Erotické masáže Praha

Sonya – Rabbit Hall

Po delší době jsem zase zavítalo do RH, netradičně do pobočky Vinohradská, kterou obvykle nemám v dosahu. Ale Sonya měla čas v době, který se kryl s mými přejezdy mezi pracemi, a tak bylo rozhodnuto. Uvažoval jsem o ní už pár týdnů, mám rád silikony, jak známo.

Co se toho týká, tak u Sonyi je to decetní úprava a další zvětšení už neplánuje, není ten typ, který hledá co nejnepřirozenější kontrast. Ale to bych předbíhal. Vzhledově i věkově odpovídá fotkám, jen tam vyvolává trochu zavádějící dojem sexbomby, ve skutečnosti je v obličeji taková roztomilá, jako kámoška od vedle 🙂 Jinak krásně vyholená, úplně hladká, což není samozřejmost (i když by měla být).

Úvodní spchu jsem na mé přání zahájil sám (dlouhý den) s tím, že se ke mně pak přidá. Což také proběhlo, konečně jednou (nerozumím tomu, proč většina masérek tento postup, kdy se chci nejprve pořádně umýt sám a pokračovat společně, není schopná pochopit a po návratu s pitím pak čekají na posteli a sedí, což naštěstí nebyl případ Sonyi a hned po návratu tam ke mně vklouzla).

Společnou sprchu dělá spíš romantického rázu, takové mazlivé omývání a tulení s přihlédnutím k příslušným partiím. A už ve sprše nešetří jemnými polibky na tělo, má to zjevně moc ráda a působí to procítěně.

Část na břiše zahajuje nadprůměrně dobrou masáží nohou a zad, průběžně se hezky vystavuje v zrcadle, zejména zadek má skvělý, hodně pevný a moc dobře tvarovaný, okusil jsem už ve sprše 🙂 Masáž prokládá tulením, kdy si na vás celá lehne a vezme za ruku a sama říkala, že mazlení a tulení miluje a je to vidět i cítit, uplně to z ní sálá a je to nakažlivé :-). Po masírovací části v rámci mixu udělala ještě nějaké to B2B v poloze kolmo ke mně, hodně zapojuje prsa, ale zase je to takové decentní, i když velmi příjemné. Překvapivě i pro mě, který preferuje divočejší jízdu, od Sonyi se mi ale líbilo i toto její pojetí.

Otočka na záda zhruba v půlce, zase hodně objímací a klouzací v decentním duchu, připomínalo to spíš předehru k sexu mezi milenci, takže opět, divočinu a gymnastické sestavy u Sonyi nehledejte, ale hodně intenzivní erotiku ve stylu „rozdráždím si Tě a pak půjdeme na to“ ano, samožřejmě bez toho druhého.

Ruční práce dobrá, střídá obě ruce a má i pár dobrých grifů oběma rukama. Po dlouhé době také hodně dobrá imitace sexu na koníčka, hlavně v poloze čelem ke mně, zakončit to asi chtěla rukama v poloze, které říkám „tantra styl“ (holka sedí mezi vašima nohama čelem k vám), ale naznačil jsem, že bych chtěl končit hezky s ní nablízku … A dopřála mi takové zakončení na koníčka, jaké jsem ještě za těch mnoho let nezažil. Kdybych něvěděl, že jsem na masáži, a že má Sonya tyhle imitační polohy skvěle zmánknuté, nepoznal bych, že to není sex. Fakt umí a dala si hodně záležet, aby to bylo skoro jako sex.

Na závěrečnou společnou sprchu jsem neodstal na výběr :-), trvala na společné, a že chce hezky umýt. Takže opět mazlivé a hladící omývání, pěkná tečka. Nevím, zda to takhle hezké bude mít každý, dost jsme si sedli i co do povídání a sympatií, tak mě nekamenujte, pokud to někdo bude mít úplně jinak. Za mě ale jednoznačně kladné hodnocení.

 

Erotický mix

60 min.

1600 v akci

https://www.tapky.info/?4889,sonya-rabbit-hall-774-910-918-774910918,4633

(super,dobrá

sonya3-2.jpg sonya1-0.jpg sonya2-1.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx