Priváty v Praze

Selena – Lovely Girls Privat

Už dlouho jsem měl v plánu zkusit nějakou exotiku, recenze na Selenu byli poměrně pozitivní. Když se na začátku března konečně potkalo moje volno s přítomností Seleny na značkách, tak jsem neváhal.

Objednání přes WA funguje v LG bez problémů, v daný čas píšu že jsem před domem. Za půl minuty si mě přichází vyzvednout přímo Selena. Oblečená civilně v džinech, wow efekt se nekoná, ale ani zklamání. Asijská vyšší dívka, na první pohled zaujmou opravdu hezké velké tmavé oči a problematická pleť na obličeji. Procházíme domem do garsonky, po zaklapnutí dveří lehký small talk o tom jaký jsme měli den přechází v domluvu o službách a platbě. Beru 60min a z extras OB+líbání, ujišťuji se že slečna nemá s líbáním problém, reakce pozitivní celkem jasně rozpoznatelné že čistě kvůli penězům.

Odcházím do sprchy, již se v této garsonce byl takže vím, že to není žádná luxusní sprcha, spíš takový kumbál, ale voda teče dobře. Po návratu je Selena zabalená v ručníku, uleháme na velkou matraci a pokračujeme ještě v povídání, zjišťuji že slečna není z Vietnamu (což jsem podle fyziognomie celkem odhadl), ale z výrazně severněji položené chudé země.

Začínáme lehkým líbáním, je to hezké, příplatku nelituji, poprvé si ovšem říkám fajn, ale něco tomu trošku chybí. A tato věta se nakonec ještě v mé hlavě několikrát zopakuje. Selenu rozbaluji z ručníku, moc hezká ňadra akorát do ruky, líbám jí po celém těle a postupně směřuji k lízání. To se nakonec ukáže jako vůbec nejhezčí zážitek, slečna si to evidentně užívá, hodně přirozené reakce. Ovšem i teď malinké zaškobrtnutí, prst dovnitř ne, to mě trochu mrzí. Po lízinku nabízím Seleně již slušně připraveného kámoše k OB. Výborný stisk, pěkně kouří, užívám si to, jen si za pár minut říkám, dyť je to furt stejný, žádná invence, zájem o koule. Takže opět pěkný nástup ale zase tomu trošku něco schází.

Velím jdeme šukat, nasazení prezervativu je v jejím podání až bolestivé, nevím jestli jsou ty šprcky tak malé 😉😀

Nejdřív misio, z boku, zezadu, na koníčka. Selena si nechá naložit, ale položit se do toho úplně nedokáže. Je to fajn, je vstřícná, milá, udělá o co si člověk řekne, ale GFE to není. Kontrola jestli je guma nasazena, obličeje se nedotýkej, asi kvůli té pleti, protože když se chci líbat tak to problém není. Nakonec zdárně dokončeno, na Selenu stříkat nemožno, to je další věc co mi lehce zkazí zážitek.

Plusy: opravdu hezké oči, pěkná prsa, krásný zadek, přirozená reakce při lízání kdy hezky teče, celkově vyšší postava OK, slečna je opravdu milá.

Mínusy: horší pleť na obličeji, obličeje se nemožno byť jen dotknout, nemožno stříkat kamkoliv na tělo slečny, průběžná kontrola nasazení prezervativu,

Celkově návštěvy nelituji, bylo to fajn a splnil jsem si Asii, jen u každé činnosti jsem bohužel vždycky našel nějaké tu větší tu menší ale. Na procenta bych to viděl na 70%, prostě lehký nadprůměr.

Klasika 60min, 2200,- +500 OB + 500,- líbání

https://tapky.info/?4600,selena-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

Hodnocení: 🙂 (dobrá)

Obrazek-19.04.2023-v-16.01-kopie.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9yuwotanm
19 března, 2024 13:11

Líbá francouzsky, nebo je to privatove pusinkovani?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx