Diskuze

Tma v RH

Zdravíčko pánové, tak se zas brzo vydám do Rabbit hallu a už se těšim, až zas objevim nějaký ten poklad nebo naopak narazim na zklamání….uvidíme, ale to jsem vám nechtěl říct. Napadlo mě se vás zeptat, ti co už byli nebo prostředí Rabbit hallu znaj, co si myslíte o tý tmě ve Staropramenný?  Malinko lepší je to se světlem na Vinohradský. Nicméně, když jsem to napsal operátorce, tak mi odpověděla, že prej tohle jejich přítmí, je prý proto že tma navozuje větší intimitu a je to jakoby víc erotická záležitost. Souhlasíte? Podle mě, se dá navodit ero atmoška i bez přítmí….(myšleno u vstupu) na pokoji přítmí naopak uvítávám :))

4 1 vote
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 února, 2024 22:00

Haha, mně teda pokaždé přišlo, že je to spíš naopak, na Vinohradské tma a na Staropramenné dost světla. 😅

28 února, 2024 22:14

Já jsem s RH vloni na čas skončil i proto – tedy asi po dvou návštěvách, byl jsem ještě začátečník – že jedním z nešvarů, které mi nejvíc vadily, byla ta tma u nich. Ale na Vinohradské.
Naopak na Staropramenné, kde jsem byl jednou, to bylo jakž takž.

Ale teď, co jsem byl nedávno dvakrát na Vinohradské, tak osvětlení bylo super, zvláště u Leyly.
Nastavení intenzity osvětlení je v rukou masérky, a to plynule.
Salón by si to měl ale pohlídat.
Případně může masážník – někdy (v jiných salónech) už s masérkami o tom osvětlení na začátku smlouvám.
Některé s tím nemají problém, některé říkají, že pak už to není intimní, někdy tím masérky spíše na úvod jen škádlím…  😅 

29 února, 2024 17:24

Já do RH zavítám poměrně často a je fakt, že ta tma je to co mi nejvíc na salonu vadí. Je to takové jak kdy mi přijde. Někdy si říkám, že toho světla je fakt málo a někdy řeknu že to je ještě ok. Jinak jsem tam ve většině případech spokojen.

2 března, 2024 07:20

Osobně mi přišlo že větší tna byla na Vinohradský,když slečna odešla jsem si na vypínači přidal světlo a už si o to říkám ,ale nebyl jsem uritě ve všech pokojích jestli to jde všude na Smíchově mi to přijde jiný ,asi lepší , ale po 2 navštěvách asi toho moc nezdělím nějak jsem to nevnimal 😎 

6 března, 2024 17:38

Vem si příště čelovku a poděl se s reakcí  😉  😆 

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx