Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Mia – Studio Relax

Jelikož mě pracovní povinnosti během posledního roku přivádějí až na druhý kout republiky (cca 3-4 dny v měsíci), tak jsem se rozhodl přispět svými zážitky. Tuto stránku sleduji už dlouho, a cítím tak trochu dluh vůči ní, jelikož díky zdejším recenzím jsem nesčetněkrát navštívil skvělé holky a určitě sem přidám i nějakou recenzi na pražský podnik. Ale protože Ostrava mi přijde neprobádaná, nerecenzovaná a je to občas metoda pokus – omyl, tak bych chtěl začít zde 🙂

Začal bych nejčerstvějším zážitkem, jelikož ho mám nejvíce v paměti, a hodně starších návštěv už nejde ani recenzovat, protože dané masérky přestaly provozovat tuto činnost.

Objednání proběhlo přes rezervační systém Relaxu v pořádku den předem, vybírám slečnu Miu a novinku žhavou masáž.

Druhý den ráno přijíždím na dané místo (ulice Šaldova), parkování v pohodě vedle autobazaru kousek od salónu. Je to pěkná vilka na konci slepé ulice, a nepotkal jsem zde pomalu živou duši. Zvonek u branky, příchod ke dveřím a do půlminuty mi otevírá Mia.

Mia je pěkná štíhlá rudovláska, uváděný věk 29 let plus mínus souhlasí. Vítáme se pusou na tvář a zavádí mě do masérny, kde si odkládám věci. Společná sprcha nenabídnuta, takže jsem se ani neptal, zda by byla možná.

Po sprše se vracím zpět do masérny, kde již čeká Mia jen ve spodním prádle, ulehám na břicho a začíná samotná masáž. Během masáže na břiše také nenuceně konverzujeme, je poznat, že Mia není žádná hloupá nána, a že to má v hlavě nastaveno správně. Samotná masáž na břiše je kvalitní, Mia umí přitlačit na správných místech a provádí i masáž nohou včetně chodidel, s čímž jsem se setkal možná poprvé 😀 Já se mezitím můžu kochat pohledem do zrcadla, je vidět, že Mia je již zkušená masérka a ví jak se nastavit a dávat na odiv zadeček v tangách, případně svůdné pohledy. Po chvilce si Mia sundává prádlo, a začíná nefalšovaná body to body masáž, Mia nešetří olejem a klouže po mě celým svým tělem, přičemž občas i lehce jakoby nic zavadí o kamaráda dole.

Zhruba po 25 minutách následuje otočka a já se můžu pokochat v plné míře jejím tělem. Mia má pěkně udělaná prsa, pár tetování na rukou a když jsem se zaměřil na její obličej, tak mi připomněla jednu mojí zrzavou kamarádku, což bylo plus do další části masáže 😀

V poloze na zádech Mia začíná nejprve od nohou, postupně se přesunuje výše, probíhá i menší titfuck, jelikož má pro něj dispozice a při klouzání celým svým tělem na mě háže zatraceně sexy, až zvrhlé pohledy. Imitace sexu na koníčka je celkem zdařilá, i když zde by se mohla učit od pražských masérek.

Co se týče ruční práce, tak Mia ví co a jak, má pár různých technik, které musí platit na všechny klienty, a když pustila pár slin ze vzdálenosti tak 10cm a vypadalo to, že snad proběhne i ústní zkouška, tak jsem měl co dělat, abych se udržel a neudělal se.

Po chvilce se Mia zvedá a bere si ze stolku vibrátor a začíná část, na kterou jsem se nejvíce těšil. Lehá si na záda a začíná si nejprve hrát sama, po chvilce mi dává svolení a nechává mě, abych ji dráždil hračkou. Dělám jí to vibrátorem, přesouvám se tak, aby mi to mohla dělat rukou, a postupně to graduje v její orgasmus, který je uvěřitelný anebo je sakra dobrá herečka. Vše je velmi intenzivní, ale probíhá ve vší slušnosti a v rámci masáže. Nyní je řada na mě a po chvilce kapituluji i já na její prsa. Vyčerpáním ulehám, Mia si mě otře ubrousky, přitulí se a pár sekund takto spolu oddechujeme 😀 Poté sprcha, zaplacení, rozlučka opět pusou na tvář a já mizím do víru města, protože mě čeká pracovní schůzka 😀

Celkové hodnocení je určitě kladné, Mia patří k tomu nejlepšímu, co Ostrava nabízí, i samotný salón je na úrovni, který by mohl konkurovat těm pražským, což se o ostatních „salónech“ v Ostravě řici nedá. Plusem je určitě krásná postava, příjemné vystupování a sexy look, mezi mínusy bych dal vyšší cenu oproti pražským cenám, a menší míru GFE.

Název (druh) masáže: Žhavá masáž, aneb dívej se na mě, jak to mám ráda
Délka masáže: 1 hodina
Cena : 2900 Kč
Odkaz: https://www.tapky.info/?4972,mia-studio-relax-ostrava-604-213-325-eroticka-masaz
Celkové hodnocení: 

RC-41_up_TS-1.jpeg RC-38_up_TS-0.jpeg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx