Erotické masáže Praha

Iren – Fantazie Massage

Tak se na me usmalo stesti a vyhral jsem masaz. Ve Fantazii to byla moje premiera a jelikoz jsem mel ten den chut na nejakou divocinu, tak volba padla na Iren. V hledacku byla Sara, ale ta pry bude az v breznu, takze Iren.

Jak uz bylo psano, vchod u zastavky, ale v dome jsou nejaky najemni byty, takze si myslim ze je kazdymu sumak na co tam zvonite a kam jdete. Ale chapu, je to trosku postizeni nas vsech ze si myslime ze vsichni kolem vedi kam jdeme a co se tam bude dit 😀

Otevreni bzucakem vcelku rychle a uz mirim do suterenu, kde se otviraji dvere a za nimi s usmevem vykukuje Iren. Celkem pekna zenska, vek kolem 35 bude asi sedet. Postavicka paradni, az na ty vypity prsa, ale to vidite i z fotky. Bylo mi jasny ze to ale dozene jinymi vecmi.

Uvodni sprchu davam solo, takze jestli by tam neco bylo netusim. Po sprse uz na me ceka, koukne na pero a jen se usmeje a shodi prusvitny zupanek 😀 Pry si mam lehnout na bricho. Po ulehnuti mi rekne co se smi a nesmi, samozrejme v prubehu masaze byly zakazy poruseny, ale to uz je asi na prubehu u kazdeho soudruha jine 😀

Zacina prijemnou masazi zad, obcas prohrabne pero a kulky a projede se po me betonovymi bradavkami. Nasleduje masaz plosek nohou a prstu, ktera je hodne prijemna. Pote se opet vraci k zadku, peru, koulim a zacina klouzando grando. Vsemozne smery, pipinou se mi pekne tre o zadek a z tvrdych bradavek je jasne, ze jeji vzdychani neni uplne hrane. Nechybi cucani ucha a propletani prstu. Atmosfera eroticky husta ze by se dala krajet, naprosto uveritelna.

Po otocce uz je to jedna velka oboustranna hra na honenou. S oboustrannym oddalovanim a cilem uzit si to naplno. Nos na nos, sem tam i nejaka libacka probehne. Jeji triky jako simulace koureni zpusobem ze vas honi mezi ramenem a krkem jsou opravdu paradni. Konicek, obraceny konicek, 69, strik nekolikrat tesne ubrzden a finale oba soucasne, ja nahore drzic Iren pod krkem. Joo tohle byla hodne velka divocina 😀 Po oboustranem vycukani padam na matraci, Iren se zveda, me i sebe otre, protoze moje davka skoncila prevazne na jejim brise a prsou a veli at zavru oci a zacina mi masirovat jeste ruce. Panove balada, jeste jsem ani nepobral dech a uz se o me zase nekdo stara.

Cas se chyli ke konci, tentokrat jdeme do sprchy uz spolecne, kde me opravdu velmi dukladne vydrbe, takze se nemusim domyvat skoro vubec sam. Proste gejsa jak ma byt.

Pusou a vetou ze doufa ze se zase ukazu se loucime a ja cestou po schodech nahoru jeste potkavam nekoho z vas. Kdopak to byl ? 😀 Asi se to bezne nestava, ale neco tam stehovali, tak byly venkovni dvere dokoran.

Hodnoceni jasnej vysmatej megausmev 🙂

Masaz pussycat za 2400,- (ja vyhra zdarma)

https://www.tapky.info/?4801,iren-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

iren_03.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx