Erotické masáže Praha

Amélie – Alfa

Salón Alfa měl vždycky šťastnou ruku na výběr šikovných masérek, se kterými se cítím jak s přítulnou kámoškou. (Vzpomínejme teskně na Katku, Dianku, Andreu…….)
Nedávno se tam začala objevovat nová hvězda Amélie. Prý měla už dříve zkušenost v nějakém jiném salonu. Prvně mi ji představili na chodbě, když jsem tam byl za jinou a na první pohled mě upoutal její sympatický úsměv a svěží dívčí postava. Tak jsem se k ní objednal (už několikrát) a dobře jsem udělal.
Amélie začíná tradičně masáží zad, při které je poznat, že fyziologickou masáž umí. Současně nenechá zapomenout, že nejsme na fyzioterapii.

Amélka má vyjímečný talent rozpoznat (nebo se přímo zeptat) jak to mám rád, zapamatovat si to a používat. Z některých náznaků tuším, že má víc podob a já vidím tu, kterou mám rád.  Takže lze předpokládat, že i pro jiné si najde tu správnou.  Taky se s ní dobře povídá – v průběhu masáže i při následném přitulení. Září z ní roztomilá dívčí (chtěl jsem napsat žbvočišnost, ale to není to přesné slovo) a taky umí mile vyznačit svoje hranice.

Co napsat k samotné masáži? Je to pohoda jako s milou kámoškou. I na zádech i na břiše. Ví kam sáhnout a ráda se přiučí (nebo pozná, že ji rád něco přiučím 🙂  )  A má jiskrnou radost, když se daří.

V salonu se vyskytuje každý druhý týde. Proč – to se jí chlapi zeptejte sami 🙂

image_2024-03-23_214412619.png

1.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx