Erotické masáže Praha

SASHA – RED MASSAGE

Bylo třeba po čase vyměnit milfky a podívat se něčem mladším. Dlouho jsem měl vyhlídnutou slečnu masérku v Red Massage, ale v době, kdy by se mi to hodilo, volno neměla. Chvíli jsem porovnával seznamy na Tapkách a na Red Massage, a je třeba říci, že se z valné většiny neshodují. Značná většina slečen uvedených na Tapkách už dávno v Red Massage nejsou. Nevím, kdo kam seznamy zadává, ale ten na Tapkách je nepoužitelný; tedy hurá na výběr do Americké.

Telefonní instrukce na živo sděluje, že je třeba se objednat přes Reservio; rozvrh na webu prostě není, ale Reservio funguje obratem. Jen přímo pussycat na výběru nemají, je třeba se domluvit s masérkou; no uvidíme. Už jsem jednou v Red Massage byl a nebylo to vůbec špatné; takže takovéto klidné těšení se. V uvedený den i hodinu je ulice plná lidiček, no bodejť u Míráku. Na zvonku je příslušný nápis a masérka navádí do vnitrobloku a po schodech dolů.

Tady trochu kulturní šok; při mé první návštěvě bylo poklizeno a přívětivé uvítání; nyní malý nepořádek a dvě slečny naskládané na kanapi. Obvyklá hra s cedulkou, jakou masáž si mám vybrat; wtf už jsem si vybral na Reserviu, tak proč se to nepřenese dál? Druhé překvapení – vybíral jsem na webu blond masérku a slečna, co se představila jako Sasha, je černovlasá. Tím ale negativa končí. Jsem zkasírován, delegován na pokoj dostatečně ozrcadlovaný a velký, jen koupelna je přes chodbu, ale v době mojí masáže jsem tam byl sám, tedy no problem. Společná sprcha nabídnuta, ale tu první raději z hygienických důvodů sám. Vracím se na pokoj, ulehám na futon a za 2 minutky přichází masérka v župánku. Positive view – z holky v černém oblečení se vyloupla kočka jak vysoustruhovaná, takže jsem jen nahlas polknul a těšil se, že otestuji prsa č.3 jak ze žurnálu, zda jsou pravé. Pro budoucno – pravá jsou, pevná taky a nádherná.

Začínáme na břiše, teplý olej funguje a uvolňuje svaly od nohou postupně až ke krku; kontrola v rozkroku průběžně při přechodu shora dolů a naopak. Je to taková klidná masáž, s erotickou moc společného nemá. Po 5 minut ale Sasha přidává body-to-body a protože to jsou trojky pravé s reagujícími bradavkami, je to úžasné. o Asi po 20 minutách se otáčím sám a dávám najevo, že by se slečna mohla více snažit; a kupodivu se tak děje. Sasha se začíná věnovat kamarádovi a na takové mládě docela něžně a jemně, jak bych u ní nečekal. Přidává opět body-to-body, které bylo i předtím, ale teď je to příjemnější, že může začít osahávání. Žádné zábrany, ani nahoře ani dole. Takže když mám pocit, že bych mohl zbytečně brzy skončit, přetočím slečnu na záda a začínám si s ní hrát já sám. Myslím, že přivítáno a kamarád je od ní rovněž udržován v pohotovosti. Za chvíli slečna vzdychne a tady sem tam nějaká pusa padne, zejména když vidím, že bradavky reagují fest. Tohle vydržíme asi 15 minut a v klidu končíme; oceňuji decentní otření a poležení.

Srchu jsem si vzal zase sám a rozloučení bylo s pusou.

Pravděpodobně opáčko někdy.

Doporučení jednoznačně; opakování možná.

Vzájemná masáž; 3000.- (já vím, je to dost, ale stálo to za to); 60 min.;

https://www.tapky.info/?5007,sasha-red-massage-773-884-499-holka-na-masaz

Sasha-Red-Massage-01-1.jpg Sasha-Red-Massage-02-0.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 února, 2024 05:31

Vše co jsi napsal je pravda , sice změnila umělecké jméno , loni jsem ji navštěvoval vedle v ulici .. dokonalé prsa ,sexy prdelka stoji za to a při B2B je to hodně sexy ..

Last edited 2 měsíců před by kefa
Admin
Famed Member
27 února, 2024 18:33

Bez listku, nedavas do recenze hodnoceni idealne ve forme smajliku … tady nemas hodnoceni zadne ani slovni …
Hodnocení recenze:
🙂 (super,dobrá)
 😐  (průměr, nic moc)
🙁 (špatná, propadák)

Last edited 2 měsíců před by admin
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx