Erotické masáže Praha

SOFIE – FANTAZIE MASSAGE

Tak po určité době se mi po různých dobrých masérkách typu „vyskákaný chocholouš neboli štíhlá sportovkyně“ (nic proti nim) zachtělo návštěvy u MILFky. V Praze jsou minimálně dva takové salony, kde se se uvedené masérky vyskytují, takže hurá na změnu; což jak známo, je život.

Taky mě lákalo vyzkoušet místo obvykle se vyskytujících dvojek něco objemnějšího, tak cca 4, což anoncovaná milfka splňovala. Trochu průzkum bojem, protože v tomhle salonu už jsem byl, ale masérka byla bez recenzí.

Zajímavá byla rezervace, pomocí SMS 3 dny předem objednávám čas a pussycat, přichází odpověď, že booking platí, ale pussycat musím domluvit s masérkou přímo před masáží. Zajímavé, s tím jsem se ještě nesetkal, ale riskuji a souhlasím; vždyť nemusíme si vzájemně sednout. V daný den a hodinu stepuji před vchodem, nechávám odjet dav občanstva autobusem, který má zastávku právě před domem a zvoním. Reakce okamžitá a u vchodu do salonu mně vítá skutečně MILFKa. Věková konstanta +5 k uváděnému věku, ale to jsem čekal a vlastně asi i chtěl.

Černovlasá příjemná říkejme jí tedy milfka (protože slečna to skutečně není) uvádí do asi standardního pokojíku s umyvadlem, sprchou a futonem; pro milovníky a řešitele ručníků uvádím, že byly dva a oba velké. Sofie kasíruje před masáží, nechává svléknout a odbíhá pro nahřátý olej. Sprcha samostatná. Angličtinou se nechytáme, je z jihu Ukrajiny, jen pár měsíců v Česku, ale domluví se.

Masáž začíná na břiše pozvolným vmasírováním teplého oleje úplně po celém těle od krku přes záda až po kotníky, žádné přeolejovávání. Už téhle fázi kontrola a masáž mezi nohami; tenhle typ celo masírování jsem ještě nezažil (nebo si ho nepamatuji); většinou to bývá extra záda, pak zase jen nohy bez povšimnutí kamaráda. Přistupuje prsní masáž, a to 4kami je něco; mám pocit, že kozy mám úplně všude. Ale překvápko mělo teprve přijít. Po cca 10! minutách velí k otočce a začíná opět celo systém nohy-kamarád-hruď.

Její posez postupuje, že nejprve sedí obkročmo na mých nohách, pak mezi nohami a pak přímo na mě. No prima; mě i kamarádovi se moc líbí, masérka si toho všímá a kamarád dostává první dávku příjemné masáže. Drobná poznámka – některé mladé slečny občas neví, jak uchopit, jak měnit tempo, kdy přetáhnout a vůbec; tady tohle nečekejme, je to zkušená milfka, co ví, kde je uzdička atd. Posadí se na mě, projíždí si kamarádem mezírku, pusa na krk, sem tam vzdych a při napřímení popadne moje ruce a dá si je sama na prsa.

Mám pocit, že bych tohle dlouho nevydržel, sedám si tedy na ní a zkouším masáž mezi prsy; no to je fakt něco, zřejmě se to líbí nám oběma; kouká na něj pár centimetrů od jejích úst. Požádám o 69 a věnuji se plně klitorisu a ona kamarádovi. Tohle běží víc skoro půl hodiny; takže souhrn – tahle masáž je z převážné míry kombinací masáže pussy a lingamu (jak se teď nóbl říká kamarádovi). Chvílemi mám pocit, že se moje myšlení přemístilo z mozku do jiné části těla a její reakce jsou obdobné. Po půlhodině oboustranně padáme uspokojením a příjemným vyčerpáním. Klidné poležení, otření, pusa a pohlazení na futonu a odcházím do sprchy atd.

Masáž vynikající; doporučení jednoznačně; opakování určitě.

Pussycat masáž; 2400.-+ dýško; 60 min.;

https://www.tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Sofie-02-0.jpg Sofie-01-1.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 února, 2024 15:46

Kvuli tem prsou se k ni chystam, uz 3ti vikend v rade, vzdy nedostupna. Je videt, ze se mam na co tesit, az to jednou klapne.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx