Erotické masáže Praha

Kaja – Rabbit Hall

Vzhledem k tomu, že využívám recenzí na tomto fóru, tak jsem se rozhodl, že taky přispěju. Rezervace několik dní dopředu přes SMS, Rabbit funguje na jedničku. Za mě mají spolu s Candy nejlépe zvládnutou logistiku.

Na vinohradské pobočce mi otvírá krásná slečna a představuje se jako Kaja, podání ruky a pusa na tvář. Očekával jsem dle fotek tmavší vlasy, nicméně první moment byl naprosto pozitivní, energií, vzhledem i chováním. Po uvedení na pokoj se mě ptá na pití a jestli bude společná sprcha. Odskočí pro pití a olej a cca za 5 min je zpět. Domlouváme druh masáže, já dnes chci mazlivou a hodně kontaktní, takže volim B2B.

Společná sprcha začíná objetím a už nyní vím, že emoce a energie,  pro které jsem dnes přišel, taky dostanu. Kaja má velmi štíhlou postavu a hebkou pokožku. Její energie je velmi jemná a pro mě velmi vzrušující, což se projevuje i na mém kamarádovi tam dole. Při přechodu na futon jsem upozorněn na její hranice: povrchově všude, ale prsty dovnitř ne. To mi ale nevadí, její energie mě vzrušuje dostatečně. Začínáme v pozici na břiše, nejdříve jemně rukama, poté přidává olej a lehce po mně klouže, do toho občasné vzdychnutí, objetí a propletení těl. Já si užívám doteky i pohledy do zrcadla. Věnuje se všem partiím od nohou až po krk, nečekejte sportovní masáž, ale spíše procítěné hlazení.  Pravdou je, že v pozici na břiše kamaráda moc nenavštěvuje, spíše vůbec. Nicméně dnes mi to nevadí, vždy, když se přitulí a vzdychne, tak se kamarád dole probere. Závěr na břiše končí jejím krásně tvarovaným zadečkem na mých zádech. Poté následuje otočka na kterou se již moc těším. Opět je to velmi jemné a něžné. Teď už se věnuje i kamarádovi tam dole. Střídá B2B s hlazením, objetím, propletením, sedá na koníčka s honěním za zády, potom 69, nakonec se otočí, přitulí, klínem se tře o moje stehno, vzdychne do ucha a je vymalováno. Zbytek času strávíme přituleni s lehkým povídáním. Poté společná sprcha, ale již jen očistná.

Pro co jsem si  ten den přišel, to jsem si od Káji i odnesl, krásné emoce i energii.Na divočinu zajdu k jiným masérkám. Opakování za mě určitě ano.

– Název masáže B2B

–  Délka 90 min

– Cena  2800,- + dýško

Celkové hodnocení 😊 (super, dobrá)

 

https://tapky.info/?4963,kaja-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaja_new2.jpg.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx