Erotické masáže Praha

Rabbit Hall – Daniela

Ochutnávka bonboniéry zdárně pokračuje a musím říct, že jsem s každou další návštěvou víc a víc nadšen a pokud nadšení pro masáže vydrží i holkám, tak jsem našel plno nových favoritek.

Daniela je krásná, štíhlá blondýnka z Ukrajiny. Před válkou se věnovala kancelářské profesi, teď se věnuje masážím v mém oblíbeném podniku. Česky mluví velmi dobře i když mě tedy nejdřív zaskočila angličtinou. Komunikace s ní krásně plyne a není otázka, na kterou by neodpověděla.

Daniela je velmi kontaktní dáma, hned u dveří začala s prvními doteky a na pokoj si mě odvedla za ruku, asi se bála, abych omylem nezapadl do jiného pokoje.

Občerstvení nabídnuto i naservírováno, načež jsme se společně vydali do sprchy. Už ve sprše Daniela začala ukazovat, že ví a umí a tak začalo příjemné mazlení a osahávání. Po sprše začala tradičně masáž na břiše, a to v podobě poměrně intenzivní B2B masáže. Ač nezajížděla rukou nikam do rozkroku, mělo to velký náboj a rozhodně to pána dole zaujalo. Otočka cca. ve 1/3 času.

Po otočce mě Daniela upozornila, že se sice dotykům na prsou nebrání, ale že jí to nic nepřináší. A velmi ochotně mi vysvětlila, co se jí líbí a kde a jak se dotýkat. Psát to sem nebudu, předpokládám, že zeptat se může každý návštěvník masáží a Daniela ho jistě ráda navede.

Masáž na břiše nebyla moc o masáži, ale B2B od začátku do konce a vypadalo to, že si to užívám nejen já, ale i ona. Na konci jsme přetáhli, oba jsme byli spokojení, zpocení, červení a Daniela se vyděsila, jaký rozcuch jí na hlavě z toho všeho vzniknul. Sprcha byla ryze očistná, protože už jsem měl být v tu dobu dávno pryč, takže za jiných okolností by to třeba bylo jinak.

Na závěr bych se rád omluvil mladému kolegovi v klobouku, kterého asi mírně vyděsilo, že po otevření dveří salonu nenarazil na dívku svého srdce, ale někoho s vizáží vyhazovače. Kolegovi se tímto omlouvám za nezdvořilý pozdrav ahoj a příště ho zvu, že si dáme s holkama kafe či skleničku prosecca.

Opáčko určitě bude, takovou jízdu jako dnes mám moc rád.

Hodnocení pozitivní.

Název (druh) masáže: pussycat

Délka masáže: 90 min

Cena za masáž: 3100kc

PS: A současně admin může provést přesun Daniely z Avalonu do Rabbitu.

 

https://www.tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-777-955-796-777955796

Daniela2-2.webp Daniela1-1-1.webp Daniela4-0.webp

2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx