Erotické masáže Praha

Eli Infinit

Po propařeném víkendu jsem se potřeboval uvolnit. Dle fotek a recenzí jsem si vybral v Infinity slečnu Eli. Byl jsem poslán do ulice kousek od IP Pavlova, kde mi otevřela hodně mladá, potetovaná a vtipná masérka v černém prádle. Fotky sedí podle webu, takže vzhled nemá cenu popisovat, je dost pěkná a hodně sexuální během masáže. Je nabídnuta společná masáž, takže ji využívám. Ve sprše si masérku prohlídnu, zaujaly mě hodně četné kérky a piercing v pupíku. Eli má luxusní zadek, kterým se o mě ve sprše otírala a dostala mě ihned do pozoru.

V pokoji si lehám na břicho, Eli si mi dává hlavu do klína a začíná mě masírovat pěkně od hlavy. Má pěkné drábky, tak si moc užívám škrábání ve vlasech, na krku i na zadech. Následně si mi sedá na zadek, polívá decetně olejem a jezdí po mně. Má čerstvě oholenou prcinku, což už jsem ocenil ve sprše, tak je to moc příjemné. Při masáži využívá celé tělo a jednou rukou si hraje s mými kulkami, takže i v poloze na břiše jsem patřičně vzrušen. Na závěr mě ještě kouše do ucha a pusinkuje na krk. Jsem v těžkém rauši. Zhruba po 10 minutách jsem překlopen na záda. Stačí pár doteků a stojím jak stožár. Začíná opět celotělová jízda s doteky s líbáním na krku. Pořád se mi o něho otírá a nejsem si jistý jak dlouho vydržím. Potom si Eli sedá na koníčka a rukou mi ho za zády honí. To je moje smrt. Simuluje sex a já asi po 2 minutách nevydržím a jde vše ven. Zadek i záda jsou zcákany, takže následuje utírá Eli i mě. Chvilku si povídáme, ale čas běží, tak se ještě domlouváme na zakončení v poloze 69. Kočka na mě vyšpulí svůj zadeček se svojí kočkou a začíná moje oblíbená čast. Já se mohu lehce dotýkat a dívat se až do útrob a Eli jede fantastickou ruční práci. Po chvilce jde zase všechno ven.

Nakonec ještě společná sprcha, kde se navzájem umyjeme. Na pokoji se ustrojíme, dopiji si svoji colu a rozloučíme se polibkem. Eli mohu doporučit za její vstřícný přístup, sexy tělo, erotično a luxusní ruční práci.

Infinity mix

60 minut

2300

🙂 doporučuji

admin edit: https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_3484-683x1024-1.jpeg C41CFDF4-A343-4E47-BAFB-05CEE1CFE603-683x1024-0.jpeg

2.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx