Erotické masáže Praha

LINDA – INFINITY SPA

Úvod:

V tu noc před masáží, jsem se necejtil příliš ok. Tak nějak se v tomhle roce učim žít sám se sebou. Neřikám, že jsem se to v roce 2023, nenaučil. Ale rok 2024. Je něčim zvláštní. Něčim tak nějak zvláštně dlouhej. A když tak nějak během chladných jarních večerů, plných melancholie a vzpomínek na ty, kteří tu už mezi námi nejsou, se snažim vyplňovat smysluplně. A čím jsem starší, tím mě už nebaví jenom slepě čumět do zdi a hrát hodiny a hodiny počítačový hry s kamarádama z ostatních zemí, se kterejma se stejně nikdy nepotkám. No nic, to byl stručný začátek.

 

Dějství:

Ah, jak je romantické a uklidňující, když chodim na masáž za slunných večerů. Navozuje to vzpomínky na dětství s mym milovanym tátou a zároveň to ve mě vyvolává jakési prázdné a osamělé dny, krátce po pohřbu. Ani už nevim proč, ale normálně jsem takhle šťastnej. Taková má niterná a příjemná úzkost. Mám rád úzkosti ale nesnášim svoje deprese. No a vzhledem k tomu, že moje rituály jsou pro mě určitym nabíječem a zároveň terapií. Kdyby autista neměl delší dobu rituály, pravděpodobně, by skončil dost špatně a začal by se stranit lidí a bejt na tom hůř a hůř. A oni to v Infinity spa, moc dobře ví. Nebo alespoň tuší. Rituál pro který budu ještě desítky let dýchat a naplňovat moji náročnější duši, myšlenky, svět.

Ano, mám svůj svět. A ano, někdy to může bejt pro některý slečny masérky, co mě neznaj, náročnější a odmítnout mě (viz zkušenost v jednom nejmenovaném podniku v centru Prahy), ale už mi to bylo vysvětlený a já to naprosto chápu a zároveň mi to přijde někdy zvláštní a trochu smutný. Nevim, proč mi to žádná masérka neřekne do očí, proč už mě nechce vidět. Nebo alespoň náznak. Nicméně i s tím jsem se už smířil. Né každá holka ať už v mých oblíbených čajovnách, ve vlaku, v autobuse, kterými jezdím na hřbitov se se mnou chtěj bavit. Naštěstí jsou tu pro mě, holky z Infinity, které se rády se mnou potulí, trochu mě pozlobí, trochu opečujou a tak podobně. Jim věřim. Ony to myslí v dobrém a s nadějí mě zas vypouští do světa, odkud jsem přišel.

A podobné to bylo i co se týká masáže s Lindou. Teda jako tady si tip sedl fakt jak prdel na hrnec. Díky operátorko. Kdybych to zkrátil na díky moc operko, možná by to mělo jiný význam. Tak to nechávám jen na: díky milé operátorky.

Sotva co jsem vkročil do dveří, už Linda mi podávala ruku a objímala. Skoro to až vypadalo, jako by o mě tušila že to bude zajímavý a že si i Linda užije srandu. Zajímavostí a také nevšedním přístupem, že chtěla Linda zlobit a divočit už od začátku a nějak nebyl prostor na pokec. Né, že bych to zrovna v tu chvíli vyžadoval, ale asi Linda už byla informovaná, že kdybych začal povídat, tak si možná tak neužiju, haha 😆😆😆

Společná sprška i drink nabídnut. Vzal jsem si colu a společná sprcha byla zas o něco jiná. Než doposud znám. Tady dopředu prozradim, že Linda s váma ve sprše fakt cvičí hygienickou akrobatiku 😄🤣 nejdříve vás umeje a pak ještě si můžete umýt to její drobné velmi velmi štíhlé tělíčko, který ale umí i velmi rozdovádět. Co se týká prvních masážních pohybů a té pasáže na břiše, tak tady se musim zastavit. Jestli tohle dělá s každym klientem co za ní přijde, tak klobouk dolů. Ale stejně je to zajímavá holka. To vám povim.

Masáž na břiše so so, ale ty mezistupně mi nebo teda spíš mý hlavě, přišli, jakože wtf? To tady neznám. A to si jako mám sednout dopředu? A teď si mám jako dát ruku tam a tam? Wow. Chvílema mi přišlo, že Linda se mnou procvičuje jemnou motoriku. Možná logický uvažování? Při přesunu na záda se ptám Lindy: Už se mám otočit? Samozřejmě že jsem se jí ptal jenom tak potichu. A ona odpovídá: Ne, ještě budou takový mezistupně, jako třeba tohle a tamto. To jest, abych byl konkrétní, tak se ke mě přitulila a nechala mě, ať si pohraju s její kočičkou. Kupodivu, se mi potvrdilo, že holky co maj napsáno, že po domluvě s klientem lze i pussycat, tak doteky o pár centimetrů níže, jim moc nedělá problém. Bohužel vám pánové nemůžu popsat, jak mě z břicha dostala do sedu, kde mi mojí ruku dala sobě mezi nohy, pak mi zas najednou ruku dávala na prsa, krásně si sama se sebou hrála. Bylo to takové hezky vášnivé. Místy pro mě moc pohybově zvláštní, ale pořád se jednalo pro mě, o něco novýho. V jednu chvíli, jsem si měl sednout čelem na druhou stranu. A ona se o mě zezadu otírala a mazlila se. Pak zase jsem sice ležel na zádech, ale měli jsme vzájemně propletený nohy! Wow. Taková romantíka 😘😍😄 pak zas jsme seděli naproti sobě a ona se mnou imitovala sex polohu, chvílema už se zdálo, že už bude hotovo, ale už už jsem zas dostával pokyny abych se tak a tak přemístil…že já blbec jsem jí říkal, že ať si mě klidně polohuje, že jsem tvárnej. Asi jsem Lindinku trochu vymotivoval 🤪🤗😱 Co se týká změny už už na záda, zase to bylo něčim výjimečné. Něčim zajímavý. S touhle podle mě, hodně kreativní masérkou Lindou, se nebudete nudit.

Fakt vám nemůžu popsat, jak konkrétně jsme jeden druhýho dráždili, protože to si prostě alespoň jednou v životě musíte zažít.

Závěrečná ruční práce sic byla skvělá ale k mému vlastnímu očekávání, asi si musim dávat větší mezery v masážích nebo prostě jenom víc jíst, lel. Za mě,velmi uvolňující a krásný happy end ☺️

Závěr:

Tentokrát při odchodu z Koubkovy , jsem měl nad sebou červánky a příjemné jarní chladno. Za mě opět krásná atmoška. Musim si do příště nastavit aby mi operátorky dávaly pozdější termíny a nebo odpoledne, během tejdne, kdy nebude tak natřískáno a budu mít víc klidu a ticha. Ale jak řikám, spíš jde o to, že jsme malinko přetáhli a Linda už už měla před sebou dalšího natěšence a masážního kolegu nebo možná přišel z ulice. Fakt netušim. Tak či onak, děkuju já milé a laskavé Lindě, že to se mnou takhle zvládla a trochu i přetáhla. Jako pozornost, jsem jí donesl jednu ze svých posledních básnických sbírek. Tak se těšim, až bude vyprávět, která básnička či verše, se jí líbí =)

Procházka od ulice Koubkova směrem na zastávku tramvaje – (Pod Karlovem) byla velmi uklidňující. Taková příjemně terapeutická. Kolem mě, mnoho rozsvícených starých lamp, za mnou vzpomínky na dovádění s jednou moc hodnou masážnicí a přede mnou, náročný cestování plnými tramvajemi, které jsem ale díky chvílím s Lindou a díky mé milované hudbě v mých milovaných sluchátkách, zvládl a nic mě nerozhodilo.

Doporučuji: Ano!

Opakovat: s odstupem třeba měsíce či kratší interval, beru dvě hoďky a klasickou nebo hoďka a půl Linda + Karolína, by mohlo být zajímavé duo. Uvidíme, jak se holky sejdou a jak budou nebo nebudou mít čas na specifickýho Fílu. Nicméně. Opakovat určitě chci!

 

 

Druh masáže: Infinity mix

Délka masáže: 90 minut

Cena masáže: 3200,-

 

https://www.tapky.info/?4566,linda-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

Závěrečné hodnocení mého setkání s Lindou, hodnotím, jako: 😊 (super, dobrá)

IMG_3473-683x1024-0.jpeg IMG_3480-683x1024-1.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
valecnik
26 února, 2024 12:05

Tak zde máme úvahu i s esejí o vnitřním Filipově životě a zbytek je recenze na masérku.
Přesto všechno se to dobře čte a dokonce mě to hodně baví.(číst si to).
Jinak masérka Linda je zatím jediná kterou jsem v Infinity navštívil.A i když jsem přesvědčen že Filip si ani trochu nevymýšlí tak že by Linda prováděla takovou gymnastiku to si nepamatuji. Já byl na 90 minut a po sprše jsem chvíli masíroval já ji a u toho jsem naopak trochu instruoval já ji. Poté byla řada na ni a uvedla mě do erotického ráje.
Filip napsal že na konci čekal již další natesenec a ano pamatuji si uspěchaný konec, čekal další klient plus kontrola zda-li je volná koupelna a tak rychle vyhozen jsem nikde jinde nebyl.
Tato praktika salónu Infinity mě osobně nevyhovuje a kdyby Linda pracovala jinde už bych návštěvu dávno zopakoval takto váhám a váhám.
Taky mám zde dojem že salón zakázal masérkam tady komunikovat, protože Denisa nyní Denny se nevyjádřila k tomu Pussycatu a nefungují ani slíbené recenze na klienty a reakce na příspěvky. Byl jediný od Molly že nezakončuje s ptákem u hlavy.
Protože byla recenze kladná tak ji asi nepochválili ale je to jen moje úvaha.
No napadlo mě že by se dalo zjistit hned na začátku jestli jste masérce sympatický. Těm nabízí Pussycat a těm druhým ne tak když Pussycat odmítnou tak aspoň víme na čem jsme ne?

26 února, 2024 17:08
Reply to  valecnik

Ahoj, salon nikomu nic nezakázal a proč nepíše Denisa se zeptej zde na místech nejvyšších. Filip odcházel pozdě, protože jsme to přetáhli diky jeho upovídanosti, jak sám napsal. Proto jsem pak měla naspěch. Mezi masážemi máme pauzu 30min, ale bohužel klienti občas přichází a odchází jak se jim chce( ne dle rezervaci) a pak je průšvih.
Mimochodem jsem čekala, že už tady nebudeš psát, tak jak si vyhrožoval. ☺️🤣

Admin
Famed Member
26 února, 2024 17:34
Reply to  Daniella

Denisa ma banana. Valecnik uz tu ma minimalne dva zabanovany uzivatele a porad se sem vraci, takze uz jsem rezignoval ….

Infinity SPA
26 února, 2024 17:44
Reply to  admin

Jako jeden ze salónu, které tady neustále špiní oceníme jeho blokaci. On je příčinou, proč zde Naše masérky nereagují. S takovým člověkem je zbytečné vést jakoukoliv diskuzi.
Děkujeme

Admin
Famed Member
26 února, 2024 18:27
Reply to  Infinity SPA

Mate na mysli valecnika alias vajecnika ? To je clovek ktereho vyhodite oknem a vrati se kominem … ale mate pravdu, vzdyt to vlastne bylo i jeho prani abych ho zabanoval, tak ho tedy zabanuju 🙂
Bohuzel ho tu za chvili budeme mit zpet 😀 Zavislosti neporucis ….

k69
26 února, 2024 18:32
Reply to  admin

Ne oni myslej mě. Já mám občas dost kontroverzní názory.

26 února, 2024 19:07
Reply to  k69

Tady je asi skoda cokoli komentovat. Molly se chtěla vyjádřit, ale proč?? 🤣

Last edited 2 měsíců před by Daniella
k69
26 února, 2024 19:23
Reply to  Daniella

Děkuju

Infinity SPA
26 února, 2024 19:28
Reply to  k69

Na whatzap ti prý tenkrat prisel odkaz ….tak čti ❤️
Tímto končím dnešní psaní…Krásný večer

k69
26 února, 2024 20:08
Reply to  Infinity SPA

Děkuji a hluboce se Vám klaním Lindo

26 února, 2024 19:09
Reply to  admin

Dekuji i já❤️Mě fakt nikdo u masáže nemusí říkat co mám dělat😂

26 února, 2024 19:21
Reply to  prosteFilip

To bylo valecnikovi…

Infinity SPA
26 února, 2024 19:11
Reply to  admin

Děkujeme

15
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx