Erotické masáže Praha

Angel – Rabbit hall

Rozhodl jsem se navštívit Angel. Navíc masírovala v mé oblíbené pobočce ve Vršovicích. Objednání jako vždy v RH na jedničku, žádný problém. Za rychlou domluvu jsem byl tentokrát vzhledem k mému aktuálnímu zaneprazdeni opravdu rád.
Salon a vstup asi netřeba nějak speciálně představovat, je zde popsán už mnohokrát. Vstup v patře nad Penny marketem, po zazvonění jsem hned vpuštěn. Pokaždé si však při vstupu na tuhle pobočku kladu otázku, zda není lepší vstup někde z rušnější ulice, kde člověk z davu hned zapluje dovnitř. Možná mi to je o něco příjemnější než zde, kde si říkám, že je člověk jasnej.
Co však byla trošku neznámá, to byla Angel. Zde má pouze jednu recenzi a to navíc několik měsíců starou a poměrně dost strohou. Každopádně po prvním kontaktu s Angel jsem usoudil, že by nemuselo jít o vůbec špatnou masáž. Dívka byla hezká v obličeji a i postavu měla velmi slušnou. Řekl bych, že parametry udávané na webu sedí. Nějaké to tetování, což mně se líbí. Navíc je Angel Češka, takže komunikace probíhala bez nějakých problemů.
Po příchodu na pokoj míříme do sprchy. Zde se spíš odehrává lehký pokec s očistou a drobným seznámením s našimi těly. Ale zde na Vršovické opravdu oceňuji moderní prostory salonu, člověk se zde cítí fakt příjemně.
Po návratu ze sprchy ulehám klasicky na břicho a masáž začíná. Angel začíná jemnější masáží nohou a zad, která však postupně přechází v mnohem silnější masáž, kdy Angel ukazuje, že za to také umí vzít. Následné body to body už také navazuje více erotična a slečna se po mně hezky klouže a ani se nebojí předvést v zrcadle.
Po nějaké době už mě vyzývá k otočce. Opět začíná poklidnější ruční masáží. Nevyhýbá se ani očnímu kontaktu a opět se i dobře nastavuje do zrcadla. Následné také zase začíná masáž dostávat dost dobré erotické rozměry a je vidět, že Angel už taky nějaké ty zkušenosti má. Rozhodně má také své techniky a taktiky, díky kterým si masáž užijete a nebude to jen taková ta nudná masáž.
Po zakončení máme ještě chvíli čas, tak ještě položíme a trošku popovídáme. Následně se už odebíráme do očistné sprchy a příjemná hodinka je bohužel u konce.
Abych přidal ještě nějaké závěrečné hodnocení. Na to, že jsem šel s výběrem trošku do neznáma, tak určitě nemůžu říct, že bych šlápl vedle. Naopak masáž splnila, možná i lehce předčila mé očekávání a já odcházel spokojen. I když jsem již zažil asi i lepší masáže, tak tahle rozhodně bude patřit do té lepší poloviny.
Erotický mix, 1h, 1600 Kč
Hodnocení dobrá

https://www.tapky.info/?4424,angel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Angel22.jpg

2.5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx