Erotické masáže Praha

Kamila – Candy Shop Massage

Po Kire jsem chtel zkusit i druhou prsatici z Cukrarny, tedy Kamilu, a porovnat je mezi sebou. Objednani tradicne snadne, terminu dle meho pozadavku bylo vyhoveno a tak jsem v den D sestoupal do utrob salonu za doprovodu recepcni a tesil se, az Kamcu poprve spatrim.

Recepcni mi akorat domichala drink kdyz v tom se ze zadni mistnosti vynorila Kamila, pozdravila, podala ruku, bafla muj drink do sve rucky a podala mi ho a rovnou vyzvala k odchodu na pokoj. To bylo nejrychlejsi odbaveni na recepci co jsem tu zazil 😊

Sli jsme do nejmensiho pokoje na druhe strane salonu, osvetleni bylo dostatecne. Slecna hned ukazala kam si mam odlozit veci a zacala mi povidat o masazich co nabizi a ze doporucuje mix a na zacatku ze mi udela sportovni silovejsi masaz, zdali takto souhlasim. Byla dost upovidana a vesela, cesky mluvi dobre, takze se asi zlepsila oproti drivejsim zminkam v recenzich (slecna je ruskojazycna castecna Asiatka, konkretni puvod nevim). Nabidku jsem odsouhlasil, Kamila byla rychle svlecena z jednodilnych cernych satu, takze sla do sprchy drive nez ja, mezitim naladila sprchu, jelikoz zrovna dost kolisala teplota vody. Ja ji po chvilce nasledoval, shodli jsme se ze teplota je dostatecna. Ja mel studene ruce z venku, cemuz se maserka smala a pozadala, at si je nejdriv zahreji, abych ji nestudil 😊 Pote me poprosila, ze ma citlive bradavky abych byl opatrny s doteky a hned vzala moji ruku na sve nadro a zacala demonstrovat, jak se mohu dotykat, ze nemackat bradavky rukou, ale spis cele prso do dlane. Velmi pekny prvek, jak u nejake sexkoucky 😃 Pak me namydlila a oplachla, chvili jsme se k sobe tiskli, hlava na hlavu, zatimco ja testoval svoji zrucnost na jejich citlivych prsech 😊 Chvili me jemne honila a zeptala se, zdali chci happyend uz ve sprse, to jsem odmitl, docela se podivila, ale jeste jsme chvili ve sprse pobyli, pak se kazdy pred sprchacem ususil a byl jsem vyzvan k lehnuti na bricho.

Jak Kamila slibila tak take tak masaz zapocala, tedy si klekla vedle mych ramen a pekne masirovala krcni pater, lopatky a pak zada smerem dolu. To mohlo trvat tak deset minut a pak uz prisly na radu erotictejsi prvky. Nanesla olej na sve telo a nasledovalo vyborne body 2 body, kdy se na me otacela do vsech smeru, zapojovala nozky, ruce i prsa, nejvic casu stravila hlavou u mych nohou a sve nozky davala tesne k me hlave, a ze se bylo na co divat, ma je moc pekne, takze jsem si pekne protahl krk jak jsem ji sledoval 😊. Ke konci nechybelo ani vzdychani do ucha, i kdyz celkove to nebylo zas tak vasnive, ale eroticke dostatecne, za me parada.

Po otocce jsem se tesil, az zase spatrim ta fajna velka a pevna prsa. Ty jsem mel k dispozici od zacatku, snazil jsem se byt nezny dle masercinych instrukci a asi se mi to darilo, slecna nereagovala negativne. Kamila se ani jednou ode me neodtahla, porad jsme se jakkoliv dotykali, od zacatku se dostatecne natrela olejem a stejne jako v prvni casti, b2b s rotaci do vsech smeru a opet nejvic casu tentokrat uz v regulerni 69, i kdyz daleko od meho obliceje, ale i tak vyhled na peknou docela macatou pipinku byl super. Nedotykal jsem se ji na intim partiich, misto toho jsem si uzival naolejovaneho zadecku, ktery se pekne leskl, krasny pohled. No a vyhled na nozky uz byl ted lepsi, mohl jsem je pekne hladit, dotekum sla naproti a schylovalo se k velkemu finale, kdy sedela na mem brise tak, abych mel nicim neruseny vyhled zespodu na prsa a mohl je hladit, zatimco ona svoji ruckou za svymi zady se starala o me blaho. Jakmile me oblazila, poutirala me a jeste par minut jsme absolutne v tichosti lezeli bok po boku, relaxovali a Kamca me hladila po hrudi a brise.

Nakonec opet spolecna sprcha, vzajemne umyti, trocha pomazleni, ale vse uz jen decentni. Pak me nechala se obleci, po chvilce se vratila do mistnosti, ja zaplatil sam od sebe, podekovala a doprovodila me pres chodbu pod schody, kde byl zrovna provoz, tak jsme museli trochu cekat. Rozlouceni polibkem na tvare, ja uz sam po schodech nahoru, kde jsem se podival na cas, od vstupu ubehlo asi 65 min.

Kamila je velmi pohodova, sympaticka a povidava divka, ma pekne slovanske telo, kde je za co chytit, zadna vyzabla modelka, tmave oci a stejne tak vlasy. Rozhodne doporucuji tem, kdo maji radi zenske tvary, kdyz porovnam s Kirou tak ta ma dosti vetsi prsa, ale zase ne tak pevna jako Kamila, kazda ma neco do sebe a pro hornaky a vlastne i dolnaky super volba obe dve holciny (treba na ctyrrucku) 😊

Mix masaz 60 min za 1700 Kc v ramci zimniho zahrati, jinak by stalo 2000 Kc, bez priplatku.

Hodnoceni – super

https://tapky.info/?4899,kamila-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

kamila-10-2.jpg kamila-9-0.jpg kamila-11-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 ledna, 2024 12:25

Potvrzuji, že Kamila má kromě prsou i hezké nohy. Prsaté combo s Kirou mě jinak také napadlo 🙂 hlavně když ještě měli v Candy vánoční akci na čtyřruční masáž, ale tam to bude dost složité načasovat tak, aby masírovaly obě ve stejnou dobu, ve které bych mohl i já.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx