Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Naskytl se mi neplánovaně okolo poledne volný čas, který bylo škoda nevyužít, a tak jsem přemýšlel, kam zavolat a kde by měli o víkendu cca za 1,5 hodiny volno. Doposud jsem byl věrný Infinity, ale tentokrát mne jejich nabídka nezaujala, takže bylo načase zkusit něco jiného. Chtěl jsem zkusit vyšší masérku z konkurenčního podniku, která měla toho dne službu. Ale v hlavě mi taky uvízla jedna taková úplně hloupá přestřelka v diskusích tady na fóru mezi dvěma váženými masérkami, kde si jedna aktérka úplně zbytečně poškodila svojí pracně budovanou pověst a druhá si získala moje obrovské sympatie. Je asi jasné, že to byly Sexydrápky. Přestože bych si Jasmínu sám normálně nevybral, protože stále začínám a netroufal jsem si ještě na českou masérku a natož na takovou divošku, získala si svými názory v diskusi moje sympatie a chtěl jsem ji poznat osobně. A třeba mi i ona pomůže odbourat můj ostych a nervozitu z masáží.

V hodinu H-1,5 tedy volám na číslo Luxury Grand, jestli má slečna Jasmína volno. Operátorka mi řekla, že Jasmína má volno a až dorazím před barák, že jí mám znovu zavolat. Tak to mám při jejím vytížení fakt štěstí!

Parkování v okolí Žitomírské stálo za prd, tak jsem přilítnul před dům úplně zpocený a přesně na čas. Volám operátorce, které potvrzuje že za chvilku si pro mne Jasmína přijde. Byl to začátek její směny a vím, že to obecně může být průser, protože masérka bývá ještě nervózní z příchodu, z dokončování příprav pokoje na poslední chvíli, a nebo v nejhorším má i zpoždění. Naštěstí to nebyl případ Jasmíny a asi po minutě pro mne přichází drobná, opravdu krásná kočka a odvádí mne do sklepa do salonu.

Jak jsem tak trochu čekal, tak ještě nebylo všechno úplně připravené a proto uvítání bylo oboustranně trochu nervózní. Následovala otázka jestli jsem tam už byl. A protože jsem odpověděl asi nějak hloupě, tak se Jasmína opravila, jestli jsem byl vůbec někdy na masáži? Přiznal jsem že jsem začátečník, ale že vím co se sluší a patří. Jenže když se mně zeptala co mne přivádí do Luxury, tak jsem udělal zásadní chybu, která by mohla nazvat tuto recenzi jako „Jak si pos*at úplně dokonalou masáž vlastní blbostí“. Já vůl jí totiž naplno vyklopil, že mne nezaujala například její krása, míry, techniky popsané recenzenty a tak, ale právě ta debilní diskuse na Ťapkách. Pro Jasmínu je to stále bolavé téma a upřímně nerozumí proč k tomu výpadu na ni došlo. Takže bylo jasné, že když jsme to téma nakousli, masáž nebude až tak masáž, ale musí to jít ven. A protože se mi Jasmína opravdu moc zalíbila fyzicky i duševně, tak jsem jí v tom nechtěl nechat samotnou a probírali jsme to, a pak i celý její zajímavý život v průběhu celého stráveného času.

Prvních 10 minut jsme tedy prokecali ještě na chodbě, ale Jasmína je profesionálka a chtěla mi dopřát i masáž, kvůli které jsem za ní přišel. Přesouváme se do pokoje. Mám se jít zatím narychlo sprchnout sám, s tím, že ještě ohřeje olej a pak přijde do sprchy za mnou. To je bezva nápad po mém běhání po Vršovicích. Za chvíli se ke mně přidává do sprchy a já ji konečně vidím v celé své kráse. Krásný obličejík s jemnými rysy, podlouhlá tvář, velké mandlové oči, krásné delší tmavé vlasy a hebká pleť, a to jenom pár centimetrů ode mne v malém sprcháči. To byl pro mne naprosto nový intimní zážitek, kterého v otevřené vířivce v Infinity prostě nelze dosáhnout. Jenže tam kde Infinity zatím vždycky skončilo, tady to pokračuje dál. Jasmína mne otáčí k sobě zády a hned jde na jisto na mého kámoše. Jemně mi ho prohnětla a poprvé cítím drápky jak se svírají a rozevírají na mých kulkách a trochu mne i pohoní. Zezadu se ke mně tiskne a já cítím ta její krásná prsíčka, teplé bříško a stehna na svém těle. Pak mne obrací čelem a jemně mne svými něžnými dotyky omývá všude i zepředu.

To úvodní téma je tam pořád někde vzadu v hlavě a zase na to spontánně zavádíme hovor. Pak postupně stáčíme konverzaci i na to, jak jsme se k tomuto koníčku oba dostali a Jasmína mne při tom stále hladí, škrabká a laská. Hledá místa kde se mi to líbí, a stále se na mne zkoumavě kouká těma nádhernýma očima co to se mnou dělá. Mluvit o docela vážném tématu a při tom přijímat maximálně dráždivé intimní doteky bylo takové roztomile zvláštní a milé a vůbec mi to nevadilo. Já jsem se Jasmíny dotýkal jenom civilně a letmo, protože jsem nechtěl nic hrát a raději jsem přijímal. Moc mne pobavilo, když mi vysvětlovala a hned i názorně na mém nádobíčku předvedla, jak jsou na ní tam dole někteří nadrženci suroví a hrrr, což vypadalo asi tak, jako když si pes rychle drbe zadní nohou blechu v kožichu.

Po utření a osušení jsme přešli na futon. Jasmína nešetřila olejem a začala ještě větší jízda. Začala tak, že si klekla rozkročená a s vystrčeným zadečkem naproti zrcadlu k mému boku začala mi masírovat záda. Světlo v pokoji bylo tak akorát a to byl pohled pro bohy. V tu chvíli se mi začal zatemňovat mozek a nevybavím si dopodrobna všechny ty chvaty a hmaty, které na mne zkoušela. Pak následovaly i různé skluzy po břiše ze všech směrů, doprovázené letmými pohlazeními na rukou, proplétání prstů a letmé doteky na kulkách a na kámošovi mezi nohama. A dále to gradovalo. Jasmína mi jemně nadzvedla břicho, zalovila pod ním a lehce pokračovala s masáží mého nádobíčka. Na chvíli se přitulila podél mého boku a přimáčkla se mi kočkou na nohu, asi aby si na chvíli odpočinula. Jenže pak se přemístila za moji hlavu a přičapla si rozevřenými stehny přímo před můj obličej. Začal jsem si říkal, co se do děje? Tady se přeci pussycat nepodává…! A věřte mi, že jsem měl fakt co dělat, abych udržel jazyk za zuby. Snažil jsem se cudně dát hlavu stranou, abych sklopil pohled, ale Jasmína že ne a prostě mi hlavu otočila zpátky, abych koukal tam, kam mám. Neuvěřitelné. Když mne pořádně nažhavila, tak se z téhle polohy vkleče začala natahovat dopředu a masírovat mi rukou záda, zadek, kámoše mezi nohama a přitom kočkou hlavu, krk a vnitřní stranou svých hebkých stehen uši zároveň. Moje hlava byla v pasti a já jsem byl úplně hotový. Byl to ráj? Jak se vzápětí ukázalo, tak ještě ne.

Následovala otočka na břicho, kterou kdyby mi Jasmína nepřipomněla, tak bych na ni s tolika zážitky klidně i zapomněl a šel domů. Jasmína je ale profesionál a dokud nedokončí vše, co si předsevzala, mne nepustí. Na břiše se styl změnil. Protože kámoš dole je hodně stydlivý, projevoval se jenom napůl (vážně ho nechápu…). To byla výzva pro Jasmínu, protože od rozdělané práce se neodchází. Jasným cílem bylo kámoše probudit a ukázat na světlu, co v něm je. V této fázi Jasmína pracovala opět po mém boku a naproti zrcadlu, abych viděl vše. To, co mi v této části předváděla musela být nefalšovaná lingam masáž. Jasmína vedle mne předváděla všechny možné pozice typu roztomilé koťátko na zádech, kozelec na boku, 69 vedle mne, jakýsi styl otevřené nůžky, prostě všechny možné polohy s pipkou doširoka nastavenou naproti mně a vyloženě mne vyzývala, abych se aktivně zapojil. Tahle výzva se nedala odmítnout, ale dával jsem si pozor, abych nepřekročil pravidla, tak jenom jemně a na povrchu. Na Jasmínu to ale bylo asi málo a tak se různě tlačila silou proti mé ruce a když jsem polevoval, tak vrtěla nespokojeně prdelkou, abych přidal. Těch pozic vedle mne a pak i na břiše bylo tolik, že je vážně nedokážu vyjmenovat.

Čas se už chýlil ke konci a Jasmína se opět přemístila vedle mne. S nastavenou prdelkou a jakési pozici 69 na boku a začala naplno pracovat na mém kámošovi. Zase to byl kombinace hlazení, drápkání po koulích a nově i práce na odhaleném žaludu. Tohle by probudilo i mrtvého. V téhle kombinaci, kdy já pracuji vzadu a Jasmína pracuje vpředu jsem se začal nekontrolovatelně třást a pak to všechno s letmými dotyky a jemnou dopomocí Jasmíny letělo ven. Ufff. To bylo maximální vzrušení, co jsem v životě zatím zažil.

I během masáže s námi bylo to úvodní téma, takže chvilkami jsem přepínal z rajského opojení do témat reálného života, ale ničemu to ani nevadilo. Tělesně to bylo maximální GFE, které jsem potřeboval. Po utření jsme se k sobě ještě na několik minut přitulili a kecali o všem možném. Protože Jasmína očekávala dalšího klienta, byl čas na sprchu. Začátek zase zvlášť a pak spolu na smytí oleje, který jsem měl fakt všude. Sprcha byla jenom očistná. Náš krásný zážitek jsme nechali tam vzadu na futonu a kecali dál o životě. Protože jsem byl promazaný opravdu důkladně i ve vlasech a Jasmínu už musela odejít, nechala mne, abych se sám domyl a ještě mi přinesla fén, abych si usušil hlavu.

Po oblečení za mnou naposledy přišla, dokončili jsem náš hovor a já s hlavou pořád ve snu se měl k odchodu. Pak se Jasmína připomněla, že jsem jí vlastně ještě nezaplatil. Já blbec, zvyklý že otázka na peníze je hned druhá věta po Ahoooj, jsem zapomněl zaplatit. Fakt jsem nechtěl utéct bez placení. Tak se ptám kolik mám platit, protože jsme se na začátku ani nebavili jakou chci masáž a nechal jsem to plně v režii Jasmíny. Dozvídám se, že to byla Erotická masáž. Dávám tedy dvoutisícovku, zaokrouhluji a dostávám dvě pusy na tvář. Po 70 minutách D2D přesně, odcházím jako omámený ze sklepního ráje ven do té hnusné zimy. Na cestě mne doprovází jasmínová vůně parfému nebo oleje, který se mi nepodařilo ze sebe úplně smýt a jsem rád, že mi bude celou cestu připomínat tento neobyčejný zážitek. A je mi naprosto jasné, že sem se ještě vrátím.

Masáž: Erotická masáž, 60 min

Cena: 1900+ 100 + drobný dárek

Hodnocení: (Naprosto úžasné a dokonalé)

https://www.tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

Jasmina3-2.jpg Jasmina1-0.webp Jasmina2-1.webp

4.3 9 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 ledna, 2024 20:28

Krása  👏 

20 ledna, 2024 21:37
Reply to  Sktr

Taky mě tahle recka potěšila. 😉

20 ledna, 2024 21:23

Na masážních nevyhledávam, abych se s maserkou navzájem dotýkal a třel přirozením.. pipka s penisem. O tolik intimity nestojim:) zároveň bych nerad přišel pusou do styku s pipinou masérky.
U tvé recenze nemohu vyčíst zda tam toto proběhlo ci ne?
Rad bych Jasminu navštívil. Da se to provést celé i takto pro me bezpečne?:)

Diky za odpověď tvoji nebo nejlíp Jasminy:))

sexydrapky
20 ledna, 2024 21:38
Reply to  Halek

Ahoj
Ani tvůj penis nebo nos se nedostane do styku s mou vagínou😄

20 ledna, 2024 22:07
Reply to  sexydrapky

Ale ten 👃 by mohl, tam je to přece safe, ne?  😄   🤔 

21 ledna, 2024 10:23
Reply to  Veteran

No nevím, jestli je její přítel šťastnej  😀  Kdyby moje přítelkyně denně vyhonila osm až dest cizích chlapů, určitě bych šťastnej nebyl  😅 

21 ledna, 2024 11:53
Reply to  BujnejBertik

Ale byl, kdybys o tom nevěděl  😄 

21 ledna, 2024 13:43
Reply to  Sktr

 👍  😂 

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx