Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop Massage

Opět na mě sedlo štěstí a tak bude následující psaní pozitivní. Po Karolině jsem pokukoval delší dobu, ale nějak se mi ji nedařilo trefit v rozvrhu. Tentokrát jsem měl štěstí a zadařilo se. Objednání v ten den, jako vždy vše rychlé a bez komplikací a tak jsem již ráno tušil, že se v podvečerních hodinách bude v oblasti Staroměstské potloukat podivně se usmívající člověk. Tušení se stalo skutečností a já se debilně smál ještě několik hodin po masáži.

Po zazvonění jsem vpuštěn, scházím dolu a těším se, koho potkám na baru. Je to má čtvrtá návštěva a snad vždy potkám jinou slečnu. Začínám to vnímat jako folklór a vskutku mi to velmi vyhovuje. Mít tak možnost ještě se někde pohodlně usadit po masáži a s holkama chvíli pokecat, určitě bych toho někdy využil – třeba formou lady drinku. Tentokrát jsem potkal Reginu, byla v super náladě, takže jsem s ní prohodil pár vět a jen si potvrdil, že jí znovu navštívím.

Přichází má slečna a já se raduju, protože se mi moc líbí. Karolína je sličná Ukrajinka s pro mě pěkným obličejem a postavou štíhlou tak akorát. Kdo chce, může komunikovat v AJ, ale češtinu zvládá v pohodě. Věk +- sedí, neptal jsem se a zbytek to samý. Je s ní dobrá domluva, splnila mi vše a masáže jí podle mě baví. Teď jsem si uvědomil, že jsem vlastně vynechal 69, protože Karolina má značný repertoár všech možných pozic a jelikož mě zjevně chtěla udělat opravdu spokojeným, tak mi zamotala hlavu natolik, že jsem si o pohled zezadu zapomněl říct. Nevadí, věřím, že se s ní ještě uvidím. Má jemnou kůži, to se mi hodně líbilo a tak jsem si dosyta užil doteku. Pomazlit její tělo bylo za odměnu – doslova Karolíninou specialitou jsou různé imitace sexu a musím říct, že to funguje dobře. Umí se dobře dotknout a tak jsem byl v rámci skvělé B2B masáže uspokojován různými částmi těla – podkolenní či loketní jamka, krk, mezi stehny… Celkový feeling super, péru se to moc líbilo a časově se mu věnovala dostatek času. Imitace jsou vizuálně velmi nápadité, v jednu chvíli jsem se fakt musel podívat, jestli mě nekouří. Nekouřila Zkrátka dobře provedená iluze. Taky mi bylo milé, že mi nabídla více světla na začátku a je jasný, že bylo na co se koukat. Masáž plynula skvěle a tak jsem se opět osmělil s příplatkem a po krátké debatě řekla „french“. Byl jsem její volbou potěšen, nikterak jsem se toho nesnažil zneužít, poněvadž když si kupuju líbání, tak chápu, že to je přeci jen placené a jazykový tornádo se konat nebude. Tady to bylo v pohodě, chvílema jsme se okusovali, občas jsme se jazykem zapletli, atmosféře to určitě pomohlo. GFE se úplně nekonalo, protože celá masáž byla i díky více světlu hodně o vizuálu plus ty imitace….V jednu chvíli se mě Karolína ptala, proč na ní tak koukám. Koukal jsem na ní, protože se mi fakt líbila, je to prostě kočka a já si pohled parádně užil. Pozic jsme vystřídali hodně, zakončovačka na boku super, jako vždy docházel čas a tak na závěrečný potulení moc času nezbylo. Holt jsme ho využili jinak, ale žádost o 30 sekund klidu byla vyslyšena Pak už jen společná očista, oblíkání, smalltalk a já se mohl vydat na večeři s velkým úsměvem na tváři.
Ještě doplním, že se mi žádného zákazu nedostalo, ale choval jsem se slušně – doufám, chvílema jsem měl totiž značně odkrvenej mozek, asi tak šedesát minut tipuju 🙂

Druh masáže: B2B
Délka: 60 min (door to door asi 70 min)
Cena: 1700 + 500 příplatek
https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení super

 

karolina_0223-1.jpg karolina_0125-0.jpg

3.4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Lion
22 března, 2024 13:34

Na fotkách je Karolína fakt pěkná a rád jí někdy poznám osobně i když mi cesta k ní trvá 180 minut. Možná, že jí i potěším určitým, neobvyklým druhém masáže.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx