Erotické masáže Praha

Mia – Tantra Club

Zimní neděle dopoledne. Výběr v Candy i Infinity slabší, Jasmína v Luxury obsazena. Tak ze zvědavosti volím Tantra Club, i když salony bez rozvrhu nemám rád, ale alespoň ty prostory už znám (ex-Luxury) na pěkné Lužické ulici. Z dostupných slečen si na základě recenzí vybírám Miu.

Zvoním na minutu přesně. Otevírá mi asi Anita. Docela sympatická blondýna s velkými zelenými kukadly v černé minisukni. Docela na mě zírala, ale oznámil jsem jí, že jsem přišel za Miou, tak mi ji jde zavolat. Po krátké chvíli přichází maličká Mia. Také na mě trochu zírá, moc se neseznamujeme a jdeme rovnou na pokoj. V obličeji Mia pro mě není wow, ale něco mezi kráskou a holkou od vedle. Hezká sympatická Ukrajinka.

V pokoji se mě ptá, jestli jsem tam poprvé. Ano jsem, tak mi začíná opisovat pravidla jednotlivých typů masáží. Vysvětluje mi to s docela přísným výrazem, tedy, že líbání po těle je jen v rámci VIP a za polibky „zde“ (ukáže dlaní na své lůno) je příplatek. Já se jen usmívám a v hlavě si říkám: já tě stejně budu líbat po těle, protože vybírat poplatky za polibky po těle na erotické masáži za 2 litry je podle mě nehoráznost.

Toto je strašné, aby masérky při spontánní masáži stále myslely na to, co je ještě povoleno a co už ne. Rozhodl jsem to risknout s klasickou B2B masáž a doufat, že mi Mia ty polibky a doteky po těle do nejaké míry povolí a pussycat si připlatím. Na mou volbu reaguje Mia spíše negativně. Tedy její výraz tváře přejde z neutrálního do takového znechuceného.

Osprchuji se sám. Předpokládám, že by se tam stejně nic zajímavého nedělo. Mia je hned zpátky. Ještě jí připomínám, že mám kód tapky. Mia reaguje trochu nervózně, že kód tapky už neplatí a že bych za něj stejně dostal jen 10 minut navíc. „Jen“? Oponuji jí, že je to uvedeno na stránke a mně to jejich operátorka potvrdila. Mia mi bez potvrzení a se zamračeným výrazem ukazuje, že si mám lehnout.

Po takovém nepovedeném úvodu se bojím co bude následovat. Následuje pomalá ruční masáž celého těla, která je ale spíše takové tvrdší hlazení. Mia se na mě v zrcadle raději nedívá. Když se dopracuje až k mému krku, přechází na B2B zboku tak, že vyšpulí prdelku do zrcadla. Ten výhled je boží. Mia má moc hezké jemné tělo i celou výbavu tam dole. Hezký malý zadeček a dvojky prsa s malými dudlíky bez dvorců. Něco jako Stella z Infinity.

Její B2B je ale bída. Sorry jako, ale ta masáž se jmenuje doslova „body to body“. Předvedla mi jen jednu polohu, kterou využije i po otočce. Zboku se otírá prsy po mém těle, shora dolů a zpátky. Žádná poloha nos na nos, žádná masáž nohama nebo zadečkem a hlavně chybí GFE. Pokud se i náhodou ke mně přiblíží tváří, tak má zavřené oči.

Zato výhled v zrcadle zůstává luxusní. Díky tomu jejich „masážnímu zákoníku“ se jí až bojím zpočátku dotýkat, protože mám „jen“ body to body masáž, ale už v poloze na břiše jí přejdu rukou po stehně a lýtku, přičemž pozoruji, že tomu docela jde naproti a zvedá nožku.

Po otočce už „drze“ chytám její zadeček, trochu prsíčka. Tyto doteky vlastně nejsou zakázány, už jsem z toho jelen. Mia se ale hned na úvod přesouvá mezi má kolena a masíruje mi stehna. Výhoda této pozice je jen v tom, že se konečně pověnuje i kamarádovi, který dosud spal. Její ruční práce je vzhledem k dosavadnímu průběhu docela kvalitní a příjemná. Můj komínek by ale přesto ještě potřeboval lešení v podobě kvalitního B2B nebo GFE, které bohužel nepřichází.

Rozhodnu se rebelovat a líbám ji trochu po těle kam dosáhnu, tedy po bocích, hýždích a trupu. Nepozoruji žádné protesty z Miiny strany, spíše naopak. Tím krásným zadečkem se začíná přibližovat k mé hlavě. Jdu si odtrhnout i druhé zakázané jablko a rukou něžně přejdu po pussy. Bez reakce.
Je to ode mě trochu drzé, já vím, ale mám přece pussycat, tak nějaké letmé doteky by tam mohly být povoleny. K jejím ňadrům se za celou dobu moc nedostanu, protože je mám v kuse někde na břiše.

V této situaci se trochu bojím, že na pussycat snad ani nedojde. Naštěstí mě Mia velmi rychle vyvede z omylu. Najednou se zvedne a s pěkným úsměvem (konečně!) se mě ptá v jaké poloze si přeji pussycat. Tuto otázku jsem ještě nikdy nedostal. Rozhodnutí nechávám na ni. Mia říká, že by si nejraději lehla, nemám nic proti. Myslím, že ji tato možnost volby docela potěšila.

Od tohoto momentu panuje mnohem lepší atmosféra. Mia se tváří spokojeně a já se slušně zeptám, jestli jí můžu nejprve olízat bradavky. Přijde mi to až trapné ptát se na něco takového (dal bych si facku), ale ona souhlasí. Neztrácím moc čas a postupně se dostávám mezi její stehna. Je tam krásná.

Mia zavírá oči, pozoruji její reakce v zrcadle i přes její malá prsa. Vypadá, že si to opravdu užívá. Mia reaguje dost autenticky, nic mi nedává zadarmo, nepřehrává to. Chytám ji za ruku. Strávíme takto delší hezkou chvilku. Tak tohle bych po tom úvodním průběhu nečekal, že se to takhle příjemně vyvine. Mia se mi konečně dívá i do očí a volá mě k sobě.

Naše těla se propletou a je řada na mě. Mia se na vteřinu ke mně otočí, jako by mi chtěla dát pusu, ale asi si vzpomene, že to nemám zaplaceno, tak uhne a nechá mě hrát si s jejím ouškem. Navrhuji polohu 69. V této poloze to ze mě letí, ten zadeček se všemi „aplikacemi“ má moc hezký. Škoda, že Mia při tom už nepředstírá nějaké vzrušení, tak jak to dělají zkušené masérky.

Mia je prostě autentická, což není vysloveně na škodu, ale od erotické masérky bych čekal i nějakou show a hlavně GFE už od začátku. Po mém HE už nemáme čas, tak jdeme do sprchy. Škoda, že Mia nebyla taková jako posledních 25 minut během celého našeho setkání.

Je to fajn holka, ale trochu taková „Napoléonka“ – malá ale zlostná. Ještě mi stihne připomenout, že kód tapky jsem měl hlásit předem. Bráním se, že jsem to měl s operátorkou potvrzeno. Při odchodu mi dá pusu na pusu a s oboustranným úsměvem se rozloučíme. Venku jsem po asi 77 minutách, takže nakonec vše splněno, ale musel jsem si dupnout.

Nakonec tedy hezký závěr a návšteva, kterou nelituji. Ideální ale není to, že jsem si musel připlatit, aby tomu tak opravdu bylo. Myslím, že bez toho pussycatu by to nedopadlo tak dobře, neboť body to body masáž od Mii je podle mě ve srovnání s konkurencí slabší. Takže jsem si to musel odmakat.

Tantra Club by měl potenciál, hezké masérky, lokalita i prostředí bývalého Luxury je v pohodě. Hlavně oceňuji dostatek světla a sprchu na izbě. Jen ta jejich cenová politika a nesmyslná pravidla jsou omezující. To že je možnost výběru B2B se zákazem dotyků dole a zákazem líbaní po těle + k tomu za poplatek pussycat je bizar.

Takže líbat po těle nemůžu, ale za pět stovek můžu líbat pouze pussy? Podle mého názoru by polibky po těle (mimo intimních partií) a doteky dole neměly být závislé na ceně, ale na vzájemných sympatiích a aktuální nálady masérky. Kdyby se to řešilo takhle, tak i masérky by měly větší svobodu to případně slušně odmítnout.

I když to bylo docela fajn a Mia byla v pohodě, tak vzhledem ke všem skutečnostem (cena, slabé B2B, GFE, erotická atmosféra) a ve srovnání s konkurenčními salony byl výsledný dojem spíše průměrný.

Hodnocení

Body to body masáž 60 minút + 10 minút extra s kódem tapky za 2000 kč + extra pussycat 500 kč. Čas překročen.

https://tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111

Mia-04-min-1.jpeg Mia-01-min-0.jpeg

5 6 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 března, 2024 09:53

Cenová politika Tantra clubu se nedá nazvat jinak než jako totální ojebávka na klienty. Jejich VIP masáž je to, co jinde nabízejí jako naprostý standard a k tomu pak příplatky, které vyhání cenu ještě mnohem výš. Pokud tam budeme přesto chodit, tak to za chvíli zavedou i jiné podniky a dobře nám tak. Bačová z tohoto podniku si asi myslí, že jsme naprostý idioti a jak to tady tak čtu tak asi většina z nás bohužel je. Nechci se nikoho dotknout. Druhá alternativa pak je, že nás prostě baví vyhazovat prachy oknem. No. To tedy není můj případ. Ale idiotem jsem se už málem stal a do podniku se právě k Mie objednával. Co se totiž podniku nedá upřít je fakt, že tam mají moc pěkný koťátka k nakousnutí. Nijak se tu netajím svou zálibou v pussycatu. Prostě každej přece dělá rád to v čem je dobrej..  :wpds_razz:  Ale paradoxně právě v případě Mii jsem byl operátorkou upozorněn, že příplatkové služby nedělá a že se musím z holek, co jsou právě k dispozici objednat jedině k Anitě. Pak tu ale v recenzích čtu, že Mia vždycky roztaje jedině tehdy, když jí někdo pěkně zkušeně přelízne kundičku, kterou má sladkou a voňavou a skvěle reagující, bez problémů dosahující ve zvlášť vydařených případech i dlouhých bouřlivých orgazmů. Tak nevím, co si o tom myslet. Jedině mně napadá zda operátorkou nebyla právě Anita, která měla na pussycat zrovna chuť.  :wpds_wink: Myšleno pochopitelně jako vtip. Teda aspoň doufám.   :wpds_grin:  No a jediný důvod proč tam jít i přes tu jejich cenovou politiku, bylo těch deset minut navíc i proto, že jsem zvyklej půl hodinku strávit pracovně holce mezi nožkama, tak aby zbyl čas i na zaslouženou odměnu pro mně. No ale když tady čtu jaký s tím kočička měla problém, tak mně chuť definitivně přešla. Takže díky za recenzi a varování. Vzhledem k tomu, že pussycat není součástí jejich VIP masáže, která je jediná normální, tak mohu mít ve svých oblíbených podnicích totéž o 500 až 700 kaček levněji a to už je opravdu dost na to abych prcinky z Tantra clubu prostě ožeželel….

18 března, 2024 20:27
Reply to  Sktr

Ono to spolu možná právě souvisí – že v salónech, které (cenově) cílí hlavně turisty, je dotýkání se masérek dole za příplatek (např. Tantra, poslední dobou Nirvána, v Matahari zakázány) a holky tam z toho mají obavy, protože turisté většinou asi neumějí s jejich zařízeníčkem správně zacházet… 😥 

20 března, 2024 07:20
Reply to  ExPlayer

Tourists mostly go to rabbithall cause it’s the only shop popular on internationalsexguide forum. RH still has proper pussycat, not a scam like Nirvana.

Last edited 1 měsíc před by JonSnow
Jox80
20 března, 2024 13:56
Reply to  Helleven69

Skutečně není součástí VIP pussycat? Vždyť v popisu té masáže stojí líbat a dotýkat. Jak to teda je? Díky

20 března, 2024 20:09
Reply to  Jox80

Pussycat i french kissing je extras. + 500,- navíc. A ohledně VIP programu, lze se dotýkat, dráždit ale jen povrchově 🙂 NIKOLIV jazykem, prsty dovnitř atd

Jox80
20 března, 2024 20:50
Reply to  prosteFilip

A já blbec si myslel, jakej to VIP není dobrej kauf. 😀😃🙂 dík za radu

21 března, 2024 20:31
Reply to  Jox80

Ještě malé doplnění. Dle ofiko vyjádření salónu Tantra clubu, tak VIP program zahrnuje společnou sprchu před i po + tam je zahrnutá 69tka + masáž rukama a tělem. V body to body, je zakončení pouze rukou (rozumim tomu tak, že nemůžeš mít jako happy end, tits fu*k)

21 března, 2024 12:02

To VIP je opravdu ojeb .. a ještě se musíte přihlásit: happy hours a přijde mi trapné se nějak dohadovat o 200kč z holkou co mi to fajn udělala .. Ale V Lužické jsem nejčastěji to je fakt dobře to potvory umí

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx