Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Anabel – Patricie masáže

  • Erotická masáž klasická
  • 60 min
  • cena 2200 Kč
  • Holandská 16, Vršovice

Odpoledne volám Anabel, příjemná už v telefonu, máme domluvený termín  na 17:00. Parkování přímo v ulici bez problému. Píšu, že jsem tu, podá mí klíče přes okno a během pár vteřin jsem v přízemním bytě.

Anabel přijde v sexy hadříkách, trošku jí leze levá bradavka, hned tam sjedu očima. Fotky už jsou pár let starý…nicméně je to milá slečna, věk tak cca 35 let, ale já jsem na milfky… pěkný obličej, velký pěkný kozy, opálená, zadek a nohy už celulitida ale nic strašnýho… a moc hezky voní. Pokoj taky v pořádku, odložím si, dáme úvodní small talk a jdu do sprchy… Jdu sám, protože je malá a musím ještě chvíli čekat, protože je tam s kolegyní Patricií, takže o sprchu je trochu bitka…to je celkem mínus.

Po sprše přijdu do pokoje a hned se začneme ještě ve stoje mazlit a osahávat. Behěm chvilky mám úplně tvrdý péro a Anabel to hned ověří rukou, potom se ke mně přistikne zadkem a začne se svlékat. Pohraji si s kozama, pochválím a pak už hurá na futon a jdeme na to.

Masáž zad a nohou příjemná, kombinace rukou a B2B. U toho si povídáme a občas jí kontroluju v zrcadle. Potom otočka a tady začíná sranda. Hezky po mě klouže tělem, a pak mi nacpe ty velký kozy do obličeje a nechá si je fakt pořádně mačkat, sát bradavky a fakt dlouho je chce opečovávat. Baví nás to oba dva, i když mám celej ksicht a vlasy od oleje… Potom 69, na kundičku nechá sáhnout, pak si sedne vedle mě, honí mě a já ji zase pěkně osahávám…takhle více méně probíhá celá masáž…prostě dost kontaktní a mazlivá, což je plus a slečna celou dobu pěkně v dosahu. Péro honí dost dobře a masáž jí docela baví. Končíme asi po 55 minutách a pak sprcha, nechávám stovku dýško, dostanu velkou pusu na rozloučenou a mizím.

Za mě jedna z těch lepších masáží. Opáčko klidně.

Dávám 8/10

Masážím zdar!

anabel.PNG

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx