Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit Hall

Danielu jsem poznal ještě v Avalonu kde nás náhoda svedla dohromady.

Když jsem ji objevil u králíka byl jsem nadšený.

Dlouho se mi nedařilo najít volný čas na masáž až tento týden. Objednání pomocí webu a sms hned v sobotu dopoledne kdy dává králík nové termíny.

Na Vinohradskou přicházím včas. Přístup do salonu jako vždy bezproblemu. U dveří mě již přivítala Daniela, nepamatuje si mě ale nevadí 😃. Vodu jsem nechtěl tak po sundání obuvy jdeme hned na pokoj.

Z pokoje nikam neodchází vše má již připraveno a dokonce ví jakou masáž mám objednanou, což je u králíka pokrok. Jdeme společně do sprchy. Zde již probíhá první tuleni a hlazení.

Po sprše a osušení si jdu lehnout na břicho, Daniela masíruje ale přiznává že si přelezela krk a tak je masáž spíše relaxační. Ale poctivě provedena vzrušuje mě jak mi krouží kolem krku a uši a ta masáž nohou super.

Otočka je asi po 20 minutách. Daniela je nesmírně sexy i když věk je již trošku znát tak ale nic hrozného spíše ji to přidává na kráse.
Umí to s námi muži dobře a možná přeji všem ať si to s ní také tak užijí a pokud ne jsem rád že jsem to s ní zažil já.

Střídáme pozice, polohy, chvilku zase masiruji ja ji, prostě vše na pohodu. Byla chvíle kdy jsem si myslel že se opravdu chce milovat, až tak dobře to umí.

Po dosažení maximálního vzrušení, otření, uléham k ní a ona ke mě, hladině se a povídáme si, o přestupu z Avalonu, živote holek, prostě super zakončení masáže. Také si povídáme o tom zda si mě pamatuje, a při masáži se rozpomela což mě potěšilo (obličeje nepoznává).

Pár minut před koncem jdeme společně do sprchy, potom už jenom obléct, zaplatit a rozloučení.

Úžasný relax, určitě to někdo znáte odcházíte a usmivate se protoze jste nabít neskutečnou energiim

Název masáže: pussycat
Délka: 90 minut
Cena: 3100

https://www.tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Hodnocení recenze: super

1000013751.jpg

2.3 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx