Diskuze

Čas se slečnou

Zdravíčko pánové. Mám takovou krátkou praktickou otázku. Jak už můžete vědět, jsem asperger a určitý věci potažmo co se konkrétně času se slečnou týká, když jste se slečnou se kterou se už znáte a třeba jste o 10 i 15 minut navíc a slečna se neozve, znamená to, že jí je se mnou dobře a mohou tam být zkrátka menší či větší sympatie? =) díky moc.

Podle mě, to může i fakt takhle bejt:)) nebudu tu zbytečně jmenovat o jakou či o jaké holky se jednalo a kde, ale spíš se tu bavíme o to přetažení času a jeho nekontrola

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 února, 2024 16:51

Já bych se asi na férovku zeptal. Už jsem zažil, že mi masérka z 60 minut udělala 90 a z 90 dvě hodiny. Někdy je čas fakt relativní. 😅

user1902
19 února, 2024 17:52

nie su sympatie ako sympatie. niekedy staci, ze nie si neprijemny a pre nu je to prijemny odpocinok tiez po tych zastupoch blbcov co mala cely den.
ani uz neviem s kolkymi roznymi sme takto natahovali cas a to vyzorovo vazne ziaden sympatak nie som. jednoducho, je to stale eroticka sluzba a je to hra, ktora zacina a konci pri dverach salonu a maserky s prijemnymi klientami, ktorych radi vidia znova ju hraju intenzivnejsie, ako s inymi.

k69
20 února, 2024 00:43

To může být taky tím že prostě zemřela při masáži. I to se může stát 😀
Ale třeba na pravých Tantra masážích se běžně přetahuje čas. Na jedné 120 minutové co jsem byl tak to nakonec trvalo 180 minut. Ale i tak mi přišla krátká.

Veru_Ostrava
20 února, 2024 09:39

Podle mě záleží na konkrétní situaci, zda masérka ví, že má po masáži třeba hodinu volna, nemusí spěchat atd. Já když vím, že mám čas a je u mě klient už poněkolikáté a jsou to příjemně strávené chvíle ať už v rámci masáže a dotyků nebo obyčejného povídání, tak nemám problém přetáhnout daný čas.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx