Erotické masáže zbytek ČR

May – Sensual salón Plzeň

Občas zavítám do Plzně, a navštívím tento salón. Objednání telefonicky vždy v pohodě. Po příjezdu na místo se opět zavolá a pak už jdete ke dveřím, kde na vás čeká vybraná masérka. Podání ruky, pusa na tvář nabídnutí pití a odchod na pokoj.May odpovídá fotkám a řekl bych, že i věk a další parametry jsou popsány po pravdě.

Na pokoji proběhne platba předem a odeslání do sprchy.( Nikdy se mi zde nestalo, aby byla nabídnuta společná sprcha před a ani po masáží od žádné maserky🙈.)

Masáž začíná na břiše a probíhá v celkem poklidné atmosféře. Toho dole se tato část dá se říci netýká. Masíruje mě od nohou až po ramena a na závěr se po mě párkrát sklouzne svými hezký udělanými prsy.

V polovině času následuje otočka a opět se začíná od nohou a pokračuje se nahoru. Dotýkat je povoleno jen na prsa. O existenci kočičky abych řekl pravdu nemám ani zdání. Ta se prý neukazuje. Ani nějaké vystavováni do zrcadla nepřipadá v úvahu. Jinak je May fajn holka. Nakonec se dostane péče i tomu dole a nakonec kapituluje.

Masáž B2B , 1h. 2000

Hodnoceni : na opakování to není.😐

may-11.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx