Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Nikol – Tantra Club

Moje druhá návštěva tohoto salónu. První byla povedená s Anitou, navnaděný tedy testuji další holku, tentokrát Nikol. Parkování stále na píču, prostě, Vinohrady. Salón stále uvnitř čistý a pěkný, zvenku Vinohradská barabizna s vchodem pro hobity.

V reckách čtu chválu a tak jsem natěšená na super kočku … první kámen úrazu. Holka je to pěkná, ale jen od krku dolů. Štíhlá, ženské tvary, menší přírodní kozičky s bradavkama pěkně nahoru, není co vytknout. A teď obličej … katastrofa. Nevím jak vypadala dřív, ale teď je to katastrofa s rtama přes celý obličej. Tady se augmentace hóóódně nepovedla. Duck face jako bejk. Mám rád velké rty, ale tohle je moc, beztvarý útvar na obličeji. Nepoznáte kde to začíná a kde končí. Takový velký jeden flek od rtěnky od ucha k uchu. Když mi otevřela, skoro jsem se leknul, tedy ne skoro, fakt jsem se leknul. Zvažuju otočku a úprk, ale nakonec projevuji odvahu a jdu do toho.

Když už bizár tak už bizár, chci jí dát šanci, tak beru VIP za 2.500 a přikupuji podruhé v životě líbání za 500 kačenek. Jsem prostě zvědavý, jak to s tím útvarem na obličeji půjde. No nešlo.

Po úvodním seznámení ve sprše už se polibkům vyhýbám. Rty jsou tvrdé a líbačka s tou holkou se mění ve hru „kdo uteče ten vyhraje“. Chirurga co jí to udělal by měli zavřít na doživotí za ublížení na zdraví. Zbytek masáže jakž takž. Celá masáž se odehrává v naprosté tichosti mlčky. Nějak nemám chuť se tentokrát bavit. Holka se snaží, sestavu má slušnou, ale já se nemůžu zbavit myšlenky na zničený obličej té holky. Po otočce raději zavřu oči a vyčkávám konce. Samotná masáž není špatná, jen si holka moc nevšímá pantáty dole. Až na samý závěr kdy mi ho obstojně vyhoní. Kupodivu, tedy neodcházím s plným pytlem, ale řádně vyprázdněn.

Doporučení ani opáčko nehrozí. Snad jen pro lovce bizardních zážitků. Jinak holka se snaží a asi bude i sympatická, pro mě to ale není.

VIP masáž plus líbání za celkem 3000 Kč na jednu hodinu.

Nikol – Tantra Club – 722 123 111 – 722123111 – Tapky.info

(průměr, za snahu, jinak by to byl mračoun)

nikol.jpg

4.3 7 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 února, 2024 08:32

Díky za recku pořád jsem váhal, jestli ano nebo ne, tak teď už mám jasno, že ne. Jinak k těm rtům – chirurgovi bych nenadával, ty holky to tak chtějí. 😏

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx