Diskuze

Co je na masážích příjemnější?

Zdravíčko pánové, jen taková malá anketa potažmo zvědavost, jak to kdo máte a co se vám na masážích víc líbí?

1.slečna za vámi přijde v civilu nebo raději v sexy topu, spodním prádle atd?

2. co se týká zvonků, dáváte přednost zvonění nebo preferujete telefon?

3.úvodní sprcha – sólo nebo hnedka s krasavicí? 😀

4.platit na začátku nebo na konci?

5.na pokoji: co se týká hudby, tak tady dávám na výběr: něco ve stylu relaxační hudby ala Princezny (myšleno masáže princess) nebo nějaký ten house, electro a tak, ala Infinity, RH, Tantra club atd?

1.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 května, 2024 21:11

Když už tu to téma je.
1. Pokud pro mě jde na ulici nebo veřejnou chodbu tak spodní prádlo nebo ručník raději ne. Civil ve kterém přijdou do práce, tepláky a mikina, asi také nepotěší. Tradiční lehké slušivé šaty, které se dobře svlékají, jsou fajn.
2. Za mě systém Matahari, vstup do otevřených dveří.
3. Pokud je srcha na pokoji a masérka počítá se společnou, tak využiji. Pokud ne, klidně i rychle sám, ať zbude víc času.
4. Vždy jsem platil na konci. Myslím, že je to pro masérky výhodnější stran případného dýška, to bych předem rozhodně nedal. Zase asi nerady riskují, že na konci někdo odmítne zaplatit.
5. Myslel bych, že nějaká ta relaxační hudba bude nejlepší, ale jednou, když jsem si na konci uvědomil co vlastně posloucháme, jsem uznal, že ruský popík má něco do sebe.

utesitel
2 května, 2024 23:27

Tvé otázky mi připomínají dotazy, které zde měla banovana masérka xp,je hezké že se ji snažíš nahradit,ale tyto stránky na masážich (aspoň já si to myslím)moc klientů až tak nezajímají.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx