Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Objevil jsem poklad. Skoro se mi ani nechce psát recenze, protože Sakuru bych chtěl mít jen pro sebe. Připravila mi krásný zážitek a brzy se za ní vrátím. Ale pojďme pěkně od začátku.

Salon Fantazie zatím nemá moc recenzí a Sakura neměla žádnou, tak jsem se rozhodl zkusit jí a napsat první recenzi. Objednání bez problémů, i když bylo na poslední chvíli. Za 2 hodiny od objednání jsem byl na místě a těšil se, co se bude dít.

Otevřít mi přišla přímo Sakura, na první pohled opravdu krásná slečna štíhlé postavy asijských rysů. Obličej se mi opravdu líbil a já začínal tušit, že jsem vybral dobře. Krátce mě pozdravila a uvedla na pokoj. Řekla ať chvíli počkám, že půjdeme spolu do sprchy. Pokoj byl celkem obvykle vybavený včetně zrcadel na správných místech. Sprcha je hned na pokoji, je trochu starší, ale nijak neuráží. Přijde mi, že od mé poslední návštěvy interiér trochu více vyzdobili. Svlékl jsem se a šel nařídit vodu do sprchy.

Za chvíli přišla Sakura a připojila se ke mně. Je opravdu nádherná a z pohledu na její nahé tělo jsem byl okamžitě v pozoru. Fotky na stránkách ji spíše ubírají. Ve skutečnosti je mnohem hezčí. Hned se beze slova ke mně přitulila a začala mě hladit po celém těle. Okamžitě jsem jí to oplatil. Má nádherně jemnou pokožku a krásná pevná ňadra, akorát do ruky, a úplně luxusní pevný zadeček. Už ve sprše byla hodně aktivní a mydlila mě celým tělem, dávala důraz na správná místa. Když se ke mně otočila zády a třela se o mě tím svým nádherným zadečkem, a já jí přitom mydlil ma prsou, tak jsem byl jako v ráji. Lepší začátek jsem si nemohl přát.

Opět beze slov jsme se přesunuli na lůžko. Sakura noc nemluvila, nebylo potřeba, a já z ní byl tak mimo, že jsem také nevěděl co číst a jen jsem si lehl. Sakura si na mě sedla a začala mi masírovat nohy. Masáž byla poctivá a já ji potřeboval jako sůl. Pak se posadila obráceně a pokračovala s poctivou masáží zad. Postupně zapojovala B2B a krásně po mě klouzala celým tělem. Proplétala prsty u rukou a celkově se pěkně tulila. Část na břiše jsem si opravdu užíval a těšil se na otočku, která přišla přesně v půlce.

Při otočce se na mě Sakura krátce usmála a já se těšil až pořádně poznám její krásné tělo. Začala pomalou masáží, kdy na mě opět seděla. Já ji hladil po zádech a zadečku. Pak se otočila a já se začal věnovat jejím ňadrům. Sakura si všimla, že jsem jí chtěl olíznout bradavku a doslova mi nacpala svoje ňadra do pusy. Líbal jsem ji na bradavkách až jsem měl strach, abych jí nepokousal. Sakura pak vystřídala ještě několik poloh včetně té, kdy na mě ležela zády a já ho měl mezi stehny. Sakura přirážela a já měl pocit, že jsem uvnitř. Pak přešla do polohy 69 a doslova si sedla klínem na můj obličej. Lízal jsem jí jako o závod a nemohl se její mladé lasturky nabažit. Občas se přitiskla tak silně, že jsem znovu měl strach aby jí nekousl 🙂

Pak se zase otočila ke mě čelem, sedla si na koníčka a honila za zády. Já se opět věnoval jejím ňadrům. Chtěl jsem ale znovu ochutnat její klín a trochu jí posunul směrem k sobě. Sakura to okamžitě pochopila a opět beze slova nasedla ne můj obličej tentokrát čelem ke mně. Já jsem se snažil o sto šest a Sakura příjemně vzdychala. Moje ruce byly chvíli na prsou a chvíli na zadečku, jazyk přímo v klíně…. V této poloze bych jednou chtěl umřít 🙂

Pak vystřídala ještě pár poloh a na závěr přešla opět do 69. To už se nedalo dlouho vydržet a za chvíli bylo vymalováno. Oba jsme byli zpocení a chvíli oddechovali. Už moc času nezbývalo a tak mě Sakura poslala samotného do sprchy, což mi nevadilo. Přišlo mi, že pro mě už udělal všechno co měla udělat, a mnohem víc, a společnou sprchou na závěr jsem již nepotřeboval.

Od mé návštěvy se snažím rozpomenout na každičký okamžik se Sakurou, abych na něj nezapomněl. Za celou dobu jsme kromě pozdravu a rozloučení nepromluvili. Musím za ní znovu, abych se něco dozvěděl. Sakura je prostě úžasná. Jediné mínus je za to, že jsem z ní trochu cítil cigaretový kouř, ale jen malinko. Jinak celá nádherně voněla.

Ještě doplním, že jsem byl na PussyCat masáži na 60 minut za 2400,- Kč.

Hodnocení:

(super)

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

5.webp

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx