiky. Po masáži se mi z toho výstřiku ještě ještě několik hodin točila šiška (v pozitivním slova smyslu).
Uváděné míry: Věk uvádí 35 – to je reálné – ale je fakt zachovalá a nádherná. Prsa uvádí dvojky – to bych řekl, že je reálné, jsou akorát do ruky – ideální velikost na boob job (protože jsou měkká). Výška: 165 cm (je reálné). Váha: 55 kg (je reálné). Fotky jsou reálné – v reálu je výrazně hezčí než na fotkách – nejvíc vypovídající je asi ta fotka ve sprše – s tím, že je ale aktuálně opálená na celém těle rovnoměně.
Je neuvěřitelně starostlivá – neustále se ptala jestli je vše v pořádku.
Na konci nám zbyl ještě nějaký čas, tak mi ještě znova namasírovala páteř. Pak mě celého otřela a pomalu odvedla do sprchy. Tam mě celého natřela sprchovým gelem včetně hlavy. Na tu hlavu se mě extra ptala jestli může i do vlasů s tím sprcháčem zajet – já jsem plešatej takže jsem si nechal do ní vydrbat i hlavu. Pak chtěla ať umyju já jí – včetně intimních partií. Pro intimní partie mi dala na ruku nějaký speciální sprcháč. To vzájmené mytí byl fakt zajímavý zážitek – to se málo kdy vidí. Má krásně citlivé bradavky – při mytí jí tvrdnou.
Dala mi jedno doporučení (prý má takové zkušenosti): To vyhonění v první sprše je lepší přeskočit a nechat si to první vyvrcholení až na chvíli, kdy bude dělat na matraci masáž prostaty. Prý je to pak mnohem intenzivnější orgasmus. To jsem ještě nezkoušel – vyzkouším při příští návštěvě – určitě budu opakovat.
Srovnání cena vs výkon: Tady jsem dostal co se erotičnosti a pohlazení na duši tak 2x až 3x tolik co jinde. Fakt palec nahoru.
Sorry ale neubráním se srovnání s Barbarou z Barbara masáže: Vizuálně jsou si dost podobné. Paula mi přišla vyšší. Paula je vizuálně hezčí v obličeji, hlavně při pohledu z boku (Paula má hezčí nos při pohledu z boku). Barbara je ale zase mladší. Ale přesto to Paule sluší více. Obě dvě dělají naprosto nezapomenutelnou sprchu. Sprcha s Paulou je subjektivně lepší. Barbara má sice větší prsa, ale ty prsa má Barbara umělá, zatímco Paula je má přírodní a subjektivně hezčí. Obě prsa jsou vhodná na boob job, Barbara je lepší o něco na boob job. Paula má větší a citlivější bradavky. Obě dve mají shodně zákaz prstů dovnitř. Paula nedělá nic rizikového (nedělá pussy cat, nedělá french kiss). Barbara moc rizika neřeší – jezdí nechráněně pipinou po ptákovi což už je rizikové (dělá pussy cat, nedělá french kiss – ale ten french kiss Barbara bych tipnul nedělá hlavně kvůli tomu že má rovnátka). Paula nemá rovnátka a má rovné zuby. Barbara měla neviditelná průhledná rovnátka když jsem u ní byl cca před rokem a má rovné zuby. Paula je více romantická, Barbara je víc „ostrá“. Barbara nalévá i alkoholické nápoje, takže od Barbary jsem odcházel s několika promilema v krvi. Naopak Paula nalévá jen nealko (to je spíše pozitivum, človek odchází s čistou hlavou). Domluvit 120 minut masáž u Barbary se mi povedlo napoprvé a Barbara má operátorku. U Pauly mluvíte přímo s ní Paulou, nemá operátorku a domluvit 120 minut jde až při druhé masáži (při první jde domluvit maximálně 90 minut).

Procentuální hodnocení: 200 až 300 %. Opakovat určitě budu.

Název (druh) masáže: body to body + 2x společná sprcha včetně boobjobu + masáž prostaty
Délku masáže: 90 minut (reálný čas door to door byl 110 minut)
Cena za masáž: 3400 Kč
Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: https://www.tapky.info/?1734,paula-masaze-paula-704-473-033-eroticka-maserka
Hodnocení recenze:  (super,dobrá)

paula_06-2.jpg paula_08-3.jpg paula_02-0.jpg paula_05-1.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 května, 2024 23:19

Jsem se plánoval příští týden objednat za Sacurou do fantazie a připlatit si líbání ale docela jsi mě odradil 😂 Jinak recenze dobrá jako vždycky 👍

17 května, 2024 12:18

Děkujeme, skvělá práce, docela mi hučí, což je strašný  😂 

Crazycow
27 června, 2024 00:33

„Vysloveně mi říkala, že prsty dovnitř nemá ráda. Já jí dráždil docela dost na povrchu v rozkroku a to se jí docela líbilo – takže zákazané jsou opravdu jen prsty dovnitř. Asi záleží jak máte ostříhané nehty – doporučuju dát si při stříhání nehtů extra práci a zastřihnout a zapilovat si boky nehtů, plus si ostříhat nehty na nulovou délku. Francouzáky nedělá jak jsem pochopil – dělá jen takové jemné polibky. Nedělá pussy cat – nelze jí lízat mušli.“

Kolega, co kdybych ti řekl, že před 5-7 lety jsem s ní dělal přesně tyhle věci? Hluboké francouzské líbání, lízání kundičky, prsty dovnitř – jak kundička, tak i zadek. Ano, kromě úžasných společných sprch a všeho ostatního. Někdo si může myslet, že s věkem budou erotické pracovnice klást méně hranic. Paula však dokazuje opak 🙂

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx