Erotické masáže Praha

Jasmina – Rabbit Hall

Podnik: Objednávka cez WA deň dopredu bez problémov, poslali ma na pobočku na Vinohradskej. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom a izba so sprchou a 3 zrkadlá vrátane stropného.

Vzhľad: U Jasmíny sú dominantné jej prírodné prednosti, podľa webu 3-ky, ale kľudne by som jej uveril aj 4-ky. Má plnšie ženské tvary, boky, zadok, je za čo chytiť. Určite by som nepovedal, že je obézna, ale ani modelkovsky štíhla. Plnšia postava sa vzhľadom na veľkosť jej poprsia hodí. Príjemná tvár, pár decentných tetovaní a dlhé čierne vlasy.

Osobnosť: Je zhovorčivá, so žiadnou babou som asi takto neprekecal už na začiatku masáže. Bol od nej ale cítiť dosť veĺký odstup. Nebola nepríjemná, skôr tak profesionálne chladná. Žiadne úsmevy, pritúlenie v sprche, absencia akéhokoľvek GFE aj počas masáže. Možno som jej nesadol alebo mala len blbý deň, ale inak bola milá.

Sprcha: Sprcha bola čisto očistná.

Masáž na bruchu: Pri masáži na bruchu striedala hladkanie nechtami s klasickými polohami B2B, ktoré boli vďaka jej prednostiam veľmi príjemné. Občas sa nastavila do zrkadla a pozdravila aj kamaráta dole. Chýbal akýkoľvek GFE prvom, žiadne vzdychanie do preplietanie prstov, nič také.

Masáž na chrbte: Otočka asi v polovici. Začala hneď s B2B, čo bolo opäť v jej podaní veľmi príjemné. Tu som mal možnosť konečne sa pohrať aj s jej prsiami. Highlitom celej masáže bolo, keď si ľahla kúsok vyžšie odomňa a doslova mi položila prsia do úst. Taktiež musím vyzdvihnúť ručnú prácu, nápaditá, príjemný stisk, striedala rýchlosti aj chmaty. Na chvíľu sa presunula mimo dosah medzi moje nohy, ale väčšinou bola na dosah. Dotykom sa nebránila, išla im naproti. Jemne sa nechala hladkať aj na kočke, nemala problém. Problém bola zase absencia akéhokoľvek GFE. Bolo jedno, čo robím, stále mala rovnako kamennú tvár a nevydala zo seba ani hlások. Ale dohnala to už spomínanou kvalitnou ručnou prácou.

Po masáži: Po masáži už neostával žiadny čas, išli sme rovno do sprchy, ktorá bola zase čisto očistná. Čas dodržaný, ale záver bol veľavravný. Profesionálne podanie ruky so vzdialenosťou na pol metra, otočila sa a zmyzla skôr, ako som stihol sám za sebou zavrieť dvere.

Záver: Prednosť Jasmíny je jasná – krásne prírodné poprsie. Uvedomuje si to a vie ich využívať. Kvôli absencii akéhokoľvek GFE a zbytočne až príliš profesionálneho prístupu opakovať už nebudem. Môžem odporúčiť každému horníkovi, iný dôvod chodiť za Jasmínou veľmi nevidím.

Masáž: 60min B2B za 2100Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 7/10 (krásne prírodné prsia), masáž: 8/10 (B2B bolo príjemné s takou výbavou), GFE: 1/10 (proste nič), celkovo:  (průměr, nic moc)

https://www.tapky.info/?5059,jasmina-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Jasmina3-3.webp Jasmina5-1.webp Jasmina6-2.webp Jasmina2-0.webp

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 března, 2024 10:20

Úplně ten samý dojem,pod toto se podepisu, bohužel..

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx