Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit Hall

Menší hubená blondýnka, v obličeji fakt hezká, byť hodně zmalované oči. Prsa přírodní dvojky, nevím, proč tomu říká králík 2,5 – rozhodně nebyly větší než u jiné masérky, kde tomu říkají 2. Tvarově už jsem viděl hezčí, být vyloženě povislé nejsou (přiložená fotka z Avalonu odpovídá]. Zbytek postavy pěkný – zadeček, bříško a tak. Ale kůže celkově na dotek taková měkka, povadlá … nevím, jak to líp popsat … byť je to hubená holka. Věk bych odhadoval kolem 30.

Je s ní docela fajn pokec – Ukrajinka, je tu prý rok a půl, česky mluvi docela dobře. Domluva na mix masáži, sprcha je hned na pokoji, dáváme samozřejmě společnou. Trochu se při ní tuli a hraje si i s mým pérem, ale už jsem potkal i tulivější masérky.

Pak na matraci na břicho, hodně se věnuje masáží nohou včetně chodidel, při čemž na ni ale vůbec nedošáhnu. Pak následuje docela dobrá masáž zad, byť spíš sportovní, než erotická. Následně dá i nějaké B2B, jezdí po mně prsama, případně klínem. A dost se věnuje masáží anální oblasti, to je docela fajn, ikdyž jsem zažil i lepší. Ale za celou dobu si na ni moc nešáhnu a ne, že bych nechtěl.

Zhruba v polovině otočka, pak dává trošičku (opradu maloučko) B2B a hned se vrhne na honění péra, sedí mi u toho celou dobu mezi nohama, daleko, kde na ni vůbec nedošáhnu. Když se mi přeci jen podaří dostat se do (nepohodlné) polohy, kde na ni trochu dosáhnu … na prsa si sáhnout nechá, ale když ji zkusím sáhnout na kundičku, říká ne … tak teda ne, ale zamrzí. Nakonec teda nějak úspěšně dobojováno, ale …

Zakončujeme společnou sprchou.

Na pokec fajn, ale masáž za mě zatím nejhorší, co jsem u králíka zažil, opakování rozhodně neplánuju.

Masáž „Erotický mix“, 60 min, akčních 1600 Kč (+ dýško)
https://tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

06_daniela.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 února, 2024 17:42

Proč dýško, když jsi nebyl spokojen?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx