Erotické masáže Praha

Liana – Rabbit Hall

Po delší době a v prověřených vodách u Králíků jsem chtěl zkusit něco nového a padla mi do oka atletická a vysoká blondýnka Liana. K salonu je zbytečné cokoliv rozvádět, všechny masérky (zatím) dodržují skvélý standard. Napíšu hned předem. Musím říct, že očekávání byly nejen naplněny, ale předčeny.

Liana je z východu a mluví anglicky hned bez vyzvání a plynule, česky jsem nezkoušel. Tady uvedu, že povídání má hlavu a patu a popovídáte si. Slečna je na první dobrou příjemná a stará se, ptá se hned, co člověk chce a představuje si od masáže. Tradíčni set včetně sprchy nabídnut.

Na první pohled je vidět, že se o sebe Liana velmi stará, včetně jídelníčku a cvičení, jak později odhalí. Je vysoká, 178 cm odpovídá. Má atletickou a pevnou, hubenou postavu, dlouhé nohy a zaujmou dále dvě věci. Vysportováné bříško a blonďaté, kudrnaté vlasy. Má jemné (vlásčité) tetování. Očního kontaktu se (opravdu a ve všech částech masáže) nebojí.

Sprcha seznamovací a decentní. Poctivá a očistná zvláště na dolních partiích. Už tady se ale začíná starat. Pasáž na břiše zajímavá, mám pocit, že tady vyhoví každému. Já si objednal masáž nohou a zad. Oboje umí více než dobře, je vidět, že má průpravu teoretickou i praktickou ze sportovní masáže, záda mi reálně uvolnila, což se bohužel u většiny zkušeností říci nedá. V zrcadle se šikovně otáčí a nastavuje, ukazuje i opravdu pěkný a pevný zadek. Už tady na břiše ho v závěru začíná vydatně použivat, což mě nenechává chladného. Věnuje se pak i hrázi a koulím, když to máte rádi, oceníte i toto.

Po otočení začíná propracované GFE, včetně dobrého “earjobu”. Zároveň je zde poznat, že má tanečně-gymnastický background. Opravdu zde používá všechny své zbraně a je velmi nápaditá – foukání, lechtání i lehké škrábání atd. Vlastní honění má také velmi zmáknuté. Zbytek nechalm na každého z Vás. Čas ani nic jiného nešidí. Upřímně nemám moc co vytknout.

TLDR – Liana je momentálně v mém top 2. Práce jí nesmírně baví, je opravdu pohledná a je s ní zábava a mám pocit, že ani na budoucí třetí návštěvě neomrzí. Když si sednete a vyjdete si vstříc, je ve velmi dobré náladě a dokáže hravě vyhovět 🙂

Druh masáže: Body2body

90 min

2300 + dýško

https://www.tapky.info/?4890,liana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Super 🙂

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 března, 2024 21:35

A ta cena taky nějak nesedí…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx