Erotické masáže Praha

Mia – Candy shop

Rozhodl jsem se, že budu psát pouze recenze na průsery, nebo na extra kvalitu. V tomto připadě se stalo za B. V moc hezkých prostorech mě přivítala milá recepční, která mi hned nabídla občerstvení, s díky jsem odmítl. Na baru jsem potkal ještě moc pěknou slečnu, co mě slušně pozdravila, mně to vůbec nevadilo, ale někdo, kdo více dbá na diskretnost, tak by mohl mít problém. Ale za mě úplně v pohodě. Potelé přišla opravdu nádherna Mia, podala mi ruku, dala pusu a zeptala se, jak se mám. Mia mě odvedla za ruku na pokoj a začala mě svlékat a u toho dávala pusu na krk, pochvalila mi postavu a ptala se, jestli cvičím. Poté se svlékla ona a musím upřímně říct, že jsem v životě neviděl na živo nahou, takto krásnou ženu. Někde jsem četl, že má nově umělá prsa velikosti 3, já tipuji minimálně 4. Za mě naprostá bohyně, kterou mohou mít jen jedničkáři, připadně my masážníci😂 geniální tělo plus výška kolem 175 cm. Mia vešla do sprchy, kde zkusila teplotu vody a poté ji až pustila na mě, toto se malokdy stáva, velmi jsem ocenil. Ve sprše mě krásně umyla a zeptala se, jestli chci vyvrcholení už tady. Řekl jsem, že to nechám na ni, že se nechám celou masáž vést. Od té doby se začala tulit a snažila se, abych se cítil co nejlepe. Dovolila mi sahat na prsa, zadek a tulit se. Moc nedokážu odhadnout za jakou dobu, ale nakonec mě ve sprše ručně ukončila.

Poté jsme se umyli a říkala ať počkám a šla pro ručník na postel a celého mě usušila. Psk jsem si lehl na břicho a nejdříve začala masáž bez oleje, kde mě opravdu velmi dobre prokřupala, poté začala použivat olej a jezdit po mně celým telěm a u toho pusinkovat na krk, moc příjemne, pak mě masírovala zadkem, super a nakonec si sedla ke kotníkum a začala mne zase stimulovat. Po chvilce jsem se mel otočit na záda a zažil jsem, co jsem nikdy nezažil. Od prvni do posledni minuty se věnovala penisu v ruzných polohach, ani na vteřinu ho nepustila, tohle se opravdu málokdy stává, chtěla mě ukončit v poloze 69, ale poprosil jsem ji, jestli to nenechame na sprchu, bylo mi vyhověno a 15 minut před koncem jsme šli do sprchy, kde mě masturbovala nejdříve zepředu, poté zezadu až do vyvrcholeni. Pote mě krasně umyla a poprosila mě, jestli ji neumyji zada, u toho jsme si povidali o sportu. Dělala na profi úrovni gymnastiku a u masáže to je vidět. Poté mě zase usušila a chtěla pomoci obléct, to jsem odmitl a oblekl jsem se sám. Pote mi ješte byla nabidnuta voda, kterou jsem odmítl.

Musím říct, že Mia je opravdu krásná, byla milá, vstřícná. Oceňuji hladké oholení, které neni samozřejmosti. Budu opakovat a připlatím si pussycat. Rozhodně doporučuji.

Tělová masáž

60 minut

2000 korun

Doporučuji

admin edit: https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia_0142.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx