Erotické masáže Praha

Alina – Candy Shop Massage

Poslední masáž v roce 2023 a já jsem si zašel do nejmenovaného salonu a zažil tam asi nejhorší a nejsmutnější masáž v mém životě. V šoku, nasraný a deprimovaný jsem si hned po odchodu na ulici nahlas zanadával a řekl, že takhle přece nemůžu zakončit jinak pro mě osobně hodně zk**vený rok. Večer byl ještě mladý, tak se ho snažím zachránit.

Nikdy předtím jsem nešel na dvě masáže během jednoho dne. Jako záchranná stanice mi jako první napadá Candy Shop s jejich přívětivou „rodinnou“ atmosférou. Už po 10 m od vchodu do předchozího salonu vytáhnu mobil a modlím se, aby měla ještě nějaká cukrářka volno. Odpovědí je Alina a budu její poslední klient ten večer.

Píšu tady tyto extra info proto, aby bylo jasné v jakém rozpoložení a proč jsem zašel za Alinou. Slečnu jsem totiž už dříve viděl u baru v Candy a není moc můj typ. Odrazovaly mě ty nafouklé rty, blond vlasy a typ postavy. Mám rád spíše oblejší masérky a brunetky.

Uměle nafouklé rty se mi v hlavě spojují s nafouknutým ženským egem (vlastní zkušenost). Esteticky se mi to také nelíbí (ale o tom jsem zde napsal už dost) a nerozumím tomu. Alina mi ale během našeho setkání pomohla tento můj předsudek poněkud zmírnit. „Nesuď knihu podle obalu“ že ano.

Alina není vůbec nafoukaná, ale moc milá a vstřícná. Vítá mě v Candy s úsměvem a pusami na tváře. Já jsem ještě otřesen z předchozí zkušenosti a doufám, že mě z toho Alina vyléčí. První dojem velmi dobrý. I přes ty rty má slečna velmi pěkný úsměv a hlavně ty modré oči a ten sexy pohled. Poslušně ji následuji do pokojíčku a i kdybych byl slepý, tak ji najdu podle zvuků rolniček, které měla připnuté na svém vánočním mini oblečení.

Svléká se předemnou a s úsměvem sleduje, jak ji sleduji. Postavu má pěknou, štíhlou s malým zadečkem a menšími kozenkami. Jdeme do společné sprchy, která je velmi kontaktní. Alina krásně voní a tvrdí totéž i o mně. Rozdává i další komplimenty a začínáme se mazlit nos na nos. Moje ego dostává regenerační infuzi přímo do žíly. Do ucha mi zašeptá, jestli to chci 2x.

Jelikož jsem ještě před pár hodinami už na jedné masáži byl, kde jsem ale nestřílel ani jednou, budu plně rád za jednou. Ale myslím, že žačnu masérkám v Candy v úvodní sprše říkat, že to chci už tam, aby mi předvedli, co dokážou 😛 Neboť k nějaké větší divočině nebo imitaci sexu asi jinak nedojde. Alina se ale o mě pěkně otírá a pěkně jen tak mírně vzdychá k vytvoření správné erotické atmosféry.

Alina je hezká v obličeji, hlavně když se usmívá, ale ne díky těm napíchaným rtům, které jsou prostě zbytečné, ale naštěstí to nemá nějak extrémní. Ráda udržuje oční kontakt, než už děláte cokoliv. Mně se to moc líbí. Má fakt takový pohled, jako by vás chtěla… no vždyť víte co. Lehám si na břicho a všímám si super zrcadel. Už si nepamatuji do které místnosti mě to Alina zavedla, ale zrcadla tam byla všude: zboku, zepředu, v rohu i na stropě, no hotový zrcadlový háj.

Hlavně to v rohu bylo umístěno originálně, přesně v mém zorném poli v poloze na břiše. Těch zrcadel si všímá taky Alina a skoro stále se do nich nastavuje, vystavuje, dívá se mi do očí a hezky usmívá. Pasáž na břiše byla i díky tomuto vizuálnímu zážitku velmi příjemná. Kopec GFE, kopec její lasturky v zrcadle a kopec dráždění B2B jejím tělem. Nemám co vytknout. Sledovat Alinu mě baví a je vidět, že to baví i ji.

Plesknutí po mé zadnici znamená otočka a Alina se mě se smíchem ptá: „Ahoj, jak se máš?“ 😀 Po otočce Alina pokračuje v budování pohodové a současně erotické atmosféry. Nechává mě rozetřít olej po jejím štíhlém těle. Jinak na nějaké tetování si nepamatuji a pokud nějaké má, tak jsou nerušivé. B2B pokračuje v mnoha polohách.

Alina ale nejde do nějaké divočiny. Má takové akurátní tempo, ani příliš pomalu, ani rychle. Mně to v té chvíli plně vyhovuje. GFE a nos na nos je tam, líbám ji po těle. Škoda, že na rty je zákaz. Jiné zbytečné zákazy ale nemá (v rámci pravidel). Alina začíná intenzivněji vzdychat, i její výraz tváře se už mění na takový vzrušenější.

Přechází na koníčka, chytám její zadeček oběma rukama a pomáhám jí v této imitaci. Atmosféra začíná být hodně dusná, ale přesto se na sebe pořád usmíváme. Hezké to je. Na závěr přichází čas na polohu 69 a pussycat. Nebudu zacházet do detailů, ale má to tam hezké. Myslím, že si to i docela užila, ale já určitě víc. Po mém vyvrcholení se má opět ptá „Ahoj, jak se máš?“ 🙂 No jak bych se měl… Kdyby ty stěny/zrcadla v Candy uměly říct kolik pánské euforie už zažily…

Na závěr ještě společná sprcha, kde docela pokecáme a naučím se nějaká nová slovíčka ukrajinsky. S Alinou jsem si to užil víc než jsem čekal. Je to milá pohodová holka, nebo spíše žena věkově tipuji tak před 30kou. Mohu doporučit nejen těm, kteří mají rádi „barbie look“. Alinu masáže určitě baví, je to vidět a mám to tak rád. Poslední masážní večer roku 2023 úspěšně zachráněn. Díky Alina a Candy Shop! 😉

Hodnocení 🙂 Čas asi klasicky překročen, nevím nekontroloval jsem, ale pocitově určitě.

Body to body masáž 60 minut za 1700kč + 500kč pussycat.

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

alina2-1.jpg alina-0.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
22 února, 2024 19:45

Tak to je , Ala ma svůj program , baví jí to a je hodně dobrá  😍 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx