Erotické masáže Praha

Rebbeca – LoveMe Massage

Jelikož jsem slavil narozeniny, tak jsem se musel pořádně obdarovat a co jiného zvolit než eMasáž. Usmálo se na mě štěstí a vyhrál jsem masáž zdarma, tak není o čem váhat kam jít.

Pár recenzentů tu psalo, že výhra v LoveMe je spíše danajským darem, tak jsem si dal menší research pracujících masérek. Plno z nich nemá recenzi a ti, které ji mají nemají moc pozitivní hodnocení, tak jsem zalovil v neznámých vodách a zvolil vabank.

Komunikace klasicky přes WA, kde operátorka odpovídá bleskurychle. V předešlých recenzích tu lidi dost nadávali, že v rámci pussycat mohli jen povrchově šahat a lízaní nebylo dovoleno, tak jsem se jí zeptal jak to mají mnou vybrané masérky s pussycat. Odpoved celkem překvapivá, že si klient musí připlatit 700kč za pussykiss. Tuhle cennovou politiku mají v salonech zaměřených na zahraniční klientelu.

V den D přijíždím na pobočku v Bílkova 11 a hledám na zvonku podle webu označení Relax Massage, ale nenacházím nic kloudného. Po zprávě na WA si všímám, že tahle pobočka má svůj diskrétní vstup zahalený závěsy přímo z ulice (na Mapach.cz jako Unique badges boutique).

Vstoupím dovnitř a zírám jaký šrumec mají vevnitř. Odcházející klient, masérky v civilu, 2 recepční a majitelé salonu. Vždycky jsem byl jen tam, kde docházelo jen čistě střetnutím s masérkou nebo maximálně uvítání recepční. Celkem zajímavý vidět jak to interně funguje v salonech 🙂

Rebbeca už čekala na sedačce, ale zatím jsem neměl tušení, že je to ona. Na otázku jakou mám rezervaci se Rebbeca hbitě postaví a tak můžeme vyřešit typ masáže. Nakonec po chvilce špekulování beru oblíbenou kombinaci pusssycat + libání. Dostanu nabídnuto vodu a at počkám minutku než Rebbeca připraví pokoj. Sednu si na pohovku a sleduju jak recepční řeší provoz. Škoda, že neumím ukrajinsky. By mě zajímalo, co tam povídají mezi sebou 😀

Z rozhovoru s Rebbecou jsem vyndal informaci, že je v ČR pouhé 4 měsíce, tak proto je nutné s ní komunikovat pouze v AJ a tu má na dobré úrovni 🙂

Po chviličce přichází Rebbeca a s vyfasovanými pantofli cupitám za ní do pokoje po točících schodech. Masážní místnost byla přesně ta, která je vidět na fotkách webu. Z repráku hrající sexy hudba stvořená pro skvělý zážitek z ero masaží. Musím říct, že po interiérové stránce rozhodně skvěle vybavená futon místnost, kde se necítíte jak zavřený ve sklepě. Ještě než se stihnu rozkoukat u skříně, tak Rebbeca schazuje všechno civilní prádlo. Figura štíhlá přesně jak na fotkách a skvělý plný 2 prsa. Za zmínku stojí pár tetovaní, ale k ní to prostě padne 🙂

Po svlečení dostávám ručník a kráčíme si to točícími schody do sprchy, která je hezky velká.

Ještě než Rebbeca naštěluje vodu, tak si prsty a dlaněmi sjíždím její krásné prsa. Hladím ji všude po bocích. Rebbeca veme gel a celého mě namydlí. Otočí se zadečkem a automaticky ji zajíždím nenuceně mezi stehna. Projedeme si pár kopulačních pohybů, ale radši vše nechávám až na masáž. Následně mě opláchne a hurá na další bod programu. Super rychlá sprcha s pořádným nažhavením.

Po opětovném sejití točících schodů mě Rebbeca vyzve at si ulehnu na břicho.

Rebbeca nejdříve rozleje olej po celém těle a začíná s ruční masáží. V rámci ruční masáže mi namasíruje od krku až po lýtka. V jediném zrcadle, které mám před sebou koukám jak na sebe nalívá olejíček a vrhá se na B2B masáž. Prsy a kočkou mě sjíždí všemi směry. Když se natahovala více ke mě propletla prsty a dala mi pár pusinek na tvář. Do toho všeho hezky vzdychá.

Jelikož Rebbeca je tak trošku Yoga milovník, tak používá na B2B především svůj pevný zadeček a předvádí na mém zadku a zádech menší gymnastiku. Krásný to pohled to zrcadla 😀

Ani nevím po jaké době, jelikož v místnosti nebyly hodiny, ale řekl bych tak odhadem do 20 minut přichází oznámení at se otočím.

Celý natěšený se otáčím. Rebbeca na sebe po celým těle rozlije olej, kde jí ho mile rád rozmazávám. Následně ona totéž na mě. Rozjíždí divočejší B2B jízdu, kde mi především kočkou projíždí po partiích. Zastavuje se u mé hlavy, kde si koukáme do očí a oba se tak na sebe pousmíváme. Intuitivně se hned jdeme líbat. Líbačka super, kde se Rebbeca nebojí využít jazýček. V téhle seanci Rebbeca posune nožku at mám pořádný přistup na její kočku. Je krásně vlhká a vrní se pod mými pohyby rukou.

Po nějaké době si Rebbeca přelejzá na koníčka, kde má penis za sebou a simuluje rukou vstup do ní. Do toho nám tam hrála sexy hudba, kde jsem do rytmu BPM simuloval sex. Očividně se to líbilo i Rebbece a tak ona začla též přirážet. Takhle jsme jeli nějakou dobu než jsme zas přesedlali na B2B, kde mě Rebbeca znova hezky situačně zlíbala.

Koníček bude určitě v osobním životě její oblíbená poloha, protože hned poté znovu nasedává. Smějeme se na sebe a tak jdu pořádně na ní zapracovat. Rebbeca vzdychá, citím menší v ní menší záseky. Když si to takhle navzájem děláme, tak se natahuje ke mě, začínáme se líbat. Už to nedokážu v sobě držet a stříkám. I sám jsem byl lehce ohozen, tak mi pomáhá s utřením.

Jelikož nám zbývalo ještě 10 minutek, tak jsem navrhnul, že dám Rebbece trošku té něhy nazpět a tak jsem ji poprosil at si lehne na bříško. Její pevný zadeček je perfektní. Zkoumám její tetovaní i mi k ním říká vysvětlivky. Rebbeca tu neplánuje být dlouho a chce vrátit zpět do UA pokud to bude možné a situace dovolí.

Poté opětovně jdeme po točících schodech do sprchy, která se vede už jen čistě v omývacím stylu, kdy mi Rebbeca nalije gel na ruce at ji pořádně smyju stopy oleje z jejího těla. To samé udělá mě a já se tedy naposledy hmatově pokochám jejími kozenkami a zadečkem 🙂

Ještě před finálním odchodem na recepci mi vtipně vysvětluje, že slippers jsou v ukrajinštině tapky 😀

Závěr:  (Super)

Masáž ala sex bez sexu

Vabank se vyplatil a Rebbecu můžu jen doporučít. Hezky usměvavá s pozitivní náladou, která umí předvést neskutečnou jízdu, kde by se erotično dalo krájet.

Door-door čas: 103 minut

Typ masáže: Pussycat + libání

Délka: 90 min

Cena : Výhra zde na tapkach + doplatek 2000kč (jinak 4000)

https://www.tapky.info/?5055,rebecca-loveme-massage-727-855-109-727855109

65fb0f569c0f3_Rebecca-01-1.jpg 65fb0f6643ce5_Rebecca-02-0.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 března, 2024 09:27

Jsem upřímně rád, že se ti podařilo najít asi skrytý poklad v LoveMe  👌  ale ten „pussykiss“ příplatek se mi nezamlouvá, 700kč? Není uveden ani v ceníku, to tam jen tak střílejí ty částky? Nakonec si doplácel 2000kč, čili předpokládám 1000kč doplatek za 90 minut, 500kč líbání a 500kč pussykiss?

30 března, 2024 17:41
Reply to  S18Uni

ale za „pussykiss“ je i tak doplatek? i když na stránce mají toto:

obrázok_2024-03-30_173722045.png
10 dubna, 2024 22:54
Reply to  S18Uni

Je to tak – a mezitím už LoveMe ještě zdražili  😨  (60 minut):
-tělo na tělo 2200 Kč
-pussycat 2800 Kč (pouze v ní je poloha 69 a možnost „dotýkat se těla a erotické zóny“, jak jsem si nechal zodpovědět v chatu se salónem)
-pussykiss = líbání či lízání pussy je skutečně ještě další příplatek k pussycat 700 Kč dle zataveného ceníku v salónu a jak mi to i potvrdila masérka (pokud to taky teď ještě nezdražili)
Takže tradiční pussycat minimálně 3500 Kč.

Byl jsem tam na průzkumu před pár dny díky výhře „tělo na tělo“ zde v Ťapkách, ještě (příplatky) za staré ceny. Recenzi už sepisuji.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx