Erotické masáže Praha

Samanta – Infinity

Ani jsem teď žádnou recenzi psát neplánoval, ale dívám se, že se tu dva hádají, jak je to s tou Samantou, no a já jsem tam zrovna nedávno byl 🙂

Tak zaprvé bych rád vyjasnil, že fotky, hlavně ty staré, které už na webu salonu nejsou ale třeba ťapkách pořád jo, jsou dost zavádějící. Tam se fotograf opravdu hodně snažil, aby Samantha vypadala plus mínus jako „trophy wife“ nebo prostě taková princeznička. No reálně má ta holka postavu spíš sportovní, klidně bych si tipnul, že vrcholově dělá/dělala nějaký sport. Ve tváři ok, ale rozhodně bych neřekl „princeznička“. Na břiše se jí povalují nějaké gramy tuku navíc, což obzvláště na sportovní postavě nevypadá úplně top. Celkově mi postavou připomíná nějakou MMA zápasnici z těžší váhové divize, třeba bantamu. To není ani kompliment, ani urážka, ale rozhodně se jedná o jiný dojem, než jaký jsem měl z fotek.

Komunikaci v češtině jsme snad ani nezkoušeli, rovnou se šlo na ENG. To bylo celkem v pohodě, ale přece jenom jsme mimo nejzákladnější konverzaci sem tam narazili na omezenější anglický slovník masérky.

Krátce bych se ještě zastavil u salonu, ten plus mínus vypadá tak, jako by do předchozími nájemníky vyklizeného bytu někdo nastěhoval úplně první kus nábytku. Ale jako nebudu kecat, svým způsobem měl tento nechtěný minimalismus svoje kouzlo. Akorát sprchu by si mohli nechat poštelovat, šílenější ovládání sprchy jsem doslova ještě nezažil.

Zpátky k masáži. Masáž zad probíhala nejdřív ručně a pak b2b, zde asi můžu potvrdit jinou recenzi. Při té ruční části sice masérka tlačila slušnou silou, ale taky dost stereotypně a mám pocit, že celým předloktím, což je takový ten druh masáže, který právě dost často používají Ukrajinky a kterým se reálně nenamasíruje naprosto nic 🙂 Taky tahle část masáže byla taková hektická, holka po mně těma rukama jezdila odshora dolů a zase zpátky šílenou rychlostí, v hlavě jsem si opět pomyslel, že je to nejspíš bývalá atletka, které chybí vrcholový trénink, tak si to teď kompenzuje 🙂  Úplně stejně hekticky pak probíhala b2b část, navíc na mě masérka předtím napatlala tolik oleje, že to doslova mlaskalo. A to jako dlouhé minuty. Mně to přišlo až trochu nechutné, ale nebyla to zas taková hrůza, abych se ozval.

Po otočce na zádech jsem ve tváři Samanty nezaznamenal ani náznak pokusu o úsměv, ale mně to vlastně nevadilo. Hned jsem si začal představovat nějakou femdom situaci, a to mě začalo rajcovat. Bohužel zhruba někdy v půlce této části jako by se rozpomněla, a usmívat se mírně začala, což moji představu nenávratně zničilo. Ale chápu, že to je spíš můj specifický problém 🙂 Během finiše jsem vizuálně nejvíce ocenil masérčin zadek (i v tom odraze v zrcadle), naopak pod tu ódu na masérčina ňadra, kterou zde zanechal předchozí recenzent, bych se asi úplně nepodepsal.

Nakonec samozřejmě zase do sprchy a pak ven. Jelikož jim to v salonu, co se organizace provozu (chození do sprchy atd.) celkem vrzalo, tak jsem potkal na chodbě minimálně 3 další dívky. A nevěděl jsem, jestli mám být naštvaný a nebo rovnou plánovat další návštěvu salonu. Ony totiž všechny ty ostatní holky skutečně vypadaly jako takové princezničky k nakousnutí, tedy zhruba jako to, co jsem si sliboval podle těch starších fotek, co měla Samanta. Ale upřímně, v poslední době jsem zažil tolik klamu co se týče nafocení nebo uváděných údajů v tolika různých pražských top salonech, že už to začínám brát jako smutný standard, tak mě to ani moc nevytočilo 🙂

Závěr – dám tomu neutrální smajlík. Myslím si, že můj zážitek byl někde uprostřed mezi předchozími dvěma recenzemi. Ale to zavádějící info mě fakt v poslední době napříč salony štve.

Klasická masáž, 1 hodina, 1900 Kč.

https://www.tapky.info/?5006,samanta-infinity-spa-603-373-881-603373881

 (průměr, nic moc)

IMG_7241-—-копия-683x1024.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 června, 2024 04:08

Tento salon mě v poslední době zklamal. Mnoho lží a špatné služby. Tato dívka má o 5-10 kg více než ty, které jsou vidět na obrázcích, obrázky jsou pravděpodobně od jiné osoby a nedávno si změnili jméno a řekli mi, že je nová, ale ne, znovu mě oklamali a omylem jsem měl druhý navštívit ji. Tento salon má několik hezkých dívek, které poskytují dobré služby. Byl jsem tam mnohokrát. Proč podvádět lidi a poškozovat pověst? není potřeba. Není to poprvé, co lžou a používají falešné obrázky. Někdy také lžou o národnosti dívek.

Nepsal bych taková slova o místě, protože je to citlivé odvětví a já si vážím práce všech zúčastněných, abychom byli šťastní. Jsem tomuto oboru vděčný. Jen nelži a neoklamej zákazníky, řekni pravdu a vše bude v pořádku jako předtím.

23 června, 2024 05:00
Reply to  kakaroto

I don’t think they have any expertise in business management, they value short term profit over long term sustainable income stream. I mean it’s not like if operator had told me if Liza is Samantha I would have gone elsewhere, instead I would have selected new girl from them.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx