Diskuze

Přirozenost nebo vytuňenost?

Docela by mě zajímalo, jak to vnímají ostatní. Chápu, že sto lidí, sto chutí, přesto si rád přečtu Váš pohled na věc.

Za mě vede přirozenost ve všech směrech (rty, prsa, zadek), makeup rovněž preferuju decentní a klidně i žádný. Tetování se mi líbí občas, když má nějaký hlubší smysl nebo se ke slečně fakt hodí. Se vzhledem to trochu souvisí, mam rád voňavý holky – decentně a ideálně i vlasy – tady doplním, že chápu culík, složitá záležitost je ten olej.

Názory masérek jsou též vítány 😉

5 4 votes
Hodnocení recenze
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 února, 2024 14:02

Jazyku, naprosto s tebou souzním, nemám, co bych k tomu dodal.
Silikonům se cíleně vyhýbám, ale ze všecho nejvíc mě odpuzují kačeři  😩 

20 února, 2024 16:36

Přirozenost: OK
Přituněnost: OK
Vytuněnost: FUJ
Přetuněnost: FUJ FUJ

20 února, 2024 17:26
Reply to  Aladar

Přirozenost: TOP
Přituněnost: OK
Vytuněnost: FUJ
Přetuněnost: FUJ FUJ

20 února, 2024 20:52

Souhlasim, kacery nebrat. Decentni uprava vzhledu je za me ok.

21 února, 2024 13:29

Silikony můžu (pokud nejsou jako míče na vybíjenou, nemluvím o velikosti, ale o tvrdosti). Tetování klidně, omalovánky už ne. A ještě jsem nepotkal holčinu, které by přifouklé rty pomohly (nebo o tom alespoň nevím). Duckface je divnej, nechápu, proč si to dělají. 🤷

17 července, 2024 22:33
Reply to  Mr.X

Spravne jsi podotkl „nebo o tom alespoň nevím“ – v idealnim pripade totiz prifouknute rty nemaji byt na prvni pohled videt a maji vypadat prirozene, pouze podtrhnout krasu a pripadne naplnit rty u divek, ktere je maji geneticky rovne a uzke.
Bohuzel cim vic na to holky chodi, tim vetsi to pokazde chteji (zvyknou si na ten predchozi jako novy standard a chteji vetsi, a znovu, a znovu…). A kdyz sledujes trendy na instaci (holky vetsinou sleduji), tak to pak vnimaji taky jako normu a chteji napodobovat. Dale se take vyrojilo kosmetickych salonu jak hub po desti a ne vsude umi odvest kvalitni praci.

22 února, 2024 10:25

Za mě taky přirozenost nejlepší. Ale tetovani mám rád, když ho teda zas asi není už úplně moc, ale jinak se mi líbí. Úplně nemusím piercing a už vůbec ne nafouknuty rty

22 února, 2024 20:04

Přirozená krása je prostě to co je … trochu poupravit rtěnkou ,řasenku pudřík ..super
Kačer, když je to čerstvé je to hrůza , cca po několika měsících je to pak lepší, ale opuchlá slečna za mně neee,silikony podle tvaru jak se podaří, ale ne do extremní velikosti D:čko max

loiii.PNG
24 února, 2024 20:23

Jako masážní panic jsem navštívil masérku, která měla kačera. Nikdy před tím jsem s tím neměl jakoukoliv fyzickou zkušenost. Masérka mi dala z vlastní iniciativy gratis French kiss. Poprvé jsem líbal kačera. Kromě toho že to blbě vypadalo, tak to byl pocit asi jako líbat vodou napuštěnou šprcku, kde se ten obsah tak nějak přelívá do všech stran. Nijak super erotický zážitek ani radost jsem z toho neměl.

Tetování nemusím, ale to je spíš otázka předsudků o typu lidí kteří se nechávají tetovat, což uznávám není správné, ale moje první signální to tak bohužel má. Ale už se zlepšuji, zaměřuji se na skutečný charakter masérek a dělám velké pokroky.  😇  Před časem jsem potkal slečnu s jednou rukou celou přebarvenou načerno a nejen že jsem si toho v návalu emocí ani nevšiml, vůbec mi to nevadilo a hodlám se i vrátit.

Piercing vyloženě nesnáším. Může být i hezký a estetický, to nepopírám, ale proč si musí holky mršit ty nejkrásnější části těla vůbec? Pro dalšího podobně nastaveného jedince, protože kdo jiný to ocení? Navíc když to vidím, tak z toho cizorodého tělesa v lidském těle mám vyloženě fyzicky špatný pocit, mrazení v zádech, podobně třeba jako když někdo škrábe něčím na sklo neb tak nějak. Takže tohle je pro mne no go.

Deflorenc
17 července, 2024 15:06

Rozhodne ne duckface ani tetovani, brr. Myslel jsem si, ze ani silikony nemusim, ale Larisa/Natalka mi ukazala, ze jsem vlastne hornak. Takovych kvalitne udelanych prsou na opravdu mlade, stihle a vysoke maserce je ale malo. Muzou byt klidne tvrde, kdyz ale pri jejich mazleni zacnu citit jejich reakci, pak je mi to uplne fuk.

IMG_2033.jpeg
11
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx