Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit Hall

Tak po dlouhé době návštěva u králíčka. Na jejich portfóliu se totiž objevil přírůstek, kterému nešlo odolat. Operátorem jsem byl nasměrován do pobočky v ulici Staropramenná. Po vpuštění do domu jsem již cestou dolů po schodech slyšel otevírajíci se dveře a těsně za nimi na mně čekala sexy blondýnka s rozpuštěnými vlasy, svůdným úsměvem a zvoucím způsobem rozevřeným firemním župánkem z pod kterého se drala její ňadýrka tak, že jsem již při vstupním objetí mohl prozkoumat celý jejich tvar včetně do špičky  trčících bradavek, které už jakoby zvaly k hostině. Když mi cestou na pokoj začala nabízet celé své meníčko, létaly v jejích očích jiskry východních příslibů a mě bylo už při vstupu na pokoj jasné, co všechno na ní hodlám ochutnat. Ihned po příchodu odhodila župánek a já jen na suchu polknul a zjistil jsem, že ač ještě oblečený, mám už zjevné pnutí v kalhotách. To se mi snad ještě nikdy nestalo. Rabbit je známý tím, že má fotky docela vytuněné, ale tady je realita prostě ještě mnohem vzrušivější. Asi pro tu smyslnou ženskost, která z Daniely doslova srší. Milý obličej, žádné přifouklé rty (dodnes jsem nepochopil proč si to děvčata dělají a rád si to v případných komentářích nechám od někoho vysvětlit). Nezaznamenal jsem ani žádné výraznější kérky nebo piercing. Prostě přirozeně sebevědomá krása, pomalé ladně kočičí pohyby. Daniela nikam nespěchá a přesto, že ani nestihnete pochopit, jak se to mohlo stát, tak po asi pěti minutách od seznámení s ní stojíte ve sprše a to ve všech významech toho slova. 😁 Daniela se k Vám zezadu maximálně na těsno přimáčkne a jakoby se na vás jemně tře a zatím, co její levá ruka Vás vepředu mydlí a jemně honí ta pravá Vám proklouzne ze zadu mezi stehny a masíruje hráz a mačká koule. To celé navíc působilo naprosto samozřejmě a pohodově a vůbec se mi nechtělo jakkoli to zastavit. Ve sprše jsem se ale udělat nechtěl a tak jsem jí ve chvíli gradující blaženosti musel vystavit první stopku. Tedy stopku. Nevim jak to Daniela dělá, ale po celou dobu mého pobytu stačilo kdykoli jen naznačit nebo si jen něco představit a měl jsem před očima, v rukou nebo v ústech přesně to, co jsem si právě přál. Prostě to s chlapama fakt dobře umí a ví přesně kam a jak sáhnout nebo kdy a co nám ze svého drobného bezchybného tělíčka nabídnout na hraní.

A tak se stalo, že když jsem při  společném natahování prostěradla projevil přání na chvíli převzít iniciativu, ležela okamžitě na bříšku, podávala mi masážní olej a špulila na mně vyzývavě tu svojí dokonale vytvarovanou luxusní prdelku (viz přiložené fotografie) Opravdu jsem se snažil být trpělivý a příliš nepospíchat ale ten její slastně zvoucí zadeček postupně přesvědčil moje oči, ruce, jazyk i ústa, že se od něj prostě nejde odtrhnout. Předtím jsem ještě stihnul chvilku si pohrát s jejíma rozkošnýma nožkama a pak jsem se asi na dost dlouho ztratil v prostoru a čase.

Když jsem se konečně probral z poblouznění její voňavou, do hlaďoučka vyholenou, v mých ústech mokře a horce pulzující kundičkou, ležel jsem na břiše a Daniela na mně rozjížděla své masážní představení. Tedy masírování to už bylo minimálně. Spíš bych to nazval nádherně gradující erotickou hrou. Jsem už dost zkušený na to abych věděl, že to milenkovské tulení a mazlení je masérkou vytvářená iluze. I to vzrušující šeptání do ouška a jeho olizování, i to tiché jemné sténání, i to lechtání vláskama a pusinkování po celém těle, dráždění měho rozkroku tu třením jejího podbřišku , tu vzrušením naběhlými bradavkami jejích nádherně tvarovaných ňader hebkých a pružných na dotek. To všechno je jen součast iluze. Ale v podání Danielky tak dokonalé, že když mi  v okamžiku mého vyvrcholení ještě jednou nechávala ochutnávat její rozevřenou a zvláčnělou kundičkut, třásl jsem se po celém těle. Nechala mně dlouze docukat, vše poutírala a přitulila se ke mně s tak oddaným výrazem, že jak jsam starej tak jsem najivní a té iluzi jsem naprosto podlehnul a s rukou majetnicky svírající její zadeček jsem si na chvilku připadal jako pán tvorstva. 🤩

Myslim, že tenhle pocit Daniela dokáže navodit hodně chlapům a umí se přizpůsobit jejich individuálním potřebám. To usuzuji i z toho, že předchozí recenzent psal o divoké jízdě a to co jsem zažil já bylo spíš dlouhé a vláčné pohupování na vlnách. Rozhodně na ní může snadno vzniknout závislost a tak Vás chci se vší vážností varovat. Myslím, že Daniela dokáže svým přístupem zamotat hlavu i zkušeným harcovníkům.

Hodnocení masáže super dobrá 😊 Druh masáže pussycat 90 minut za 3100 kč + 200 kč slečně za nadstandardní zážitek.

Opakování bohužel určitě, neboť v tuto chvíli prostě ještě jnejsem jejím přístupem a tělem nabažený  natolik abych prostě dokázal k ní už nepřijít….

 

https://www.tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Daniela3-1.jpg Daniela4-0.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx