Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Vendy – Cherry masáže

Návštěva Vendy proběhla cca dva měsíce zpátky, po náročné ranní pracovní schůzce jsem dostal chuť na pořádný relax a volba padla na salón Cherry.

Komunikace po telefonu s operátorkou příjemná, volno měla slečna Vendy, takže hodinová pussycat masáž – nebylo co řešit.

Salón se nachází na Rudné ulici, kousek od fotbalového stadionu ve Vítkovicích, přicházím na daný čas, zvoním a do minutky mi přichází otevřít sama Vendy.

Trochu mínus na začátek, neboť je cítit, že se vevnitř hodně kouří, i sama Vendy, a asi se to všem úplně nemusí líbit. Jinak je Vendy od začátku příjemná, komunikativní a umí navodit dobrou atmosféru už od začátku.

Příchod na pokoj a následné odeslání do sprchy, společná sprcha nenabídnuta, ale asi bych ten den s díky odmítl, protože jsem se chtěl v klidu vymydlit sám 😀

Po sprše návrat zpátky, ulehám na futon na břicho, a Vendy se pouští do masírování. Moc oleje nepoužívá, zato ale umí pěkně přitlačit a není to jen lechtání, ale fakt dobré promasírování zad. Po chvilce Vendy sundává podprsenku a kalhotky a začíná b2b masáž. Na všechno se moc dobře dívá v zrcadle, Vendy má pěkné štíhlé tělo s menšími prsy a pevným zadkem, v obličeji není úplně wow holka, za kterou se otočíte na ulici, ale celkem pěkná určitě ano.

Během klouzání se po mých zádech Vendy zdatně rozjíždí lehké GFE, vzdychání do ouška, pusinky na krk, takže po chvíli velím k otočce, jelikož kamarád dole už je připraven 😀 Vendy bere nejen situaci do vlastních rukou a příjemně mě dráždí, po chvilce si sedá na mě a začíná zdárná imitace sexu na koníčka. Zde si můžu pohrát s jejími prsy a když se ke mně nakloní tak, že máme obličeje kousek od sebe a začne mě líbat, tak nezůstávám pozadu a začíná nefalšovaná vášnivá líbačka, která mě vybudí ještě více, proto po chvilce říkám Vendy, ať jde na všechny čtyři a začíná ochutnávačka jejího rozkroku.

Je pěkně voňavá, tudíž si tuhle chvíli užívám, hezky reaguje na dráždění, takže neváhám zapojit i ruce. Nejprve povrchově a když vidím, že Vendy nedává žádné zákazy a můžu i prsty dovnitř, tak neodmítám a hezky si s ní hraju, nejprve něžně a pomalu, až to ke konci graduje v to, že prstím Vendy, která je na všech čtyřech, u toho ji držím za vlasy a dáváme si pořádné francouzáky. No prostě totální jízda 😀

Poté, co vypadá, že už jsem na řadě já se svým orgasmem, tak zůstáváme oba v polosedě, Vendy mě honí, občas se přiblíží i svou pusou, až to vypadá, že drobné okamžiky se dotýká žaludu, ale vše zůstává v rámci masáže, a po chvilce kapituluju na její prsa. Jelikož tohle byla fakt jízda, tak otírání trvá delší dobu 😀 a před odesláním sprchy se společně shodujeme, že tohle musíme fakt někdy zopakovat. Což mám určitě brzo v plánu 🙂

Název (druh) masáže: Pussycat masáž
Délka masáže: 1 hodina
Cena : 2800 Kč
Odkaz: https://www.tapky.info/?4976,vendy-masaze-cherry-ostrava-737-466-554-737466554
Celkové hodnocení:  

veeendy-1.jpg vendy-0.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx