Erotické masáže Praha

Melisa Salon Matahari

Poprvé jsem navštívil salon Matahari. Prvně musím ocenit, že salon je opravdu krásný a čistý. Sprcha na pokoji samozřejmostí. Do salónu jsem byl puštěn recepční a slečna Melisa si mě během minutky vyzvedla. Za ruku odvedla na pokoj a nabídla pití. Sprchu jsem si chtěl dát sám, po celém dni v práci. Když jsem vylezl ze sprchy, tak Melisa klečela nahá na posteli. Musím říct, že to je teda unikátní kočka, málo kde se taková vidí. Echt sexbomba s krásnou postavou a nádhernýma umělákama. Na můj vkus bylo možná až moc šero, ale nic jsem ji neříkal, asi kdybych si řekl, tak by přisvítila. Položila si mě na břicho a začala masáž. Dala mi fakt zabrat, přestože je malinká. I masáž na břiše byla dost kontaktní a je opravdu znát, když má holka masážní kurz. Na začátku se asi trochu styděla, moc si nechtěla povídat. Snažil jsem se ji rozpovídat a potom až neskutečně pookřála. A vlastně i ta stydlivost byla sexy.
Do polohy na záda se už otáčím v pozoru😀 Od začátku otočky mi ho drží v ruce a masturbuje. Střída polohy a u toho pěkně povzdychává. Miluji polohu, když mi sedí na břiše a za zády ho honí, nebo když se otočí zády já ji držím za zadek a také u toho honí. Obě polohy proběhly. Pro milovníky vysportovaných postav doporučuji. Holka vypadá velmi mladě, ale zkušenost při hoňce z ní úplně čišela. Zlatý hřeb proběhl nakonec ve sprše.
Tam se ke mně přilepila, nechala si hrát s prsama, začala mě kousat do ucha a vzdychat a bohužel bylo velmi rychle po akci 😀 tento nával erotiky jsem naprosto neustál. Klepal jsem se jak malý psík. Poté mě umyla a když se začala mýt sama, tak jsem už odcházel ze sprchy, ale ona mě zastavila, ať ještě nechodím a ať aspoň koukám nebo ji pomohu. To byl moc sympatické. Tak jsem ji pomohl umýt a ještě jednou si pohrál s fantastickejma prsama.
Melisu doporučuji. Je fakt nádherná a milá. Nakonec i docela upovídaná a to mám rád. Jsem zvědavý, co řeknete na její oči, já byl z nich unešený. Budu opakovat a požádám si o více světla
Body to body
60 minut
Cena 2300
Doporučení ano

Mp2q2Go3mB_thumb-0.jpeg qZEngn4VzA_thumb-1.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 dubna, 2024 11:31

Takže kapitulace až ve sprše nebo i na matraci čili dvakrát?

Vagínou ti po něm nejezdila? Tolik kontaktní to nebylo?:) nevis má nalakované nohy?

Admin
Famed Member
18 dubna, 2024 18:50
Reply to  Halek

Halku prestan se u kazdy recenze na MH ptat jestli ti po nem jezdila vaginou.Uz mi to zacina trosku vadit a rekl bych ze nejen me. Moje doporuceni je aby sis primo na masazi se slecnou vyjasnil jake mas hranice a co nema delat a je to.

19 dubna, 2024 08:16
Reply to  admin

Ok tedy..

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx