Erotické masáže Praha

Mia – Tantra club

V to ráno, jsem se cejtil velmi osaměle ale zároveň jsem měl docela energii. A jelikož jsem se probudil už kolem půl šestý, neváhal jsem a napsal jsem do Tantra clubu. Výběr tentokrát padl na Miu. Bez extras. Ale to beru jen jako zpestření. Při přivítání, se na mě už usmívala a to jí vydrželo až do konce našeho setkání. Kupodivu jsem byl touhle malou krasavicí, do stejnýho pokoje jako předtím s Anitou. Nevim jestli si to holky řekly, že jsem autista a že nemám rád změny nebo jsem jen měl to štěstí. Nevadilo mi to. 

Jako vždy, platba předem, zeptala se, co si dám k pití a šlo se řešit. Já se v mezičase svlíkl, Mia odešla pro drink (tentokrát jsem vzal alko drink) a za cirka 2 minutky byla drobná kráska zpátky. Ve sprše tentokrát žádná divočina. Jen proběhla očista a taky trochu pozdrav nebo chcete-li oslovení kamaráda. Po sprše a vzájemném usušením, jsme si už začali povídat. Spíš bych tady zmínil, že Mia je takový malý dráček a mazlík než nějaká velká divoška a čertík 😆❤️‍🔥 

 Mia ráda sranduje, dělá si prdelky, mazlí se, hodně naslouchavá. 

 

 Co se týká sestavy, tak tu taky netřeba navigovat. Ví co a jak a je celkem kreativní. Jak jsem tak Miu trochu vyzpovídal, tak dělá masáže jenom 5 měsíců. To je velmi dobré. Předpokládám, že to budou mít ostatní andílci a mazlivky/dračice, podobně. Po celou dobu se mi věnovala, hladila mě, jenom tak nudně nepřejížděla a nedělala to jenom tak nudně a bez zájmu. Nato, že jsem se stavil za Miou, v půl osmé ráno, nebyla unavená, nezívala. 

 

Svoji sestavu začala masáží nohou, bylo to moc moc příjemný. Holka nebyla nijak nudná a chladná, jak můžeme vidět u některých unavených a přepracovaných holek. Fakt čerstvá, hodná, mazlivá, pečující. 

Po otočce se na mě vrhla, velmi silně mě objala. Pokračovala ve škádlení hráze, sem tam tiché sténání, zase mě objala, nechala mě ať si hezky a dosyta pohraju s jejíma moc hezkýma dvojkama. Kdo by řekl, že tak drobná holka jako je Mia, bude tak veselá, bude mít krásný dvojky (nevim jestli pan doktor nebo příroda, ale tak či onak, tak akorát do ruky. Podle mě to bude mít jen pod prsy, takže vlastně více příroda). 

 

Po vzájemném mazlení a hlazení a všelijakém objetí či objímáním, se přehodila do polohy 69, kde jsem Miu ale po chvilce zastavil, že ještě trochu mazlení by neškodilo. Tak zpět nožky k Fílovi, respektive se zas na mě posadila, jezdila po mě, tiskla se, pak zase zlobení z boky a to už se pomaličku ale jistě blížil happy end. Ještě než jsme dojeli spolu do cíle a než přišla na řadu závěrečná sprcha, ještě jsem Miu poprosil o trochu zpomalení, o který jsem si měl říct možná malinko dřív nebo slušně požádat o pomalejší ruční práci. Tak nějak jsme se pochopili, kapitulace a mohli si dát už jenom rychlou očistnou sprchu. 

Mia je takový drobný hodný sluníčko. Usměvavá a ráda laškuje….teda jen s těmi, kdo si to zaslouží a kdo jsou hodní:)) 

 

A NEJLEPŠÍ NA MASÁŽÍCH JE TO, ŽE KAŽDÁ MASÉRKA JE JINÁ, MÁ SVÉ TECHNIKY, SVOJÓ ENERGII TÍM PÁDEM ŽÁDNÁ MASÁŽ NEBUDE STEJNÁ JAKO TA PŘEDCHOZÍ. AMEN! 

Doporučuji: Ano 

Opakovat: Ano 

 

Druh masáže: VIP program

Délka masáže: 1 hodina

Cena masáže: 2500,-

https://tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111

 

Celkové setkání hodnotím: 😊 (skvělá)

Mia-02-min-0.jpeg Mia-03-min-1.jpeg

2 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx