Erotické masáže Praha

Michel – Candy Shop Massage

Michel

Michel Novinka

Objednání bez problémů

Tantrická mix masáž – cena tuším 2000,-

Moje snad druhá masáž v životě, takže nemám moc srovnání, tak mě tady nepranýřujte, pokud bych něco napsal blbě, nebo na něco zapomněl 😉

Vybral jsem si masérku Michel, mám rád menší, mladé, stíhlé – zkrátka taková kapesní prcátka 😀

Holčina trochu zápasí s češtinou, je to ukrajinka, ale moc hezká a s úplně TOP tělem, krásně pevným, super jemná pokožka, prostě parádička jak na dotek, tak na pohled. Nejdřív mě navnadila svlíkačkou a pak už rozjela koncert pro masážní olej,  její tělo klouzalo po mém, měnila pozice, abych měl na očích nejen její krásné pevné jedničky, ale i super zadeček. To se nedá popsat, to se musí vidět. Samozřejmě mi na pokoukání nastavila i kundičku – zase parádní, přesně můj vkus!

Akorát jsem byl jako začátečník trochu nesvůj, jestli a kam všude se můžu dotýkat, tak jsem byl trochu zdrženlivější a osahal jsem si zadeček a prsa a políbil ji nad kundičku. Pak přešla na masáž penisu a upřímně, dlouho jsem nic tak intenzivního a vzrušujícího nezažil, musel jsem se hodně hlídat, abych ji nepostříkal v krátkém časovém limitu 😀 Nakonec hra očí a těla, sprcha a odchod s dobrým pocitem, že se určitě vrátím. Doufám, že se trochu oťuká a bude prostor i na nějaké krátké popovídání.

Za mě určitě doporučení

 

Screenshot-2024-04-16-at-15-20-10-Michel-Novinka.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx