Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Nechal jsem se nalákat smyslnými fotečkami s hebkou pletí a rajcovním zadečkem a předem hlásím, že toho vůbec nelituji. Salon příjemný, čistý a s dobrou intimní atmosférou, na pokoji stylová sprcha, jemné osvětlení a kvalitní ručníky. Škoda, že to není ve všech podobných podnicích pravidlem.

Slečna je mladá a krásná, má vyzývavé černohnědé oči a připomíná půvabnou východoevropskou verzi perské princezny. Má sice výraznější řasy i ústa (oboje také preferuji přírozenější), ale rozhodně nic rušivého ….v tom rozhodně s předchozím roztrpčeným kolegou nesouhlasím. Vše podtrženo milým přístupem. Mám pocit, že oba (naštěstí výjimečně nepočetní) předešlí nespokojenci budou klasický případ „jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá“. Pokud je někdo arogantnější typ, tlačí sobecky na pilu nebo po slečně požaduje úkony mimo pravidla, tak se u každé rozumné masérky může zákonitě s nemilou potázat. Pokud naopak dokáže navodit atmosféru a zvolí galantní přístup, bude intenzivně odměněn, tak jako drtivá většina recenzentů, kteří od Nikol odešli spokojeni (vč. mě).

Zůstal jsem u ní nakonec 3h se vzájemnými doteky a mazlením (+ doplatil 2 drobné extras) a odcházel velmi uvolněn, příjemně očarován s pocitem jako od pravé milenky. Tzn. můžu s klidným srdcem jen doporučit. Slečná má navíc dobrý vkus na doprovodnou hudební kulisu, kterou sama navrhla a našla na youtube. Nedoporučuji norníkům, co chtějí kde co během půl hodiny a neumí si dívku něžně rozehřát. Rád se k Nikol zase někdy vrátím, jen to bude asi chvíli trvat, než si na to našetřím, neb mám slabost pro delší pohodová setkání s někým, s kým si sednu (a následně i lehnu:)

Celkově vše 9/10, přístup 10/10 neboli (super)

admin edit: https://tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111

Nikol-01-min.jpg

1.2 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 února, 2024 08:24

Kolik to kostovalo jen tak pro zajimavost?

15 února, 2024 12:04
Reply to  long.tongue

S dýškem na kačera deset táců  😄 

15 února, 2024 12:55
Reply to  long.tongue

Pokud si vzal VIP program, tak by to vychazelo na 7600 + 2x 500 extras. Slusnej balik penez za 1 masaz 🤑 Jen skoda, ze se nam tu moc nerozepsal 🙂

15 února, 2024 15:37

Cituji tě: mám slabost pro delší pohodová setkání s někým, s kým si sednu (a následně i lehnu:) … Ano, souhlasim. Tohle mám bohužel nebo možná naštěstí stejně (ale co, život je sice krásnej ale i krátkej) tak jsem rád, že tu nejsem sám, kdo za slečnou poprvé přijde hnedka na tak dlouhou dobu. Já teda dávám max 2 hoďky (v tomhle podniku jsem ještě nebyl) ale určitě taky brzo nějakou jejich místní princeznu, mile a rád zkusim

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx