Priváty v Praze

Klaudie – Lovely Girls Privát

Týden se s týdnem sešel a po minulém skvělém zážitku v LG, opět sjíždím jejich nabídku, vybírám tentokrát Klaudií. Podle fotek krásný prsa a mladá, to by mohlo být ono. Objednání přes WA na druhý den rychlé a ráno již parkuji v Lannově ulici. Do Lovely Girls je to pěšky 5min. Přes WA hlásím příchod, dveře vzápětí cvaknou, průchod rovně chodbou a vyhlížím jestli půjdu do stejné garsonky. Otevírají se, ale jiné dveře a v nich Klaudie pouze ve spodním prádle. Na první pohled je zřejmé, že tohle není děvče ve věku 21let a to ani s klasickou konstantou. Chvíli přemýšlím a říkám si kde už jsem tě holka viděl, tipuju TOP, sama následně přiznává i razdvatrojku. Chová se ale velmi slušně a mile, dávám tomu tedy šanci. Domluváme klasiku a mířím do sprchy, která je tentokrát přece jen kulturnější než v místnosti vedle. Po příchodu se mi Klaudie ihned věnuje. Tělo má pěkné, prsa opravdu moc hezká, zadek už trochu podléhá třicítce a výš. Nemůžu jí vlastně ve výkonu nic moc vytknout, kouří hezky, šuká fajn, žádné zákazy, jen jak je to holt zkušená holka tak za všechno příplateček. Pro mě osobně tomu chybí takový ten faktor X, přirozenost, něco „doopravdy“. Tohle je prostě profesionální obchod, ty zaplatíš a dobře si zašukáš. S mladou méně zkušenou holkou je třeba trochu víc práce, ale odměnou může být autentický zážitek. Tady nemusíš odpracovat nic a dostaneš přesně co si zaplatíš, pro začínající privátníky možná to pravé. Nad hodnocením trochu váhám, vadí mi značný věkový ojeb, na druhou stranu dál už to nebyl nějaký průser. Vychází to na průměr, ale v rámci současné nabídky v Praze to bylo vlastně dobré.

Klasika, 60min, 2200,-

Hodnocení: 😊 dobrá

Klaudie

2023-11-06-18.56.51-kopie-qez2zrtxzcilf0e1mmeeqo17qfis38oyq7ycrezh4g.jpg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Hans90
7 února, 2024 21:32

Je mě líto. Neumím dobře číst česky. Thank you for the scam warning. At least a 10 year older girl and fake photos. It is a shame that Lovely girls has taken this road and sunken so low. It used to be a great company. But this is pure fraud. The photos come from a lusthaus in Switzerland. I thought it was a Czech girl that moved back home. Actually had her on my to visit list. Fuck, it makes me wonder about the new girl Sany. Is she really the semi famous Belarusian pornstar that the photos are showing. If so I know the stated age 18 is fake. Guess I find out this week.

12 února, 2024 12:34
Reply to  Hans90

Let us know about the Sany. I am getting tired from those fake photos. When you choose woman because of nice body on picture and then there is just absolutely different lady 15 years older…. :-/

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx