Erotické masáže Praha

Mia – Candy shop

Ahoj kolegové, mám tu pro vás recenzi Mii. Objednání proběhlo přes sms, v tomto bylo vše pořádku. Miu jsem měl vyhlédnutou a tak jsem doufal, že to klapne.

V domluvený čas tedy zvoním a vzápětí jsem vpuštěn, navíc zde je fakt výhoda, že se dá dobře ztratit v davu nic netušících turistů turistů. To už mě na recepci směruje slečna recepční. Nabízí nějaký ten nápoj a po chvíli přichází také Mia. A mě trošku padá brada. Na první pohled zatím nejhezčí dívka co jsem v candy vyfasoval. Hezký vysoká postava i v obličeji moc fajn. Je to jak zde již bylo zmíněno Ukrajinka, což jsem tedy dopředu věděl. Narazit na Češku už je v některých salonech spíše vzácnost.

Po příchodu na pokoj jdeme do sprchy a poprvé tak spatřuji Miu v plné parádě. Co se týče samotné sprchy, za mě to je jedna z nejlepších co jsem zažil. Tohle opravdu není jen nějaké omývání z nutnosti jak občas bývá. Mia do toho hned od začátku vkládá skvělou erotickou atmosféru. Hezky hladí i sem tam nějaké to vzdychnutí do ucha. Tohle je úvod jaký bych si představoval. I si bere do ruky kamaráda, a opravdu to docela rozjiždí. Až jí pak už musím trochu klidnit, dnes jsem to opravdu cítil jen na jedno kolo, většinou jsem jednorázovej.

Masáž na břichu začíná takovou erotickou masáží, která však postupně dostává víc a víc erotických prvků. Lehké vzdychání do ouška a také poměrně často kontroluje stav mého rozkroku. Poté začíná i dobře využívat svoje tělo a zároveň se umí dobře nastavit do zrcadla. Žádná očekávaná velká divočina se zatím nekoná.

To však jakoby přišlo po otočce. Mia si bere můj penis do ruky a začíná do toho slušně šlapat. Střídá různé polohy honění a u toho se po mě také klouže. Co mě však dostává úplně nejvíc je, když se střetnou naše pohledy. To mě vždycky úplně rozčaruje. Mia docela dobře umí poznat kdy za to více vzít a kdy spíše zvolnit. Různých poloh vystřídá poměrně dost. Když mě pak honí zrovna za zády už to nevydržím a kapituluji. Poté ještě ležíme a Mia mi nabízí ještě lehkou masáž zad.

Následně ještě sprcha, která už je opravdu jen očistná a pak můj odchod.

Masáž B2B, 1h, 1700 Kč

Hodnocení dobrá

https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

mia-8.webp

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx