Erotické masáže Praha

Stella Infinita Spa

Putuji si po IP Pavlova a zkouším napsat operátorce z Infinity SPA, jestli nemají nějakou volnou slečnu. Operátorka mi sděluje, jestli 15 minut vydržím, tak může slečna Stella. Jsem poslán na salón do Hálkovy. Slečna mi otvírá v průsvitné blúze v kalhotkách. Posílá mě do pokoje, ať jdu do sprchy, že tam přijde za mnou. Nevím, jak se ji to povedlo, ale než jsem se svlékl, tak už na mě čekala nahá ve sprše. Stella je malinká ukrajinka, s prsama 1-2, má nádherné velké bradavky, umělé řasy, dlouhé gelové nehty (to miluji) a sexy pihu na tváři. Ve sprše ji sděluji, že bych rád pussycat, Stella se trochu zarazí a říká, že má malou čarku, jestli mi to nevadí. Dovolí mi šáhnout a vůbec mi to nevadí. Přesto mi říká, že by se ráda oholila, že ji to je takto nepříjemné. Za to u mě dostává 10 zlatých bludišťáků. Je mi hned jasné, že ji záleží na klientovi. Mimochodem má výbornou češtinu.

V pokoji si lehám na břicho a masíruje mi hlavu. Poté mě polívá olejem a sedá si na mě. Klouže po mně, škrábe nehty a možná i lehce kouše. Je to super. Poté se překuluji na záda a prosím ji o rychlé ukončení, že bych si přál se néjaký čas věnovat ji. Ihned začínáme v poloze 69. Mám krásný výhled na její zadek a opravdu miniaturní lastůrku. Přejíždím ji po poštěváčku a cítím jak je mokrá, z toho mám velkou radost. Po chvíli nevydržím a jsem hotov. Asi dřív než jsem čekal, ale za to slečna nemůže domlouváme se, že ji teď udělám dobře já.

Lehá si na břicho a masíruji ji záda a krk. Poté se přesunuji níže a masíruji zadek. Pak jdu ještě níže a trochu ji dávám nohy od sebe a lehce stimuluji lastůrku. Zadek má fakt luxusní. Stella se otáčí na zádá a dostávám se do podivné polohy, kdy klečím, masíruji ji prsa a visí mi dolu. Oba se tomu smějeme a raději jdu níže. Do bodu kvůli které mu si pussycat kupujeme dávám nohy od sebe a začínám používat jazyk. Jelikož jsem gentleman, tak toto nebudu detailně popisovat. Ale musím říct, že byla moc voňavá a zanechali jsme pěkný mokrý koláč na prostěradle.

Přesouváme se do sprchy, kde mi Stella dopřává ještě jedno uspokojení, kde je ona v kleče. Sušíme se navzájem a loučíme se polibkem.

Pussycat

60 minut

Placeno 2400 plus nějaká ta dyškréce

budu opakovat

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2708-683x1024.jpeg

2.7 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx